- 22 Aralık 2011
- 70
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl başlasam bilmiyorum 4 yıllık evliyim 3 yaşımda kızım var eşmden önce sevgililerim oldu ama hiç cinsel ilişkim olmadı eşimle birlikte olana dek bakireydim hep eşim gibi bi adamı bekledim eşimle tanışıncaya kadr cinsellik için ama ve eşimle sevgiliyken onda kaldığım günler oldu diğer sevgilierimde 1 gün bile kalmadım bulmuş o öyle diyor ben eşime sevgiliyken birtek seninim kimseyle birlikte olmadım dediim hatta kan geldi ilk birleşememizde ama nasıl oluyor bilmiyorum ama eşim benim cinsel içerikli videolarımı bulmuş 4 adet aynı değil benmişim yüzüm saçım herşeyim 3 adet videodan aynı erkek diğeri başka erkekmiş bende şok içerisinde kaldım doğru olmadığı için tabiki yalan dedim ama bana sen yalan dersen seni öldürücem dedi ve gerçekten doğruydu ben herdefasında yalan dediğimde tek bi şansın var yoksa ölürsün dedi bıçak alıp geliyordu boğazımı sıktı beni öldürmeye kalkıştı.....bende mecburen kızım var be yalanda olsan birtane sevgilimle birlikte oldum dedim yoksa ölücektim eşime ben sadece onunum ve birtek senin oldum bakireydim diyorum çünkü öyleydim ama sen bana yalan söyledin kandırdın benimle evlenmek için bana bakireyim dedin diyor çok kötüyüz ama boşanmaktan başka çarem yok zaten fakat kızımı götüremessin annene diyor birtek kendin g.dersin boşanırsın diyor ama ben kızımdan asla ayrı kalamam acaba anneme gitsem sonra boşanma davası açınca çocuğun velayetini kesin alırım dimi öyle yapıcam artık başka çarem yok ? birde nasıl oluyorda benim cinsel içerikli videolarımı buluyo hala şaşkınlık içersindeyim şimdi bana nasıl yalan söyledin diyor sürekli acilllll cvp bekliyorum
tek isteğim kızımın asla kızımdana ayrılamam ama asla. ben velayet davası açarsam onasıl alırki o alırmıki bana verilermiki ? çalışmasam evde annemle birlikte yaşasam dair
Ya siz nasıl bi saçmalığın içindesiniz. Hem ben öle bişe yaşamadım diyosun hemde evt o videoki benim diyosun. Ne söylediğniizn farkındamısınz??nasıl başlasam bilmiyorum 4 yıllık evliyim 3 yaşımda kızım var eşmden önce sevgililerim oldu ama hiç cinsel ilişkim olmadı eşimle birlikte olana dek bakireydim hep eşim gibi bi adamı bekledim eşimle tanışıncaya kadr cinsellik için ama ve eşimle sevgiliyken onda kaldığım günler oldu diğer sevgilierimde 1 gün bile kalmadım bulmuş o öyle diyor ben eşime sevgiliyken birtek seninim kimseyle birlikte olmadım dediim hatta kan geldi ilk birleşememizde ama nasıl oluyor bilmiyorum ama eşim benim cinsel içerikli videolarımı bulmuş 4 adet aynı değil benmişim yüzüm saçım herşeyim 3 adet videodan aynı erkek diğeri başka erkekmiş bende şok içerisinde kaldım doğru olmadığı için tabiki yalan dedim ama bana sen yalan dersen seni öldürücem dedi ve gerçekten doğruydu ben herdefasında yalan dediğimde tek bi şansın var yoksa ölürsün dedi bıçak alıp geliyordu boğazımı sıktı beni öldürmeye kalkıştı.....bende mecburen kızım var be yalanda olsan birtane sevgilimle birlikte oldum dedim yoksa ölücektim eşime ben sadece onunum ve birtek senin oldum bakireydim diyorum çünkü öyleydim ama sen bana yalan söyledin kandırdın benimle evlenmek için bana bakireyim dedin diyor çok kötüyüz ama boşanmaktan başka çarem yok zaten fakat kızımı götüremessin annene diyor birtek kendin g.dersin boşanırsın diyor ama ben kızımdan asla ayrı kalamam acaba anneme gitsem sonra boşanma davası açınca çocuğun velayetini kesin alırım dimi öyle yapıcam artık başka çarem yok ? birde nasıl oluyorda benim cinsel içerikli videolarımı buluyo hala şaşkınlık içersindeyim şimdi bana nasıl yalan söyledin diyor sürekli acilllll cvp bekliyorum
sen gördünmü o videoları?nasıl başlasam bilmiyorum 4 yıllık evliyim 3 yaşımda kızım var eşmden önce sevgililerim oldu ama hiç cinsel ilişkim olmadı eşimle birlikte olana dek bakireydim hep eşim gibi bi adamı bekledim eşimle tanışıncaya kadr cinsellik için ama ve eşimle sevgiliyken onda kaldığım günler oldu diğer sevgilierimde 1 gün bile kalmadım bulmuş o öyle diyor ben eşime sevgiliyken birtek seninim kimseyle birlikte olmadım dediim hatta kan geldi ilk birleşememizde ama nasıl oluyor bilmiyorum ama eşim benim cinsel içerikli videolarımı bulmuş 4 adet aynı değil benmişim yüzüm saçım herşeyim 3 adet videodan aynı erkek diğeri başka erkekmiş bende şok içerisinde kaldım doğru olmadığı için tabiki yalan dedim ama bana sen yalan dersen seni öldürücem dedi ve gerçekten doğruydu ben herdefasında yalan dediğimde tek bi şansın var yoksa ölürsün dedi bıçak alıp geliyordu boğazımı sıktı beni öldürmeye kalkıştı.....bende mecburen kızım var be yalanda olsan birtane sevgilimle birlikte oldum dedim yoksa ölücektim eşime ben sadece onunum ve birtek senin oldum bakireydim diyorum çünkü öyleydim ama sen bana yalan söyledin kandırdın benimle evlenmek için bana bakireyim dedin diyor çok kötüyüz ama boşanmaktan başka çarem yok zaten fakat kızımı götüremessin annene diyor birtek kendin g.dersin boşanırsın diyor ama ben kızımdan asla ayrı kalamam acaba anneme gitsem sonra boşanma davası açınca çocuğun velayetini kesin alırım dimi öyle yapıcam artık başka çarem yok ? birde nasıl oluyorda benim cinsel içerikli videolarımı buluyo hala şaşkınlık içersindeyim şimdi bana nasıl yalan söyledin diyor sürekli acilllll cvp bekliyorum