.

eşimden nafaka dair hiç birşey talep etmiyorum tek istediğim kızım kızımı benimle kalıcak diyor sürekli kedinden emin ve kesin konuşuyor

eşimden nafaka dair hiç birşey talep etmiyorum tek istediğim kızım kızımı benimle kalıcak diyor sürekli kedinden emin ve kesin konuşuyor

Nafakayı kendine almayacaksın zaten kızına alacaksın. O pislik istediği kadar kendinden emin konuşsun. Onun paranoyaklığını ispat edersen tazminat davası bile acarsın.

diğer konularına göz attım. eşin hastalıklı bir adam. ne yapacaksak 40 kere düşün öle yap. uzmanlardan yardım iste.. özellikle bulunduğun ilin aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünden yardım iste. ne yapabilirim diye sor, danış... korkutmak istemem ama eşin hasta olduğu için dikkatli olmalısın.

Dava mava hiçbirşey umrumda değil kızlar tek umrumda olan kızım bu olayı asla unutamıcam şuan burnum kaşım kafam mosmor yeşerdi boğazımı sıktı 2 defa bağırmamı engelledi tokat attı kafamı vurdu bıçak getiricekti beni öldürücekti tek kurtuluşum yapmadğım şeyi yaptım birkere birlikte oldum dedim zaten kendisi de diyor itiraf etmeseydin ölücektin biliyordun dimi ddedi dün

hemen boşanma davası aç. ölümle tehdit edildiğini,ve bu yüzdende korkudan yapmadığın şeyleri kabul etmek zorunda bırakıldığını belirt. zaten bu adama asla çocuk vermezler. çünkü normal değil. hoş olsada çocuk annede kalır.
kaç kurtar kendini. bir gün en yada çocuğun elinde kalırsınız bu paranoid şizofrenin

videoyu netten araştırıp bulmuş ve savcıya gitmiş o videoları silmişşler bende hala şaşkınlık içersindeyim ben herşekilde ispat ederim ama o sen diyor başkada bişey demiyor

öyle kolaymıymış savcıya gidip video sildirmek? bu adamdan kurtulmanın yollarını bul sen.kesinlikle affetme ve karakola tekrar dilekçe ver, bi zarar gelirse sorumlusu eşimdir diye.şaka gibi.benzer bir adam tanımıştım.tıpkısının aynısı.

Dava mava hiçbirşey umrumda değil kızlar tek umrumda olan kızım bu olayı asla unutamıcam şuan burnum kaşım kafam mosmor yeşerdi boğazımı sıktı 2 defa bağırmamı engelledi tokat attı kafamı vurdu bıçak getiricekti beni öldürücekti tek kurtuluşum yapmadğım şeyi yaptım birkere birlikte oldum dedim zaten kendisi de diyor itiraf etmeseydin ölücektin biliyordun dimi ddedi dün
hemen darp raporu al. hemen..durma burada.

Madem öyle bir videonuz yok, öldürsede kabul etmeyecektiniz ve böyle büyük bir iftiranın ispatını isteyecektiniz. kendinizden bu kadar eminken nasıl kabullenirsiniz.

Madem morluklar devam ediyor darp raporu al, cocuğunun velayeti icin ispat olur.

Bütün bunlar olmuşta siz neden burada yazıp duruyorsunuz? Gitsenize hastaneye darp raporu alın sonra birde savcılığa suç duyurusunda bulunun... Babanız, ananız abiniz yok mu sizin? yarın başka bir paranoya ile sizi öldürmeyeceğinin garantisi mi var.

Saolun cevplarınız için ama çok yoruldum hiç davaya mavaya bulaşmak istemiyorum morlukları olsa bile. Kızımı bana verirlermi acaba?

Saolun cevplarınız için ama çok yoruldum hiç davaya mavaya bulaşmak istemiyorum morlukları olsa bile. Kızımı bana verirlermi acaba?

Ya arkadaşım zaten boşanma davasına bulaşacaksın. Sana diyoruz ki al raporunu da kızını rahat rahat al.

Eğer herhangi bir suç duyurusunda bulunmazsan ve o adam senin için videoları vardı ahlaksızlık yaptı derse ve sen bunu daha önce kabullendiğin için üzerine bir de es kaza ispatlama yoluna gideceğim diye mahkeme de süre kazanırsa kızını rüyanda görürsün, gider savcılığa suç duyurusunda bulunursan, darp raporun olursa hem kızını alırsın hem de uzaklaştırma verdirirsin. Ya da hiç birini yapmayarak beni de acep doğru mu paranoyalarına sürersin..

aa deli mi kocan ya? ne akla hizmet gitmiş karımın videosu mu var diye araştırmış bi de doğru gibi buldum diyor..

ya ruh hastası ya da boşanmak istiyor böyle iğrenç bi iftirayla kurulmaya çalışıyor..ki bence temel sebep bu.

o kadar boşanma hikayesi okuduk burada yemin ederim böylesini ne duydum ne gördüm.

sen niye kabul ediyosun ki senden önce biriyle oldum diyorsun ıspatlasın videoları öyle kolay değil o işler!

canım benim adam boşanmayı kafasına koymuş farkında değil misin? tüm bu rezillikleri bnun için yapıyor ayrıca hayatında başka biri olmadığı ne malum kocanın..

git darp raporunu al bana ahlaksızca iftira atıyor şikayetinde bulun,ıspatlasın videoları çıkarsın ortaya..

eğer tüm bunları yapmazsan kızını da alır seni de perişan eder.

Yalnız o videolar zaten ben bekar iken o hayatımda yok ikenmiş eğer mahkemede böyle vidoların oldugunu syölerse delil olarak kullanırsa zaten eşimden önce olna şey yapmadığım birde ben iftira olduğunu söylersem davada hakim ben dinlermi haklı bulurmu isterseniz araştırın dersem bile ?

Bu nasıl bir konu ya??
Kanım dondu okurken!
Öldürücem dedi diye sen kabul ettin.
Bir şüphe için öldürmekten bahseden adam, sen kabul edince öldürmekten vaz mı geçti?
Ay çok zor bi durum, nutkum tutuldu.

Yalnız o videolar zaten ben bekar iken o hayatımda yok ikenmiş eğer mahkemede böyle vidoların oldugunu syölerse delil olarak kullanırsa zaten eşimden önce olna şey yapmadığım birde ben iftira olduğunu söylersem davada hakim ben dinlermi haklı bulurmu isterseniz araştırın dersem bile ?
arkadaşım şu mesajını okuyunca sanki o videolar sana aitte sen bunu yoketmeye çalışıyorsun intibanı veriyorsun. eşinede böyle yaptıysan adam emin ollacak benden demesi.,önce ve sonra olması önemlimi şimdi. senin olmaması önemli. o kadar.

Son düzenleme:
X