- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.501
Offf başınız sağ olsun Aslım çok çok üzüldümArkadaşlar ilk öncelikle hepinizden özür dilerim. Sayfamızı yine ihmal ettim. Keşke bu ihmalkârlığım daha öncekiler gibi tembelliğimden olsaydı.
Ben her yıl on beş tatilden sonra okulun hemen açılmasını isteyen bir öğretmendim ta ki bu yıla kadar, bu yıl hep kar yağsın tatil uzasın istiyordum. Pazar gecesi kar olmadığı halde ertesi günün tatil olmasına çok sevinmiştim. Ama sabah gözümü açtığımda o kara haberlere uyandım.
Eşimin kuzeni, kocası ve kızı Hataydaydı. Kocası yeni işkur müdürü olarak atanmıştı oraya. Çarşamba günü ikindi ile akşam arası çıkardılar enkazdan. Çok şükür eşimin kuzeni ve kızı sağlıklı çıktılar ama kocasını kaybettik. Cuma günü memlekette cenazesi vardı.
Daha sonra üniversiten sınıf arkadaşım düştü aklıma maalesef cennetten bir kare diye satılan o adı batasıca rönesans rezidans taydı. Düne kadar hep bir umut bekledik. Ama dün akşam vefat haberini aldık. Az önce gömüldü gül yüzlü emelim.
Allahim kalanlara yardım etsin biz de elimizden geleni yapıyoruz dua ediyoruz maddi olarak da yapmaya çalışıyoruz. Tabi ne yapsak bu yara kapanmayacakBen bu süreçte bu haberlerle eve sığamadım. Buğra'yı ablasına emanet edip her gün yardım kolisi hazırlamak için okullara gittim. Battaniye, yorgan, uyku tulumu vs titizlikle poşetledik, koliledik, tırlara yükledik. Bu biraz kalbimi ferahlattı.
Diyet adına spor adına hiç bir şey yapmadım, yapamadım.
Dikkat etmedim, eve geç geldim, geldiğimde atıştırdım. Muhtemelen kilo almışımdır.
Kusura bakmayın başınızı ağrıttım.
Basimizi agritmak ne demek saçmalama tabi ki her zaman gel anlat bitanemSaricivcivcikcik Civcivim özür dilerim ben biraz daha bu şekilde devam edeceğim. Beni yedek listeye alabilirsen çok sevinirim.
Canim aslında biz daha aktiftik de depremden sonra hepimizin keyfi kaçtı. Biraz daha dönmeye çalışıyoruz işte normale şu an. Tabi ki olanları unutmadan. Unutmak ne mümkün zaten.İlk sayfaları okuyayım dedim herkesi tanımak amaçlı maşallah çoğu kişi aynı yaşlarda meslekler kilolar hedefler her şey benziyorama bi süre sonra karıştı tabi kişiler bende zamanla tanıyacağım
Bence de insan gomuldukce gomuluyor ya. İlk olduğu gün eşim çalışıyordu evde yalnızdım ağla ağla kendime gelemedim sabaha kadar haberler canlı yayınlar. Benim kaybettiğim biri olmadığı halde böylysem olanlar ve bizzat yaşayanlar..Tamam bebeğim
Canım benim çok da uzak kalma burdan sohbet edelim
Başınız sağolsun bitanem
Küs ayrıldığın yoktu di mi
Afiyet olsun canım. Akşamki gofret ve soslu fıstığı komple bıraksan çok güzel olur yani abur cubur..Saricivcivcikcik
19 Şubat
Sabah 9.30
Sade filtre kahve
Kahvaltı öğle karışık 12.30
2 haşlanmış yumurta
Yarım yeşil elma
Akşam 17.30
4 köfte
1 ufak ev açması
Paketli içinde çoklu gofretlerden 2 tane
Biraz da soslu fıstık
2.5 lt su tamamlarım akşama.
3 km koşu yaptım saat 10 gibi, bi süre ara vermiştim yavaş başlıyım dedim. Ama spor sonrası da bir acıktım akşama kadar zor durdum kaçırdım zaten gofret çerez falan gözüm döndü
Hızlı ödem atayım bi fazlalık gitsin diye isveç diyeti yapayım dedim bıraktım 1.günden. Spor yapmasam belki ama çok acıkırım böyle,kendi rutinimden devam edeyim en iyisi
Aslında diyetisyene de gidiyordum ama amacım liste değildi, diyetisyensiz de çok güzel zayıfladım menülerim çeşitli ama ölçümde motive oluyordum hatta 3 hafta önce tekrar başladım ama kontrol haftamda deprem oldu benim psikoloji her şey düzensizleşti ve bıraktım artıya geçtim, 2 hafta dikkat edeyim o zaman kontrole gidicemAfiyet olsun canım. Akşamki gofret ve soslu fıstığı komple bıraksan çok güzel olur yani abur cubur..
Spor sonrası acıkınca hemen ara öğün yap bence menüde ara öğünler az geldi. 3 ana 3 ara şeklinde olabilir ilk başlarda. Zaten zamanla miden küçülecek.
Meyveli yoğurt, galeta, kuru yemis, ayran birsuru ara öğün seçeneği var.
Benim favorim özellikle gece acıkınca süte Kakao katıp icmek ya da tarcn ya da vanilya.. Bir de tarcinli yoğurt. Seç beğen al
Zamanla düzene girer menülerin
Motive edici konular bunlarYazla ilgili hayal kurmaya başladım kızlar içimde bir umut
Başınız sağ olsun çok üzüldümArkadaşlar ilk öncelikle hepinizden özür dilerim. Sayfamızı yine ihmal ettim. Keşke bu ihmalkârlığım daha öncekiler gibi tembelliğimden olsaydı.
Ben her yıl on beş tatilden sonra okulun hemen açılmasını isteyen bir öğretmendim ta ki bu yıla kadar, bu yıl hep kar yağsın tatil uzasın istiyordum. Pazar gecesi kar olmadığı halde ertesi günün tatil olmasına çok sevinmiştim. Ama sabah gözümü açtığımda o kara haberlere uyandım.
Eşimin kuzeni, kocası ve kızı Hataydaydı. Kocası yeni işkur müdürü olarak atanmıştı oraya. Çarşamba günü ikindi ile akşam arası çıkardılar enkazdan. Çok şükür eşimin kuzeni ve kızı sağlıklı çıktılar ama kocasını kaybettik. Cuma günü memlekette cenazesi vardı.
Daha sonra üniversiten sınıf arkadaşım düştü aklıma maalesef cennetten bir kare diye satılan o adı batasıca rönesans rezidans taydı. Düne kadar hep bir umut bekledik. Ama dün akşam vefat haberini aldık. Az önce gömüldü gül yüzlü emelim.
Ben bu süreçte bu haberlerle eve sığamadım. Buğra'yı ablasına emanet edip her gün yardım kolisi hazırlamak için okullara gittim. Battaniye, yorgan, uyku tulumu vs titizlikle poşetledik, koliledik, tırlara yükledik. Bu biraz kalbimi ferahlattı.
Dikkat etmedim, eve geç geldim, geldiğimde atıştırdım. Muhtemelen kilo almışımdır.
Saricivcivcikcik Civcivim özür dilerim ben biraz daha bu şekilde devam edeceğim. Beni yedek listeye alabilirsen çok sevinirim.
Evet cnm plaj filanMotive edici konular bunlarbu arada kiloyla ilgili değil mi? Aranızda bi konuşma geçti de başka sebebi olabilir diye düşündüm
Hepimiz çok üzgünüz başınız sağolsun Allah sabır versin çok kötü günlerden geçiyoruz Allah geride kalanlara dayanma gücü versinArkadaşlar ilk öncelikle hepinizden özür dilerim. Sayfamızı yine ihmal ettim. Keşke bu ihmalkârlığım daha öncekiler gibi tembelliğimden olsaydı.
Ben bu süreçte bu haberlerle eve sığamadım. Buğra'yı ablasına emanet edip her gün yardım kolisi hazırlamak için okullara gittim. Battaniye, yorgan, uyku tulumu vs titizlikle poşetledik, koliledik, tırlara yükledik. Bu biraz kalbimi ferahlattı.
Saricivcivcikcik Civcivim özür dilerim ben biraz daha bu şekilde devam edeceğim. Beni yedek listeye alabilirsen çok sevinirim.
Alyamsenam sordugun için teşekkür ederim. Daha iyiyim çok şükür. Sen nasılsın balım ?L lisbethsalander00 nasılsın kuzum? Sağlık durumun düzeldi mi