- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.581
Sağlıklı beslen diyormusumSelam kızlarrr, ben 65.40kg ile 56 kiloya inmek istiyorum.. söyleyin bana ne yapayımmm :)))
Afiyet olsun canım. Tamam olan olmus sakın bırakma gitti diye. Bugün pilav makarna ekmek kisabildigin kadar kıs dengeleyelim. İpin ucu kacmasin21 şubat Salı
10. 00 kahvaltı canım istemedi 1 kase mercimek çorbası
11.00 Türk kahvesi
12.00 bir avuç kuru yemiş
15.00 Türk Kahvesi
19.00 kıymalı makarna
Ben yine regliyim ve 1 dilim yaş pasta yedim
2 lt su
73 Squat
2200 adım
Afiyet olsun canım kahve mi 4 fincan içiyorsun? Eğer öyleyse biraz fazla tabiSaricivcivcikcik
Geç oldu biraz anca girebildim, yarın da akşam girebilirim dışarda olucam ama arada girmeye çalışıcam, baya da yürümeyi umuyorum
21 Şubat Salı Menüm
9.30 1 haşlanmış patates,beyaz peynir,portakal
12.30 3 küçük hurma fıstık ezmeli, 1 bardak süt
16.30 3yk granola biraz sütle
19.00 airfryerda balık
22.00 1 bardak süt
1.5 lt su
Spor yok
Akşam ve gündüz aralarda kahve içiyorum günde 4 buluyor,saate bakmıyorum
Afiyet olsun canımDün yazamadım
Kahve limonlu su
Yeşil çay espresso
- köfte salata ayran
- az pilav az tas kebabı cacık
- yoğurt curcumin
3 lt su
6.000 adım
Hosgeldin balım iyi beklediğimden çabuk geldinGunaydin kizlar.
Hoşbuldum Civcivim. 2 gün yazıyodu . Sabah sizler neler paylaştınız diye bakayım dedim açılmış ben de anlamadım :)Hosgeldin balım iyi beklediğimden çabuk geldin
Afiyet olsn canim çok güzel yeme düzenini oturtuyorsun yeniden galiba21 Şubat Salı Menü:
09:30 --kayısı çayı
11:00--5 kasık yulaftan tahinli kuru meyveli yulaf lapası
16:00--1 küçük ayva +12 badem
17:15--sade kahve+sade soda+3 dilim bitter çikolata+10 badem
19:00-- 150 gr kadar tavuk+bol salata+bi kepçe çorba
Akşam--sekersiz çay
İyi iyi acilsinHoşbuldum Civcivim. 2 gün yazıyodu . Sabah sizler neler paylaştınız diye bakayım dedim açılmış ben de anlamadım :)
Balım çok şükür iki gündür iyi gidiyorum inşALLAh:)Afiyet olsn canim çok güzel yeme düzenini oturtuyorsun yeniden galiba
İyi iyi acilsinneden gittiğini biliyor musun peki
Balım diyetisyenım nescafe önermiyo hiç. filtre ya da türk kahvesi koyamaz mısın yerine.Bikac gündür nescafe hiç içmedim bugün içsem mi acabaya da cumaya sakliyim hakkımı
ama canın çok nescafe de istiyosa tartıdan sonra ödül olsun :)Bikac gündür nescafe hiç içmedim bugün içsem mi acabaya da cumaya sakliyim hakkımı
Maalesef bdv da bi linç tayfa var maşallah yani dümdüz dalıyor derdi olan insan daha çok bunalıma giriyor. ben de çok şahit oluyorum okuyunca sinirim bozuluyor ondan fazla girmiyorum oralara.Balım çok şükür iki gündür iyi gidiyorum inşALLAh:)
Mesaj gelmiş..üslup kurallara aykırı diye... sanırım şikayet ettiler. kendileri herseyi yazabiliyor cevap yazınca şikayet alıyorum . neyse bdv de konu acmamam gerektigini anladım. zira daha çok dert sahibi oluyomussun.
Yok be balım hiçbiri onun verdiği keyfi vermiyorBalım diyetisyenım nescafe önermiyo hiç. filtre ya da türk kahvesi koyamaz mısın yerine.
ama canın çok nescafe de istiyosa tartıdan sonra ödül olsun :)
Lisbet im haklısın insanlar saldırgan bir şekilde sen haklısın dedi sana, resmen düşen çocuğuna canı yandı diye vurmak bu. toplum olarak üzülünce de kızıyoruz kızınca da kızıyoruz ama değişecekMesaj gelmiş..üslup kurallara aykırı diye... sanırım şikayet ettiler. kendileri herseyi yazabiliyor cevap yazınca şikayet alıyorum . neyse bdv de konu acmamam gerektigini anladım. zira daha çok dert sahibi oluyomussun.
Off bu bende de var bu ya donup kalıyorumLisbet im haklısın insanlar saldırgan bir şekilde sen haklısın dedi sana, resmen düşen çocuğuna canı yandı diye vurmak bu. toplum olarak üzülünce de kızıyoruz kızınca da kızıyoruz ama değişeceksen çok zor şeyler yaşamışsın hiç kolay değil. Ben de olsam donar kalırdım ama sonra profil fotom gibi kendimi yerdim keşke yapıştırsaydım cevabı diye insanlar sonraki evre için ahkam kesti birazcık içini soğıtamadılar halbuki önemli olan senin duyguların şuan. Sen nasılsın?
Evet kuzum malesef öyle galiba. yani bir de şunu anlayamıyorum,hakarete maruz kalana hakaret ederek tekrar maruz bırakıyolar .aynı zamanda da hakaret edene kızıyolar. cevap verince bize diyeğine git sana bunu yapana yapsaydın diyolar .yani ben çıkamadım işin içinden.Maalesef bdv da bi linç tayfa var maşallah yani dümdüz dalıyor derdi olan insan daha çok bunalıma giriyor. ben de çok şahit oluyorum okuyunca sinirim bozuluyor ondan fazla girmiyorum oralara.
Yok be balım hiçbiri onun verdiği keyfi vermiyorBen en güzeli cuma kendime ödül olarak vereyim onu. Bayağıdır aklıma gelmiyor unutmuşum içmeye icmeye
Ben bugün yag yakan kahve içeyim yine en iyisi
Canım anlayışın için teşekkür ederim. başkaları yaşarken dışardan herseyi söyleyebiliyosun,aklın ön planda oluyor. ama kendin yaşarken hersey o kadar kolay olmuyor.Lisbet im haklısın insanlar saldırgan bir şekilde sen haklısın dedi sana, resmen düşen çocuğuna canı yandı diye vurmak bu. toplum olarak üzülünce de kızıyoruz kızınca da kızıyoruz ama değişeceksen çok zor şeyler yaşamışsın hiç kolay değil. Ben de olsam donar kalırdım ama sonra profil fotom gibi kendimi yerdim keşke yapıştırsaydım cevabı diye insanlar sonraki evre için ahkam kesti birazcık içini soğıtamadılar halbuki önemli olan senin duyguların şuan. Sen nasılsın?
Daha iyiyim Civcivim teşekkür ederimL lisbethsalander00 sen daha iyi misin canım?