-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.561
Aaa ne güzel bir oluşum olmuş harikasınız kızlar tam gaz devam :)Selamlar
@enerji_kusagi
Hedefimiz;
Kalıcı kilo vermek, sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek, kilomuzu korumak,
Kaçamak yapılsa bile battı balık yan gider diyip ipten kopmuscasina yememek,
Hesapta olmayan bir kriz durumunda o halin geçici olduğunu bilmek buna göre davranmak,
Kaçamak ardından bol su içmek, bitki çayı tüketmek ve kaldığımız yerden devam etmek.
Kurallar
Cuma günü tartılıp kilo bildirmek
Haftada bir gün kacamak yapmak (kaçamak yapmayan bizden degildir )
Haftanın en az 3 gunu spor yapmak
Bol su icmek (en az 2 litre)
Her gün menü yazmak
İstikrarlı olmak (disiplin şart)
Günde 3000 adım atmak
Kilo Bildirimi Örneği
Geçen hafta:
Bugün:
Fark:
Yüzde: %...
YÜZDE HESAPLAMA
*** Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır.
*** Aradaki fark 100 ile çarpılır.
*** Çıkan sonuç geçen haftaki kiloya bölünür.
*** Örnek ile açıklayacak olursak;
GEÇEN CUMA: 73.0
BUGÜN: 72.3
FARK: -0.7 olan bildirimin yüzdesi
73.0-72.3= 0.7 kg
0.7×100= 70
70÷73.0= 0.9589
*** Virgülden sonraki 4.rakam 5 ve 5 'den büyük ise, önündeki sayıya (virgülden sonraki 3.rakama) 1 ekliyoruz ve yüzdemiz 0.959 oluyor.
***Tabloya konuda 1 hafta süreklilik sağlayanlar eklenecektir. Aktif olmak zorunludur.
İsim Başlangıç kilosu Güncel kilo Hedef kilo Civciv 72.5 72.2 64 53 @enerji_kusagi 75.4 71.3 65 56 @asliogretmen 76.94 73.7 68 62 @sonngulen 90.2 - 79 @lisbethsalander00 91.5 81.8 80 @_BuRc_ 69.3 68.9 58 @LADY VEGA 58.8 56.6 50 FitVenus 69 67.0 59 55 @Humakaser 63 55.0 55 @Deltavealfa 75.1 - 67 57 A Alyasena 71.6 72.0 65 55 melisa- 67.4 67.2 @Clair de lune 76.9 77.9 60 @MiLissy 55.5 55.6 50
Yeni Gelenler Listesi (1 hafta düzenli menü yazmayanlar listeden çıkarılacaktır)
Tarih İsim Başlangıç kilosu Güncel Hedef 13 ocak Hedef60kgolmak 77.0 76.8 5 subat @kittenlove 69.0 68.9 62 19 subat Nyx1 69.8 57 53
SPOR PUANLAMALARI 🏋
1 adım====================0.035 puan
Örnegin 5200 adim; 5200×0.035
İp atlama (1 tane) =========== 1 puan
İpsiz ip atlama (4 tane) ====== 1 puan
Yavaş yürüyüş==============1 puan
Orta tempo yürüyüş (dk) ======= 3 puan
Hızlı tempolu yürüyüş (dk) ===== 5 puan
Serbest dans (dk) ============ 1 puan
Normal yüzme (dk) =========== 4 puan
Yoga (dk) ================== 2 puan
Squat, mekik, şinav (2 tane) ==== 1 puan
Plank (1 sn) ================= 1puan
Kondüsyon bisikleti (dk) ======= 2 puan
Normal bisiklet (dk) =========== 3puan
Leslie (dk) ================== 5 puan
Leslie boosted ve fast(dk)=======8 puan
Bantta yürüyüş (dk) =========== 5 puan
Plates,bölgesel,aletli gym (dk) === 8 puan
Zumba (dk) ================== 5 puan
Hitt cardio (dk) =============== 8 puan
Aralıksız koşu (dk) ============ 8 puan
Aralıksız tempolu yüzme (dk) ==== 8 puan
Eliptik (dk) ================== 8 puan
Tibet Hareketleri(her hareket)====1 puan
Temizlik (dk)================1 puan
Jillan 1 (dk) ==================8 puan
Jillian 2 (dk) ==================10 puan
Ayy çok geçmiş olsun inşallah çok acımıyordur canınızakşam yazarım dedim listemi de kızımın servise giderken öğretmeninin eli çarpmış gözünün altına tırnak girmiş epey derin
Mutfakta lavabo deliğin de cam kalmış eşim kırmış biz yokken akşam o kesti şeffaf hiç görmedim de iki dikişli. Akacak kan durmadı garip bi gündü
Afiyet olsun alyam bence iyi yoldan gelmene rağmenSelamlar canlar
20 Şubat Pazartesi menü
Sabah sucuklu yumurta iki dilim ekmek
Akşam bir kase mercimek çorba
4 kaşık pilav bulgur bir kase çorba
2 Türk kahvesi
Temizlik 4/5 saat ve Leslie 15 dakika. Yoldan geldiğimden bişi yapamadım menü de falan.
Çok geçmiş olsun canım ya nasıl kızın iyi miakşam yazarım dedim listemi de kızımın servise giderken öğretmeninin eli çarpmış gözünün altına tırnak girmiş epey derin
Mutfakta lavabo deliğin de cam kalmış eşim kırmış biz yokken akşam o kesti şeffaf hiç görmedim de iki dikişli. Akacak kan durmadı garip bi gündü
İnşallah ben de işi sıkı tutmayı düşünüyorum canım.Herkese merhaba
Bugün çok motive başladım kaçamaksız ve öğün aksatmadan kapatmayı planlıyorum ama bir yandan son deprem ve yaşananlar çok etkiliyor ne yazacağımı bilmiyorum
Sağol canım şimdi işlerim bitti kalkıp sporumuda yapıcam cumaya düşücez inşallahTabi en iyi kendini kendin bilirsin balım4 öğün yetiyorsa öyle yaparsın.
Seni çok iyi anlıyorum ben de öyleyim çünkü.. Hem tatlı konusunda hem film gecesi konusunda.. ama artık film gecesinde yemeye son verdik sadece şekersiz çay içiyoruz ya da kahve
Ben de yemek falan aramam derdim tatliyla abur cuburla birz. Ama alışana kadar. Biraz kesince hemen alışıyorum sonra da şekerli şeyler yiyemiyorum midem bulanıyor. İşte sabredip alıştırmak lazım bünyeyi..
Afiyet olsun balım her zamanki gibi çok guzel
Vaavv tebrik ederim canımişte bunlar hep sporun faydaları demek sağlam sikilasmissin
Tebrikler fit cizkekim
Afiyet olsun canım makarna için bence hiç üzülme yani bence bunlardan sürekli kaçmak hiç mantıklı değil. Zaten çok da yememişsin. Spor çok iyi
Balım ben de biraz öyle oldum ama yine de öyle düşünme ya olabildigince çabuk şu fazlalığı atalım gitsin inşallah daha da güzel olacak sonrasi
Alyam hepiniz ayrı ayrı iyi ki varsınızben de sizinle tanıştığım için mutluyum
Ağlaman çok iyi olmuş bikac gündür ailen çocuklar yalnız kalamamissindir kalınca da patladın. Ağlamak iyi oluyor iyi bosaliyor insanın. Kolay şeyler değil yaşadıklarımız insanın zoruna gidiyor insan hayatı bu oyuncak değil ki
İyi yaparsın canım kendimizi toplamamız lazım güçlü durmamız lazim
Lisbetim kendini suçlu hissetme gireceksin düzene yeniden yavaş yavas inşallah
Çok iyi yapmışsın lisbetim yürüyüş kafa da dağıtıyor iyi gelmistir
Ben de kendimi öyle motive etmeye çalışıyorum Yazlık yeni kıyafetler alcam diye yaz üzerinden..
Çünkü 1 2 yıldır kilo verince alırım diye doğru düzgün giysi almiyorum kendime resmen
Aynı anda mı yazdikdünkü listem
sanah 2 fincan sade nescafe
kahvaltıda 2 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet şekersiz çay
öğlen fırında pişmiş 2 tavuk but 3 5 küp patates
1 kase yoğurt
1 fincan sade türk kahvesi
akşam yemeğinde 6 köfte 1 kase yoğurt
spor yok
Yoo katilabilirMerhaba Evinde tartısı olmayanlar katılamaz mı
Çok teşekkür ederim acıyor demeye utanıyorum valla daha önce olsa canım çok azdır olacak varmış aynı gün olması böyle tuhaf geldi.Ayy çok geçmiş olsun inşallah çok acımıyordur canınızbazen aksilikler üst üste geliyor sabır sınanıyormuş gibi
Kuzum yağ yakıcı kahve tarçınlı kakaolu kahve mi21 Şubat Salı Menüm
Sabah 07.30 patatesli yumurta, limonlanmis marul, Böğürtlen çayı, 3 kumkat
Ara 09.00 yağ yakan kahve, yarım elma
Ara 11.00 elmanın kalan yarısı
Öğlen 13.30 1 kaşık kavurmalı pilav, 2 kaşık bezelye yemeği
Ara 15.00 menengic kahvesi (bitiremedim)
Akşam 17.10 4 kaşık bezelye yemeği, 1 kaşık kavurmalı pilav, 3 kaşık yoğurt
Spor;
Leslie 3 mil 30 dk
Bacak kol karın egzersizleri 10 dk
*Gece siyah çay ve yesilcay içerim
Tırnak ile etin arasına bi yer girdi birisi de işaret parmağının baş kısmı kuzum kıza hemşire krem sürdü dediler okuldan bende antiseptik sıkıp duruyorum. İnş iz kalmaz asansör kapısını açarken denk geldi öğretmenimin eli dedi çocuk ama olacak demek ki şu alıntıyı bir beceremiyorum onu da öğrenmeliyimAfiyet olsun alyam bence iyi yoldan gelmene rağmen
Çok geçmiş olsun canım ya nasıl kızın iyi mi
Nereni kestin camla üst üste gelmiş hepsi
İnşallah ben de işi sıkı tutmayı düşünüyorum canım.
Artik gece ara öğün yapmıyorum aç uyumazsam kilo veremiyorum ben onu farkettim
Tamamdır bekliyoruzYa o zaman ben de dahil olmak istiyorumm güncel kilomu öğrenip yazayım
Evet balım o kahveKuzum yağ yakıcı kahve tarçınlı kakaolu kahve mi
Allah acil şifalar versin canimTırnak ile etin arasına bi yer girdi birisi de işaret parmağının baş kısmı kuzum kıza hemşire krem sürdü dediler okuldan bende antiseptik sıkıp duruyorum. İnş iz kalmaz asansör kapısını açarken denk geldi öğretmenimin eli dedi çocuk ama olacak demek ki şu alıntıyı bir beceremiyorum onu da öğrenmeliyim
Civcivim Eskişehir bir senedir görmüyor onlara zayıflamış görünmem normal de bugün pilates hocam Sena hanım yemediniz mi bişi zayıflamışsınız dedi halbuki kilo aldım acaba ödem mi tuttuk hepimiz spor ölçülü yeme sonrası salıp