Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle katılıyorum...Bu işte kesinlikle birşey var Allah biliyor ya...Bana çok saçma geldi
En ufacık bişeyi bile yapmadıysak kabullenmezken
Böyle ciddi bi olay nasıl kabullenir bi insan, bi anne
Normalde eşine kızması gerekmiyo mu
Tamam ben yaptım hadi sus ne demek
Bahçeden erik çaldın demiyo ki sana bu adam..
savcılığa gidicem dayanamıyorum videoların benim olmadğını ispatlıcam
savcılığa gidicem dayanamıyorum videoların benim olmadğını ispatlıcam
bence bu olayda iki şık var
1- konu sahibin eşi harbiden hasta paranoyak ve kendince bir şeyler hayal edip gerçekmiş gibi inanıyor..işte savcılığa gittim videoları sildiler 4 kayıt var hepside sendin gibi şeylere gerçekten inanıyor çünkü adam ayrılmak istediğini söylerken ağlıyormuş..ya da hayatında başka kadın var nasıl kolay boşanırım diye düşünüp e karımda saf inanır diye bunu kurgulamış ki konu sahibi inanmış hatta itiraflarda bile bulunmuş..
2-ortada gerçekten bazı kayıtlar var ve eş yeni öğrendi kızını da alıp boşanmak istiyor konu sahibi buraya yazmıyor..çünkü hala eşim videoları hakime delil olarak sunarsa ne yaparım diye soruyor..olmayan bişey nasıl delil olacak diyoruz cevap vermiyor..git darp raporu al diyoruz bıktım yok diyor..e ne olacak o zaman..yani insan acaba mı diye düşünüyor haklı olarak..
Acil olarak yapılacak şey polise gitmek sonrada rapor alıp şiddet,tehdit ve iftira diye savcılığa şikayette bulunmak.bu baba ile kız da aynı evde bırakılmamalı bence orası da var ayrıca.adam tehlikeli.
videoyu netten araştırıp bulmuş ve savcıya gitmiş o videoları silmişşler bende hala şaşkınlık içersindeyim ben herşekilde ispat ederim ama o sen diyor başkada bişey demiyor
arkadaşım kendinle çelişiyorsun.olmayan silinmiş videoların mı senin olmadığını mı ispatlayacaksın.hani silinmişti...savcılığa gidicem dayanamıyorum videoların benim olmadğını ispatlıcam
ne alakası var eşim ben sildirdim diyor ama ben bir şekilde ispat etmem gerekiyor videoların bana ait olmadığına
ayrıca karakol bve bilişim suçlarını aradım sildirme olayı filan olmaz diyor senden başkası sildiremez diyor ama ben o videolara nasıl ullaşıcam hala çözemedim eşim bilgi vermiyo
savcılığa ne diyeceksin. eşim bana ait olan videoların olduğunu söylüyor siz silmişsiniz. ama yalanda olabilir. varmı yokmu bana bulsanıza mı diyeceksiniz. olacak işmi bu.ne alakası var eşim ben sildirdim diyor ama ben bir şekilde ispat etmem gerekiyor videoların bana ait olmadığına
ayrıca karakol bve bilişim suçlarını aradım sildirme olayı filan olmaz diyor senden başkası sildiremez diyor ama ben o videolara nasıl ullaşıcam hala çözemedim eşim bilgi vermiyo
ne alakası var eşim ben sildirdim diyor ama ben bir şekilde ispat etmem gerekiyor videoların bana ait olmadığına