- 4 Eylül 2018
- 1.158
- 2.545
- 36
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.461
1 dilm börek dışında bişi yok ki sağlıksız ki ondan da bişi olmaz bencemerhaba kizlar
18 subat menu:
11:00 -6 kasik yulaftan yulaf lapasi+2 kuru incir+2 ceviz+1 muz
14:30-- 3 karabugday patlagi+3 tatli kaşığı evde yaptığım şekersiz fıstık ezmesi
16:30--1 dilim su böreği
19:00 buyuk kase salata+8 kasik kuru fasulye+yarim kase yayla çorbası
**Aksam çayın yanında kurabiye
**Tam anlamıyla adapte olamıyorum. bizim ev cenaze evi olduğu icin gelen giden oluyor. hic oturmuyoruz. oyle olunca da akşamları kriz geliyor. insALLAH toparlayacagim. sizler listemdeki sağlıksız şeyleri goz ardi edin
Eklerle tüy dikmeyeymissin iyiymiş balimkahvaltı : peynirli salamlı sandviç
öğlen : tavuk suyu çorba
etli kurufasülye 7y.k
bulgu pilavı 7 y.k
ara1 : yarım elma
ara2 : 300 cc ayran , tahıllı sandviç (küçük )
akşam yemeğine kadar her şey güzeldi toplam 985 kalori ediyordu. sonra arkadaşın doğum günü için bulultuk çin restoranına gittik . garip garip şeyler yedim kalorilerini bilmiyorum da , ama beni cezbetmedi çin kütürü sevemedim .bir de üstüne ekler yedim
Balım zamanla toparlarsin insallahmerhaba kizlar
18 subat menu:
11:00 -6 kasik yulaftan yulaf lapasi+2 kuru incir+2 ceviz+1 muz
14:30-- 3 karabugday patlagi+3 tatli kaşığı evde yaptığım şekersiz fıstık ezmesi
16:30--1 dilim su böreği
19:00 buyuk kase salata+8 kasik kuru fasulye+yarim kase yayla çorbası
**Aksam çayın yanında kurabiye
**Tam anlamıyla adapte olamıyorum. bizim ev cenaze evi olduğu icin gelen giden oluyor. hic oturmuyoruz. oyle olunca da akşamları kriz geliyor. insALLAH toparlayacagim. sizler listemdeki sağlıksız şeyleri goz ardi edin
canim kurabiye var çayın yaninda:) ki aksam 7 den sonra sivi disinda bisey yememem lazim ama su surec de zorlanıyorum.1 dilm börek dışında bişi yok ki sağlıksız ki ondan da bişi olmaz bence
insALLAH civcivim . en azindan kilo almadan bu sureci atlatsam da kardır . pazartesi ise başlıyorum insALLAH. hayatim biraz daha düzene girer diye umuyorum.Eklerle tüy dikmeyeymissin iyiymiş balim
Neyse artık olan olmuş bugün dikkat edelimgün içinde menun iyiymiş kurtarır belki o.
Balım zamanla toparlarsin insallahmiktar olarak aşırıya kacmiyorsun bu iyi bir şey.
Canim kesinlikle faydası olur. Evde sürekli aynı konular aynı şeyler insanın stresten bagisikligi düşüyor. Şimdi ise başlayınca inşallah rayına oturur hepsiinsALLAH civcivim . en azindan kilo almadan bu sureci atlatsam da kardır . pazartesi ise başlıyorum insALLAH. hayatim biraz daha düzene girer diye umuyorum.
Maşallah canim bayağı aktifmissin bugün-Kahve limonlu su
Yeşil çay türk kahvesi tarçınlı limonlu su
- labneli salamlı omlet
- Herbalife Shake
3 lt su
10.000 adım
12 dk karın kası egzersizi
10 dk cardio
1 saat ev temizliği
Ve öldüm bittimhakkınızı helal edin yarın heryerim ağrır artık
Yarın fırında karnabahar çekiyor canım büyük ihtimalle ondan yaparım
Sağol canım dün dikkat etmeye başladım tekrar ödemin bi kısmı gitti gibi inşallah cumaya 66larda çıkcam.Şimdi menümü de ekliyorum.Akıllı saat alıcam bugün yürümek spor için daha bi heves verir diye umuyorumTebrik ederim canım çok iyi
Cok normal lisbetim vücut alıştı tabi. Çok güzel bisey buinşallah balım inşallah
Başınız sağ olsun Melisam aynen öyle toparlanicaz insallah66.4 mussun en son ama olsun hallederiz problem değil
Çok iyi balım tebrikler senin elinden kurtulur mu tabi ki başaracaksın
Tebrikler leydim çok iyi
Olsun canım çok almamışsın yine hemen atılır o 600 gr..
İnşallah hep beraber toparlariz
Gunaydin hayirli sabahlar cizkekim.ismini mi değiştirdin?Günaydın mutlu pazarlar