• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve nişanlısı

Sinirim bozuldu cidden ortalıkta Allah, Kitap diye dolaşanlar her b.ku yer genelde. Kafir ne demek ya??
Nişanlısı sana laf etme haddini nerden buluyor ki? Arkadaşın susturamamış mı nişanlısını? Bence arkadaşını da sil soru sahibi çünkü seni nişanlısının lafıyla silebilecek potansiyeli var.
 
bu elaleme kafir mafir diyenlerin kendisi her türlü pisliği yapan b.ktan tipler çıkıyor çok iyi biliyorum ki söylüyorum yani arkadaşın çok pişman olacak evlenirse.
şimdi bi yanın ne hali varsa görsün diyebilir ama diğer yandan açıkca konuşmaya çalış arkadaşlığının hatrına derim.
 
Senin bişey yapmana gerek bile yok çünkü kızın kazağının temasını sorun eden adam yarın kadın erkek karışık görüşmeye izin vermeyecektir zaten. Arkadaşın biraz aptal afedersin
 
neden "nişanlının hayat görüşü ile benimki bağdaşmıyor. dolayısıyla ben görüşmemeyi tercih ederim" demekten kaçınıyorsunuz? nişanlısı görüşlerini üsten üsten size belirtirken ve hatta üstü kapalı şekilde dayatırken hiçbir sorun yok. siz neden bu durumda kendi prensiplerinizi öne sürmekten çekiniyorsunuz?
 
Herkesin inancı da inancını yaşama şekli de kendisini ilgilendirir, arkadaşınız da nişanlısı da nasıl istiyorsa öyle yaşar ama nişanlısı saygısız ve hadsiz, arkadaşınızsa duruşu olmayan emrivakicinin teki.

Ailece görüşmek zorunda değilsiniz, nişanlısını sevip benimsemek zorunda da değilsiniz.

Açık açık nişanlısıyla görüşmek istemediğinizi söyleyin, ki zaten arkadaşınız da sizinle görüşmeyecektir çünkü şu an nişanlısı onun için bulunmaz hint kumaşı, gün gelip görüşmek istediğinde de nişanlısı yasaklayacak zira inançtan bağımsız, saygısız tipler evli oldukları kişinin kendi beyni ve mantığı olmadığını düşünürler, kendilerince aykırı buldukları insanlarla evli oldukları kişileri görüştürmek istemezler ki itaatkar eşlerinin gözü açılmasın.
 
Arkadaşınız büyük ihtimalle içten içe doğru insan olmadığının farkında ve o yüzden sizinle arasının iyi olmasını istiyor. Çünkü bu şekilde kendi içinde adamı aklayacak.
Umarım geç olmadan arkadaşınız da anlar.
 
Arkadaşım 27 çocuk 28 yaşında. Bildiğiniz 2 ayda imam nikahı kıydılar. Gözü o kadar kapanmış ki. Hiçbir şey görmüyor. Çocuk çok ama çok basit bir konuda sinirlenip sesini yükseltiyor sonra özür dilerim kendime hakim olamadım diyor. Ben de uyardım onu ban nişanlıyken bir huyu varsa evlenince artar o huy dedim. Sinirli biriyse zorlanırsın evlilikte dedim. Hayır biz şuan aynı evde değiliz diye böyle gergin diyor. Aynı evde olunca böyle olmayacağına eminim diyor. Nasıl eminse artık.
Cinsellikle adamın rahatlayacağını düşünüyor muhtemelen. Sen iftar konusunda diyeceğini demişsin, diğer konularda da uyarını yapmışsın. Bundan sonra arkadaşına hiç pas verme, iletişimi epey azalt. Çünkü nişanlısıyla en ufak sorunda seni suçlar.
 
Nişanlının sohbeti beni bayıyor, seninle tek görüşelim eşler görüşmek zorunda değil derim yerinizde olsam. Bu tip insanlar enerjinizi alır sizi hep aşağı çeker.
Nişanlısi kizin tek görüşmesine bile izin vermez hatta evlenirse arkadaşı kimseyle görüştürmezki kizi
 
Evet evlenince görüştürmeyeceğini düşünüyorum ben de. Hatta çalışmasına bile laf edecek eminim
"Elin kazağıma değdi, kafirsin" minvalinde konuşan biri eşinin eli yabancı erkeklerin kazağına değmesin diye kadının çalışmasını kesinlikle istemez.

Arkadaşına zerre üzülmedim, koca kadın olmuş ama 5 yaşında çocuk gibi.

Tek üzüleceğim şey doğacak çocuklarının böyle anne babasının olacağı.
 
Ay bu ne. Yarısına kadar okudum delirdim, şerefimle yalnız kalırım bin defa iyidir. Evlendikten sonra da onla bunla görüşme, ikinci eş isterim diye tutturur bu.
 
Soruyu da cevaplayayım. Arkadaşınızın düşünce yapısı zaten normal değil, üstüne böyle de eşi olacaksa ilişkimi keserim.
 
Bu arada benim dindar bir Arkadaşım vardı, böyle görüşü üsulu dini bir diye biriyle evlendi kısa sürede. Kıza ne kadar dedim yapma etme, ne dinler ki.... 3 ay sonra evden kaçmıştı adam bildiyiniz sadistmiş. Sonra da Kadın bekar kalmaz günah deyip birkaç aya yeniden aşırı dindar biriyle evlenip ondan da boşandı.
 
Bu arada benim dindar bir Arkadaşım vardı, böyle görüşü üsulu dini bir diye biriyle evlendi kısa sürede. Kıza ne kadar dedim yapma etme, ne dinler ki.... 3 ay sonra evden kaçmıştı adam bildiyiniz sadistmiş. Sonra da Kadın bekar kalmaz günah deyip birkaç aya yeniden aşırı dindar biriyle evlenip ondan da boşandı.
Nasıl bu kadar çabuk evlilik yapabiliyorlar ya? :KK57:
Ben kıyafet almak için 3 haftadır düşünüyorum. Altı üstü bir ceket alacağım he, öyle gelinlik falan da değil. :deli:
Millet boşanıp 3 ay içinde yeniden evleniyor, vay beee:KK9:
 
Nasıl böyle tuhaf insanları hayatlarına birden sokabiliyor insanlar anlamıyorum.
Nişanlılık dönemi bir birini tanıma dönemi olduğu için, inşallah arkadaşınız karşısındakini iyi tanır.
Yoksa işi zor.

Arkadaşlığınıza gelince, zamanla anlaşılır neyin ne olacağı.
En samimi dostuma dahi böyle emrivakilikler yapmam, bana da yapılmasını istemem.
Arkadaşınız biraz abartmış, Ramazan ayının bitmesine şurada ne kaldı ki, arkadaşınızın gönlü olsun diye (eğer kopmak istemiyorsanız arkadaşınızdan) Ramazan dan sonra bir kahve içmek için dışarda buluşursunuz olur biter.
İlla hoşnut olmadığınız nişanlısını evinize sokmanıza gerek yok bence, zira ben olsam sokmazdım.
Arkadaşınızın da bu konuda anlayışla davranmasını sağlamak için de hoşnutsuzluğunuzu dile getirin bence.
Ben ona açık açık dedim zaten bu şekilde bana sormadan nasıl diyorsun nişanlına ben aileleri bile kabul edemiyorum haftaiçi dedim. Bana diyor ki ben anahtarı alırım senden sen işteyken gider hazırlarım yemeği. Saçmalama istersen dedim. Dışarıda iftar teklif etse anlıcam. Zorla davet ettirmeye çalışıyorlar. Bilmiyorum arkadaşım gerçekten saf biri onun için endişeleniyorum açıkçası. Saçma gelecek belki ama benim ablam da böyle biriyle evlendi. Çok zorluklar yaşadı. Onun böyle şeyler yaşamasını istemiyorum hiç ama elimden bir şey gelmez tabi ki kendi tercihleri
 
şu kadinlar olecekler erkek erkek diye
bosver küssün daha iyi. yorumda bulunursun, kavga ederler sen kötü olursun, kizin aklini yikiyor olursun
Yok hiç yorum yapmıyorum artık bir kaç kez uyardım ben evlenince sorun olacağını düşünmüyorum dedi. Evliliği çocuk oyuncağı sanıyor. Benim eşimin karakteri huyu suyu çok iyidir. Bana bir kez bir üst ses tonuna çıkmamıştır. Yine de çok zorlandığım zamanlar oluyor. Bu çocuk şimdiden ses yükseltmelere başlamış
 
Sinirim bozuldu cidden ortalıkta Allah, Kitap diye dolaşanlar her b.ku yer genelde. Kafir ne demek ya??
Nişanlısı sana laf etme haddini nerden buluyor ki? Arkadaşın susturamamış mı nişanlısını? Bence arkadaşını da sil soru sahibi çünkü seni nişanlısının lafıyla silebilecek potansiyeli var.
Silmek isterse kendi bilir hiç umrumda olmaz
 
Yok hiç yorum yapmıyorum artık bir kaç kez uyardım ben evlenince sorun olacağını düşünmüyorum dedi. Evliliği çocuk oyuncağı sanıyor. Benim eşimin karakteri huyu suyu çok iyidir. Bana bir kez bir üst ses tonuna çıkmamıştır. Yine de çok zorlandığım zamanlar oluyor. Bu çocuk şimdiden ses yükseltmelere başlamış
bosver bosver
koca diye yanmis belli ki
evlensin, o mutlu olur sen merak etme:)
sakın yorumda bulunma, sen kötü olursun.
en iyisi biraz mesafe - ki o da kurulmuş zaten, güzel
 
Back
X