Evliliğimde çıkmazda hissediyorum.

Aynen biraz öyle genel yapısı öyle gibi. Sadece bilgisayar oyunun da sinirlendiğini gördüm.Onun dısında kolay kolay asla sinirlenmez.
Eee madem konuş konuş bir işe yaramıyor tekrar cinsellik yaşamayı deneseniz belki birşeyler tetiklenir?.hiç mi istemiyorsun?.

Bence de kocasının ilşkisi var, arkadaşları ile koştura koştura buluşmaya gitmesinden belli
Bu adam kimi bulsun Allah aşkına? ilişki yaşamayı bilmiyor ki.siz sevmiyor demişsiniz ama bence adamın içinde karşı cins sevme kapasitesi yok.başkaları için de aynı şey geçerli bence.

Bu bir erkek için ciddi kavga nedeni, ama sizin ki sessiz kalıyor. Ne kadar iyi bir insan! sizi zorlamak istemediği için başka adamların, başka kadınlarla çeşitli pozisyonlarda cinsel ilişkiye girmesini izleyerek kendini mastürbasyon yapıyor. Ne kadar iyi , melek gibi adam , sakın bırakmayın, çünkü çok iyi bir insan , hiç kimseyi ( siz hariç) kırmaz, hiç kimseye bir kötülüğü yoktur ( siz hariç) , herkesle çok muhabbet ( siz hariç) , hiç kavga etmez karısıyla ( kavga etmeye bile tenezzül etmiyor , karısı kendi kendine konuşuyor sadece )
Ramazanda sadece 3 kez oldu.Ben çok bitkin oluyorum ramazanda.O da bunu bildiği için çok üzerime gelmiyor.Cinsel hayatımız bitti diye şakalaşıp takılıyor.Benim bu kadar uzun sürse bitiririm evliliğimi.Eşim de bitirir.

Arzulayamıyorum eşimi evet artık. Bana dokundugunda hemen kaçasım geliyor.
Bacım, çok kibar ve ayrıntılı cevaplar verdiğin için kimsenin sert konuşmaya vicdanı el vermemiş ama ben son kez kesin bir şekilde ne düşünüyorsam yazacağım.bu evlilik öleli yıllar olmuş.cenazesi gömülmüş.hatta çürümüş bile.sen hâlâ bir umut canlanır diye bekliyorsun.

Bacım, çok kibar ve ayrıntılı cevaplar verdiğin için kimsenin sert konuşmaya vicdanı el vermemiş ama ben son kez kesin bir şekilde ne düşünüyorsam yazacağım.bu evlilik öleli yıllar olmuş.cenazesi gömülmüş.hatta çürümüş bile.sen hâlâ bir umut canlanır diye bekliyorsun.
Haklısınız umut etme sebebim de ayrılma kararı almayı düşündüğüm için , ileri de pişman olmamak adına son şans verdim kendime de eşime de. Eşim terapiye baslayınca ne olacagı merak ediyorum.Duygularımız geri gelir mi bilmem. Psikologum bana düşüncelerimiz duygularımızı ve davranıslarımızı etkiler. Bazen yanlıs düşünce tarzımız ,olmayan şeyleri varmıs gibi hissetmemize sebep olur demişti. Bu yüzden kendimi sorguladım tekrar eşimi de düşündğm ve eşimle daha net konustum bazen ayrılmak ikimizi de daha mu mutlu eder diye düşünüyorum dedim. Eşim de sen öyle mi düşünyorsun , ben hiç öyle sanmıyorum dedi. Ve 2 gün sonra ben de terapiye baslayacagım dedi. Randevu olusturacagız ona bakalım. Zaten ben de basladım 2 sean aldım daha.

O zaman sizin icinizdeki sevgi de bitmiş. İnsan sevdigiyle illa ilişki anlamında degil sarılmadan, öpmeden, kokusunu almadan duramaz
Ben de bitmiş gibi de hissediyorum bazen ama emin de olamıyorum. Eşimde de bittiğini düşünüyorum. Eşime de söyledim biz birbirimizi seviyoruz evet ama sanki artık aşk olarak değil.Değer veriyoruz birbirimize ama eş olarak sevgili olarak değil. Bana öyle geliyor artık dedim. O sadece dinledi. Ve benden zaman istedi.Ve konusmaya o zaman devam etmek istediğini söyledi. Ben de tamam tabi ki dedim. Bugün de geldi terapiye baslamak istiyorum dedi. İnternette kitaplardan okumus biraz ilişkiler hakkında. Terapi alınması gerektiği yazıldıgı için karar vermiş

Merhabalar.Eşim ve ben 30 yasındayız.2 yıllık evlilik + 6 yıllık sevgililik yani 8 yıldır birlikte oldugum bir eşim var.Çocugumuz yok.Eşim merhametli, sessiz ,sakin, kavgacı olmayan,trip atmayan, hakaret etmeyen,her isteğimi yerine getiren bir adam.Ben de aslında kavgayı sevmeyen ve trip atmayı sevmeyen konusarak çözüm bulmaya calısan biriyim.Fakat eşimin bazı davranısları beni kırdıgında sinirlendiğimde hakaret etmeden ama ses tonuö biraz yükselerek derdimi anlatmaya calısıyorum.Eşim sessiz hiç tartısmaya katılmıypr duvar gibi duruyor.Daha da sinirleniyorum.Sonrasında gelir konusur diyorum fakat sonrasında da hiç gelip sorunu çözeyim demiyor.Öyle oluruna bırakıyor.Baska bir seye canım sıkkınken mutsuz tuhaf hissediyorum diye onunla paylasmaya calıstıgımfa iki kelşmeyle gecistiryor.Ama hiç iyi hissetmem için bir sey yapmıyor.Ne bilim sevdiğim cikolatayı alabilir tarzı seyler.Eşimle evlilik öncesi de paylasımlarımız azalmıstı ama evlenince daha da koptu. Cinsellik 1 yıldır yok.Duygusal kopukluk evlilij öncesi baslamıs ben yeni yeni farkediyorum.Eşime göre ilişkimizde sorun yok.Bu arada eşim cinsellik isteyen taraf ama ben eşimin desteğine ihtiyacım oldugunda yalnız bırakıldım bazı konularda.Aşırı kırgınlıgım var.Ve degersiz hissediyorum bu ilişki de.Baska daha bir cok sey var böyle hissetmeme sebep olan ama cok uzamasın istedim konu.Bu kırgınlıklarımı unutamıyorum ve eşimi arzulamıyorum bile artık. Eşimi cok kez karsıma aldım güzelce suclamadan beklentimi hislerimi anlattım.Birlikte aşabiliriz dedi Ama hep aynı aynı.Gecen gün yine karsıma aldım ciddi konustum ayrılık bile aklımdan geciyor bak dedim o kadar bunaldım dedim.Tamam bana zaman ver bende ilişkimizi düşeneyim dedi.Ertesi gün bana tiramisu almıs sevdiğim için.Ama arkadaslarıyla dısarı cıktı.Bir de diyor ki gelince birlikte yiyelim mi? Sinirim daha da bozuldu.Daha kac kex acıkca anlatmalıyım? Bu aralar canımın sıkkın oldugunu biliyor.Psikologa gidiyorum.Yalnız hissettirdin dediğimin ertesi günü arkadaslarıyla dısarı cıktı bana tiramisu alıp.Şaka gibi. Artık kendimi daha fazla sorgulamaya basladım ben de mi suc ben mi abartıyorum diye. Bugün de kendisi bireysel terapiye gitmek istediğini söyledi.Sizce duygusal kopuklu ve cinsel kopukluk olan ilişki düzelebilir mi? Düşünüyorum da sanki eşim çabalasa da artık önemsiz geliyor. Ama bir yandan da sacmalama diyorum kendime.Diğer olumlu yanları düşünmeye calısıyorum eşimin.Ama boğuluyorum artık gibi hissediyorum.Sanki artık iyice yıprandım beklentilerden.Bazen cekip gidesim geliyor.Çok sabırlı olan ben artık hemen öfkelenir hale geldim.Neşeli olan ben artık huzursuz buruk gülen biri oldum.
Hayatı 1 kere yaşıyoruz. Kalbinin sesini dinle..eşin umursamıyor duygularını..böyle çekilmez hayat. Kendine yazık etme.çocuk yapmadan kaç bacım..💚

Ben sizin eşinizle sıkıntınızı tam olarak anlayamadım. Yani ne beklentiniz var ve bu beklenti karşılanmıyor. Eşiniz sizin istediğiniz tarzda destek olmayı bilmiyor olabilir bu aşılabilir bir şey benim için. Diğer yorumları da okudum ama gerçekten tam anlamadım.
Size zaman mı ayırmıyor ?
Hep dışarda evine mi gelmiyor?
Kavga etmeyi tercih etmediğini anladım siz de aksine biraz tartışıp sorun çözmek istiyorsunuz. Böyle durumlarda çift terapisi işe yarar. Evlenmeden önce destek görmemişim diye yazmışsınız bence beklentileriniz farklı eşinizle. Elbette size hiç uymuyorsa mutsuzsanız ayrılığı konuşun ama hani eşinizden ne istiyorsunuz yapmıyor ?

Ben sizin eşinizle sıkıntınızı tam olarak anlayamadım. Yani ne beklentiniz var ve bu beklenti karşılanmıyor. Eşiniz sizin istediğiniz tarzda destek olmayı bilmiyor olabilir bu aşılabilir bir şey benim için. Diğer yorumları da okudum ama gerçekten tam anlamadım.
Size zaman mı ayırmıyor ?
Hep dışarda evine mi gelmiyor?
Kavga etmeyi tercih etmediğini anladım siz de aksine biraz tartışıp sorun çözmek istiyorsunuz. Böyle durumlarda çift terapisi işe yarar. Evlenmeden önce destek görmemişim diye yazmışsınız bence beklentileriniz farklı eşinizle. Elbette size hiç uymuyorsa mutsuzsanız ayrılığı konuşun ama hani eşinizden ne istiyorsunuz yapmıyor ?
Eşim işten gelir bilgisayara oyun oynamaya oturur yemekten sonra. Tabi ki işten gelince nasıl gecti neler yaptın gibi seyler konusuruz rutine döndü bu robot gibi.Yatana kadar oyun oynar. Hafta sonu izinlerinde oyun oynar uyur.Ben genelde şuraya gidelim mi film izleyelim mi gibi taleplerde bulunurdum.Eşin nadire talep eder. O da hadi bugün dışarıda yemek yiyelim der. Sadece budur teklifi.Aynı evin içinde bile paylasımımız yok. Ben her izin gününde cıkalım dısarı kafasında değilim mesela. Bir hafta dinlensin kendine zaman ayırsın diğer hafta birlikte zaman gecirelim gibi düşünürüm.Evlilik öncesi az cok yine zaman gecirirdik birlikte.Artık evlenince gittikçe yok oldu.Sürekli ben talep eden taraf oluyorum.Eşimde asla reddetmiyor.Ama ona görev veriyormusum gibi geliyor hep.Evde de mesela ev işi yapsın beklentim yok ben calısmıyorum cünkü şuan.Ama evcil hayvanlarımız var.Onlarla ilgilensin oynatsın da istiyorum.Onu da yapmıyor ben söylemedikçe.Ne bilim tartıstıgımızda hemen konusmak istemiyorsa sorunu çözmek içşn daha sonra gelsin adım atsın.Onu da yapmıyor. Sürekli ben kendi içimde affedip devam ediyorum konusmaya.Zaten tartısırken ben nasıl hissettiğimi anlatıyorum. O sadece dinler konumda. Konusmuyor hiç.Bir ara tartısırken hala bilgisayara bakıyordu.Ben patladım kırıcam artık yeter onu falan diye bagırdım.Evde ne var ne yok ne oluyor alakan yok var mısın yok musun belli değil izin günlerinde diye bagırdım.Sonra ben tartısırken artık bilgisayara bakmamaya basladı.Ben de kaygı bozuklugu da var. Bazen cok daralıp kötü hissettiğim oluyor. Eşime diyorum ki içimde kötü bir his var.Kötü hissediyorum kendimi. O ise diyor ki (yine bilgisayar koltıgundan kalkmayarak yanıma bile gelmeden uzaktan) allah allah niye? Diyor.Bilmiyorum ki diyorum.Öyle kapanıyor konu. İnsan değer verdiğini biri kötü hissettiğinde onun iyi hissetmesini isteyip de bir seyler yapmaz mı? Ben eşimdeb duygusal yakınlık görmediğimi ve hep kafamda yıllardır onu akladıgımı, zor dönemimden gecerken de tek basıma bir odada yalnız bırakılarak psikoloij olarak kendi kendimi iyileştirdiğimi farkettim.Bunu farkedince duygusal bir çöküş yasadım.Mesela eşim beni hiç kıskanmaz da.Ben dil öğrenirken de yabancı arkadaslar edinsem erkek. Bir sey demez. Çünkü vardı yabancı arkadaslarım erkek.Ne bilim öyle umursamıyor da gibi.Merak edilmiyorum eşim tarafından. Bunu hissediyorum.Mesela psikologa gitmek istiyorum ben dediğimde.Neden ki dedi kötü mü hissediyorsun dedi.Ben de 3 gün iyiysem 10 gün kötü gibiyim dedim. Anladım dedi. O kadar.Baska bir sorgu sual yok.Terapi günü bir tek nasıl gecti iyi miydi gibi sorular sordu.Bilmiyorum ben mi abartıyorum işsizlikten? Aslında bir kez iki kez olsa mesele değil ama sorun sürekli aynı muameleyle karsılasmak insanı degersiz hissetiriyor. Kac kez daha karsıma alıp açık açık net sekilde hissetiklerimi anlatayım bilemedim. Buna ragmen hala bana psikologa neden gidicem kötü mü hissediyorsun diyor.

Eşim işten gelir bilgisayara oyun oynamaya oturur yemekten sonra. Tabi ki işten gelince nasıl gecti neler yaptın gibi seyler konusuruz rutine döndü bu robot gibi.Yatana kadar oyun oynar. Hafta sonu izinlerinde oyun oynar uyur.Ben genelde şuraya gidelim mi film izleyelim mi gibi taleplerde bulunurdum.Eşin nadire talep eder. O da hadi bugün dışarıda yemek yiyelim der. Sadece budur teklifi.Aynı evin içinde bile paylasımımız yok. Ben her izin gününde cıkalım dısarı kafasında değilim mesela. Bir hafta dinlensin kendine zaman ayırsın diğer hafta birlikte zaman gecirelim gibi düşünürüm.Evlilik öncesi az cok yine zaman gecirirdik birlikte.Artık evlenince gittikçe yok oldu.Sürekli ben talep eden taraf oluyorum.Eşimde asla reddetmiyor.Ama ona görev veriyormusum gibi geliyor hep.Evde de mesela ev işi yapsın beklentim yok ben calısmıyorum cünkü şuan.Ama evcil hayvanlarımız var.Onlarla ilgilensin oynatsın da istiyorum.Onu da yapmıyor ben söylemedikçe.Ne bilim tartıstıgımızda hemen konusmak istemiyorsa sorunu çözmek içşn daha sonra gelsin adım atsın.Onu da yapmıyor. Sürekli ben kendi içimde affedip devam ediyorum konusmaya.Zaten tartısırken ben nasıl hissettiğimi anlatıyorum. O sadece dinler konumda. Konusmuyor hiç.Bir ara tartısırken hala bilgisayara bakıyordu.Ben patladım kırıcam artık yeter onu falan diye bagırdım.Evde ne var ne yok ne oluyor alakan yok var mısın yok musun belli değil izin günlerinde diye bagırdım.Sonra ben tartısırken artık bilgisayara bakmamaya basladı.Ben de kaygı bozuklugu da var. Bazen cok daralıp kötü hissettiğim oluyor. Eşime diyorum ki içimde kötü bir his var.Kötü hissediyorum kendimi. O ise diyor ki (yine bilgisayar koltıgundan kalkmayarak yanıma bile gelmeden uzaktan) allah allah niye? Diyor.Bilmiyorum ki diyorum.Öyle kapanıyor konu. İnsan değer verdiğini biri kötü hissettiğinde onun iyi hissetmesini isteyip de bir seyler yapmaz mı? Ben eşimdeb duygusal yakınlık görmediğimi ve hep kafamda yıllardır onu akladıgımı, zor dönemimden gecerken de tek basıma bir odada yalnız bırakılarak psikoloij olarak kendi kendimi iyileştirdiğimi farkettim.Bunu farkedince duygusal bir çöküş yasadım.Mesela eşim beni hiç kıskanmaz da.Ben dil öğrenirken de yabancı arkadaslar edinsem erkek. Bir sey demez. Çünkü vardı yabancı arkadaslarım erkek.Ne bilim öyle umursamıyor da gibi.Merak edilmiyorum eşim tarafından. Bunu hissediyorum.Mesela psikologa gitmek istiyorum ben dediğimde.Neden ki dedi kötü mü hissediyorsun dedi.Ben de 3 gün iyiysem 10 gün kötü gibiyim dedim. Anladım dedi. O kadar.Baska bir sorgu sual yok.Terapi günü bir tek nasıl gecti iyi miydi gibi sorular sordu.Bilmiyorum ben mi abartıyorum işsizlikten? Aslında bir kez iki kez olsa mesele değil ama sorun sürekli aynı muameleyle karsılasmak insanı degersiz hissetiriyor. Kac kez daha karsıma alıp açık açık net sekilde hissetiklerimi anlatayım bilemedim. Buna ragmen hala bana psikologa neden gidicem kötü mü hissediyorsun diyor.
Oyun bağımlısı erkek zor. Kendisi bırakmak istemeli daha çok yenisiniz evlilikte. Tamam evcimen olabilir de böyle hiçbir paylaşım yapamıyorsunuz eşinizle. Evlilik öyle bir şey değil tamam bütün akşam sohbet olmasa da birşeyler paylaşır konuşur güzel zaman geçirirsin. Eşiniz sizi önemsemiyor. Bunu da çözmeniz için terapi deneyebilirsiniz belki ama onun istemesi lazım oyun bağımlılığını falan bırakmayı. Yalnız bırakılmışsınız bu hoş değil.

Oyun bağımlısı erkek zor. Kendisi bırakmak istemeli daha çok yenisiniz evlilikte. Tamam evcimen olabilir de böyle hiçbir paylaşım yapamıyorsunuz eşinizle. Evlilik öyle bir şey değil tamam bütün akşam sohbet olmasa da birşeyler paylaşır konuşur güzel zaman geçirirsin. Eşiniz sizi önemsemiyor. Bunu da çözmeniz için terapi deneyebilirsiniz belki ama onun istemesi lazım oyun bağımlılığını falan bırakmayı. Yalnız bırakılmışsınız bu hoş değil.
Ben bir gün ona cok kızmıstım ama hakaret etmeden.1 hafta bilgisayarı acmadı.Ama tv izledi bu sefer.Sonra ise tekrar basa döndü.Ben zaten asla karısmam oyununa stres atıyordur diye.Ama demek ki karısmak gerekiyormus.Zaten ailemden uzagım, arkadaslarım yok yasadıgım yerde. Bir tek eşim var suan. Bunları eşimde farkında.Ama yine de böyle yalnız bırakılmak beni daha da kötü hissettirdi hayal kırıklıgına ugradım sorguladıkca. Gecen gün eşimden mektup yazmasını istedim söylemek istediklerini. Kendisi nasıl iyi bir eş olabilirim diye düşünüyorum bugünlerde. Para kazanmak getirmek tek basına iyi eş olmak demek değildir biliyorum gibi seyler yazmıs.Bunu bilmek ve bir sey yapmak daha önemli yazmıs.Ama belli ki sadece düşünmüş hep. Fakat aksiyon almamıs. Alamamıs belki.Sonra ona hep dediğim şey yapmıs ilişkiler üzerinde kitap aratırmıs biraz yazılara bakmıs.En sonunda bireysel terapi almak istediğini söyledi önce.

Ben bir gün ona cok kızmıstım ama hakaret etmeden.1 hafta bilgisayarı acmadı.Ama tv izledi bu sefer.Sonra ise tekrar basa döndü.Ben zaten asla karısmam oyununa stres atıyordur diye.Ama demek ki karısmak gerekiyormus.Zaten ailemden uzagım, arkadaslarım yok yasadıgım yerde. Bir tek eşim var suan. Bunları eşimde farkında.Ama yine de böyle yalnız bırakılmak beni daha da kötü hissettirdi hayal kırıklıgına ugradım sorguladıkca. Gecen gün eşimden mektup yazmasını istedim söylemek istediklerini. Kendisi nasıl iyi bir eş olabilirim diye düşünüyorum bugünlerde. Para kazanmak getirmek tek basına iyi eş olmak demek değildir biliyorum gibi seyler yazmıs.Bunu bilmek ve bir sey yapmak daha önemli yazmıs.Ama belli ki sadece düşünmüş hep. Fakat aksiyon almamıs. Alamamıs belki.Sonra ona hep dediğim şey yapmıs ilişkiler üzerinde kitap aratırmıs biraz yazılara bakmıs.En sonunda bireysel terapi almak istediğini söyledi önce.
Bunlar güzel gelişmeler. Evlilik kolay kurulmuyor ne kadar aşk da olsa alışması aşama aşama bence. İyi düşünün olumlu olmaya çalışın daha mutlu olabilirsiniz. Net olmak en iyisidir. Oyununa karışmıyorum stres atıyor ucu çok açık bir cümle. Suistimal edilmiş zaten. Benim haftada bir dışarı çıkma beklentim var ben şunu yapmak istiyorum gibi isteklerinizi hep bu serbestliklerin arasında dile getirin. Evet oyun oynuyorsun karışmıyorum ama ben yarın şunu yapmak istiyorum gibi. Ben eşinizin de sizin de kötü insanlar olduğunu düşünmüyorum toparlayacağınıza inanıyorum. Bence siz de çalışmalı ya da bir uğraşı edinmelisiniz. Size iyi gelecektir

Bunlar güzel gelişmeler. Evlilik kolay kurulmuyor ne kadar aşk da olsa alışması aşama aşama bence. İyi düşünün olumlu olmaya çalışın daha mutlu olabilirsiniz. Net olmak en iyisidir. Oyununa karışmıyorum stres atıyor ucu çok açık bir cümle. Suistimal edilmiş zaten. Benim haftada bir dışarı çıkma beklentim var ben şunu yapmak istiyorum gibi isteklerinizi hep bu serbestliklerin arasında dile getirin. Evet oyun oynuyorsun karışmıyorum ama ben yarın şunu yapmak istiyorum gibi. Ben eşinizin de sizin de kötü insanlar olduğunu düşünmüyorum toparlayacağınıza inanıyorum. Bence siz de çalışmalı ya da bir uğraşı edinmelisiniz. Size iyi gelecektir
Açık ve net kırmadan anlatmaya calısıyorum kendisine.Bakalım terapilerden sonra yavas yavas açılır belki o da.İş arıyorum evet çalışmak da istiyorum zaten.Tesekkürler önerileriniz için🙏

Ama sürekli ben talep edince birlikte zaman gecirmeyi onun gönlü yokmus gibi geliyor.Neden sürekli ben talep edeyim ki? Ben talep de bulduktan sonra kendisi bir talep de bulunmadı zaman gecirmek için. O yüzden bıraktım artık bir sey istemeyi. Eşim işten gelince evet hosgeldin derim karsılarım. Ama öpme sarılma seni seviyorum gibi seyler bizde yok artık.Ben önceden eşime durmadan sarılan öpen biriydim. Artık o tarafım tamamen köreldi.Eşimin yüzü asık olsa ben hemen sorarım çözüm bulalım birlikte derim konusmak ister misin derim. Aynı seyş tabi ki eşimden de bekliyorum.Aynı evde yasadıgı eşim dediği birinin evde ki sessizliğini buruk gülümsemesini anlasın isterim elbette.Merak etsin isterim sorsun isterim. Ha o sormadan anlattıgım da cok oldu zaten baska seylerle ilgili olan konuları.
sizi çok iyi anlıyorum bende durum biraz daha farklı önceden sürekli vakit geçirmek için zaman mekan kovalarken evlenir evlenmez hatta düğünden biraz önce başladı uzaklıklar. birlikte vakit geçirmek yok cinsellik yok ev arkadaşı gibiyiz eğer ben akışında bırakırsam ya bak bu neden böyle demezsem tartışma yok dediğim an sorun çıkaran oluyorum :) bu süreçte de hiçbir şekilde tavır koymadım sabah öperek işe gittim gönderdim akşam kapıda karşıladım kahve yaparken ona yaptım film dizi açtım genelde uyuyakalsa da koltukta, gibi gibi gibi yapıcı olmaya gayret gösterdim ama olmayınca olmuyor kısacası azdan az çoktan çok gidiyor. bi de benim açımdan şu var tartışırsak çok kalbimi kırıyor bunu da sinirlendirdiğim için kendinde hak görüyor. ama ben neden o raddeye geldim bunu konuşmuyoruz :) aslında matematiği çok kolay seven insan kadın erkek fark etmez karşısındakini dinler anlar biz görmekten kaçıyoruz sanırım

sizi çok iyi anlıyorum bende durum biraz daha farklı önceden sürekli vakit geçirmek için zaman mekan kovalarken evlenir evlenmez hatta düğünden biraz önce başladı uzaklıklar. birlikte vakit geçirmek yok cinsellik yok ev arkadaşı gibiyiz eğer ben akışında bırakırsam ya bak bu neden böyle demezsem tartışma yok dediğim an sorun çıkaran oluyorum :) bu süreçte de hiçbir şekilde tavır koymadım sabah öperek işe gittim gönderdim akşam kapıda karşıladım kahve yaparken ona yaptım film dizi açtım genelde uyuyakalsa da koltukta, gibi gibi gibi yapıcı olmaya gayret gösterdim ama olmayınca olmuyor kısacası azdan az çoktan çok gidiyor. bi de benim açımdan şu var tartışırsak çok kalbimi kırıyor bunu da sinirlendirdiğim için kendinde hak görüyor. ama ben neden o raddeye geldim bunu konuşmuyoruz :) aslında matematiği çok kolay seven insan kadın erkek fark etmez karşısındakini dinler anlar biz görmekten kaçıyoruz sanırım
Ahh canımsın.. eşin yine de sana sorun cıkartıyorsun diye sinirlenip bir tepki veriyormus. Benim eşim tepki bile vermiyor. Vermeye calıstıgında ise aklıma bir sey gelmiyor o an diyecek diyor. Ya sessiz kalıyor ya da 'hayır ya' olmaz öyle şey' gibi cevaplar veriyor. İnan tepki yok. Sinir, öfke, üzüntü, kırılma hiç bir duygusunu söylemiyo göstermiyor. Bazı seyler evet gözümüzün önünde gibi anlamamız için. Ama kolay kolay insan ayrılamıyor ki. Arada iyi kötü yaşanılanlar var.İnsan iyi zamanlarını hatırlıyor kendini sakinşetirmek için. Ya da iyi yönlerini hemen hatırlıyor eşinin ve ona tutunuyor sabır ediyor. Ben böyle yapıyorum suan acıkcası. Çünkü bu duygusal karmaşa dönemimde karar vermek istemiyorum. Yanlıs karar olabilir. Sen de eşine söylesen rica etseb birbirinize mektup yazsanız? Ayrı odalarda durup yazın mesela. Sonra aynı ayna farklı odalarda okuyun. Benim eşim yazıya dökünce iyi geldiğini söyleyip içindekileri söylemişti. Ama hep olumlu yönde yazmıs benle ilişkimizle ilgili.

Back
X