- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.441
Sen dahi oturamıyorsan biz ne yapalım balım sıcak iklim insanıyız bizbu yıl bi ayrı soğuk yaben de çok oturamıyorum canım
denizin soğuğu ayrı bişey kız bam diye .çıplak tenine insanın
Valla ilk kış bir adada mahsur kalmış gibi hissetmiştim kendimiDoğru, bomboş zamanını da görmüştüm. Yazın adım atacak yer yokken kışın hayalet şehir, renksiz.. Burada da Side tarafı öyle. Gerisi nispeten daha az sakinleşiyor, genelde hareketli.
Evet bozduğumuz bir gerçek1 şubatta 77dim cnm biraz verdim ama yarın başlıyım en iyisi kız
yiyerek verir miyim dedim yok kabul etmeliyim olmuyor 2.000 oluyor çünkü ortalama
bi de metabolizmayı gerçekten bozmuşuz diyorum çünkü eski verme hızımız olmuyor, arada bozsak hemen ödem geliyor filan :/
sabır da lazım da işte verelim bir an önce istiyoruz
Allah razı olsun balımAllah kabul etsin kızlar
he vallaSen dahi oturamıyorsan biz ne yapalım balım sıcak iklim insanıyız biz
Denize de bodoslama dalacaksın kışın, alıştıra alıştıra olmuyor, ilk bir şok etkisi oluyor ama sonra dışarıdan daha sıcak geliyor denizin içi :))
Ben gayet iyiydim bugün. Hatta gün içinde gitmem gereken yerler vardı onlara da yürüyerek gittim.Leydim iftardan sonra gördüm mesajını, bugün nispeten düne göre daha iyiydi, sabahtan bi zorladı açlık, yine o sersemlik hali vardı. Ancak kafam açıldı. Kahvemi içtim yürüyorum. Birazdan yeşilçay ve suya ağırlık vereceğim. Sen ne yaptın?
aynen öyle canımEvet bozduğumuz bir gerçekBi çok ye bi az ye, vücutta şaşırdı neye alışacağını
Başla tabiki balım bu bahaneyle, bir düzen otursun artık, metabolizma da nasıl çalışacağını bilsin. Hep birlikte inşallah başaracağız
Çokça AminnnCanlar Miraç Kandiliniz Mübarek olsun miraç mucizesi gibi içinde bulunduğumuz durumda da Rabbim yardım etsin milletimize.
Aminn, Allah razı olsunGelelim kilo tartılımına kendi tartım değildi 72 gördümdijital olmayan baskül vardı inş yanlıştır dün niyetlendim akşama tansiyonum çok düşünce 8 lere bugün tutamadım ama ne güzel Rabbim kabul etsin oruçlarınızı da.
Pazartesi tam gaz inş spora da başlarım en azından yürüyüşlere
Sevindim Leydim gününün iyi geçmesine :) İyi yapmışsın valla yürüyerek. Tamam bende tutuyorum yarın❤ anca beraber kanca beraber :))Ben gayet iyiydim bugün. Hatta gün içinde gitmem gereken yerler vardı onlara da yürüyerek gittim.
O zaman menümü de yazayım. Yarın yine oruç tutacağım.
Afiyet olsun, menü şahaneSahur
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 közlenmiş kapya biber
İftar
1 kase tarhana çorbası
7 yk susuz kuru fasulye
Salata
1 makaron
Ara
Yağ yakan kahve
Rica ederiz Deltacım, keşke çabuk pes etmeseydin. Tam alışacaktın ki zorunlu ara girdi, bırakınca daha çok salıp kilo almayacak mısın? Listeden çıktın galiba şu an. Biraz kafanı topla bakalım. Karar verdiğinde biz buralarda olacağız.Ben gruptan çekiliyorum 75 olmuşum moralim bozuldu diyet yapacak modum kalmadı
Zayıflamak çok zor geliyor
Bi süre yazmayım motivasyon düşürmeyim burda da
Destekleriniz için çok teşekkürler
Yok canım ikisi de değil yaklaşık 15 yıldır burda yaşıyoruz evlenmeden de burdaydim artık buralı sayılırım benceAaa sen buralımısın gelin mi geldin
+1 D DeltavealfaCanım vazgeçme tamam istersen ara ver ama uzatma fazla yapabilirsin hafta sonu ne yemek istiyorsan ye pazartesi en geç yine başla evet zor insan bazen bunaliyor ama sonuc seni çok mutlu edicek pes etmek yok herşey kafada bitiyor yaparım de yapamam deme hiç bir zaman
cok gecmis olsun canim ne rahatsizligin vardiMuğla benim de 2.evim oldu gecen sene hastaneden cikamadım orada 2 ay kaldım inşallah bu yil gezmeye gelmek nasip olur
Haha benim rekorum kasımda denize girmek onda da çok tedirgin oldum kimse olmayınca yengeçler falan kaplamisti girecegim yeriAynı şehirde yaşadığınıza emin misiniz Civcivim, bu başka bir Bodrum olmasınbiz yaşlandık mı ne oldu valla ben donuyorum yaa
Nerede yüzüyorsun MiLissy? Orada epey deniz kestanesi vardı eskiden, aynı mı hala?
Aynen ben de çok yerde yaşadım bi süre sonra işimi görsün yeter diyorsun uyum sagliyorsun her yere.. kışın sevemiyorum ben de ölü bi şehir insanlar özeniyor falan ama gelişmemiş olması da dezavantaj. Sevemiyorum yaniYani orası güzel tabi de kışın genelde her her kapalı oluyor pek aktivite olmuyor yani o yönden kötü Bodrum merkeze gitmek lazım sürekli yarım saat yol git gel 45 dk 1 saat yol zor oluyor üşeniyor bazen insan çorluda yaşıyordum evlenmeden önce evin kapısından çıktığım gibi cafeler mağzalar ama aliştım tabi buraya da çok şikayet etmiyorum şırnakta bile yaşadım sonucta uyum sağlıyorum
Zaten sadece yazın gelip 1 2 hafta kalmalik iyi bence öbür türlüsü sıkıntıhe valla
ayy ben kibar kibar giriyorumama karadenizin soğuğu cnm dediğim Sinop gibi
ayy ne güzel anlatıyorsunuz yaa yaz gelse de gelsek biz de
Ben bugün yetişemedim imsaga ya. TutamicamSevindim Leydim gününün iyi geçmesine :) İyi yapmışsın valla yürüyerek. Tamam bende tutuyorum yarın❤ anca beraber kanca beraber :))
Afiyet olsun, menü şahanemakaron daha şahane Gidip bende yazayım menümü.
D Deltavealfa ben de kızlara katılıyorum canım en azından listede olursan sabit kalırsın almazsın daha fazla. Hepimiz aynı durumdayız ama kararı sana bırakıyorum bence de pes etme.Rica ederiz Deltacım, keşke çabuk pes etmeseydin. Tam alışacaktın ki zorunlu ara girdi, bırakınca daha çok salıp kilo almayacak mısın? Listeden çıktın galiba şu an. Biraz kafanı topla bakalım. Karar verdiğinde biz buralarda olacağız.
Benim boy 1.59, kilo şu an 71. Diyete uyarsam iyi veriyorum. Sporu bırakmadan normal yersemde uzun vadede yavaş zayıflıyorum.
Senin nasıl hep aynı oluyor balım kilon ne kadar istikrarlı öyleSenin boy kaçtı, boyun boyumuza, huyumuz huyumuza denk mi acaba :)