.

Yalnız o videolar zaten ben bekar iken o hayatımda yok ikenmiş eğer mahkemede böyle vidoların oldugunu syölerse delil olarak kullanırsa zaten eşimden önce olna şey yapmadığım birde ben iftira olduğunu söylersem davada hakim ben dinlermi haklı bulurmu isterseniz araştırın dersem bile ?

ya neyi delil olarak kullanacak arkadaşım sen eğer bu tür şeyler yapmadıysan bekar ya da evli,nasıl delil sunacak.olmayan bişeyin delili nasıl olacak?

Yalnız o videolar zaten ben bekar iken o hayatımda yok ikenmiş eğer mahkemede böyle vidoların oldugunu syölerse delil olarak kullanırsa zaten eşimden önce olna şey yapmadığım birde ben iftira olduğunu söylersem davada hakim ben dinlermi haklı bulurmu isterseniz araştırın dersem bile ?

Yapmanız gereken ortada iken siz bunlara mı takıldınız ?? Bu işin içinde bir yanlışlık var ya hadi bakalım. Bak tekrar ve son kez yazıyorum haklı duruma geçmek istiyorsanız darp raporu almak ve o adamı savcılığa şikayet etmek zorundasınız! bunun başka şekli yok.

diğer konularını da okudum.
nasıl psikopat bir adamla evlisin :KK43:
lütfen kendine yazık etme böyle hayat mı geçer
bir insan karısına nasıl böyle iftiralar atar?
dövüyormuş, öldürmekle de tehdit ediyormuş.
Of Allah yardımcın olsun :KK43:

Yapmanız gereken ortada iken siz bunlara mı takıldınız ?? Bu işin içinde bir yanlışlık var ya hadi bakalım. Bak tekrar ve son kez yazıyorum haklı duruma geçmek istiyorsanız darp raporu almak ve o adamı savcılığa şikayet etmek zorundasınız! bunun başka şekli yok.

şu son msjdan sonra benimde aklım karıştı.

nasıl başlasam bilmiyorum 4 yıllık evliyim 3 yaşımda kızım var eşmden önce sevgililerim oldu ama hiç cinsel ilişkim olmadı eşimle birlikte olana dek bakireydim hep eşim gibi bi adamı bekledim eşimle tanışıncaya kadr cinsellik için ama ve eşimle sevgiliyken onda kaldığım günler oldu diğer sevgilierimde 1 gün bile kalmadım bulmuş o öyle diyor ben eşime sevgiliyken birtek seninim kimseyle birlikte olmadım dediim hatta kan geldi ilk birleşememizde ama nasıl oluyor bilmiyorum ama eşim benim cinsel içerikli videolarımı bulmuş 4 adet aynı değil benmişim yüzüm saçım herşeyim 3 adet videodan aynı erkek diğeri başka erkekmiş bende şok içerisinde kaldım doğru olmadığı için tabiki yalan dedim ama bana sen yalan dersen seni öldürücem dedi ve gerçekten doğruydu ben herdefasında yalan dediğimde tek bi şansın var yoksa ölürsün dedi bıçak alıp geliyordu boğazımı sıktı beni öldürmeye kalkıştı.....bende mecburen kızım var be yalanda olsan birtane sevgilimle birlikte oldum dedim yoksa ölücektim eşime ben sadece onunum ve birtek senin oldum bakireydim diyorum çünkü öyleydim ama sen bana yalan söyledin kandırdın benimle evlenmek için bana bakireyim dedin diyor çok kötüyüz ama boşanmaktan başka çarem yok zaten fakat kızımı götüremessin annene diyor birtek kendin g.dersin boşanırsın diyor ama ben kızımdan asla ayrı kalamam acaba anneme gitsem sonra boşanma davası açınca çocuğun velayetini kesin alırım dimi öyle yapıcam artık başka çarem yok ? birde nasıl oluyorda benim cinsel içerikli videolarımı buluyo hala şaşkınlık içersindeyim şimdi bana nasıl yalan söyledin diyor sürekli acilllll cvp bekliyorum

Şaka mı bu yaa...Eşiniz tam bir ruh hastası..bence ortada video falan yok..Ne ara bulmuş da savcılığa gitmiş de sildirmiş de... bütün bunlar olurken hiçbir şey söylememiş mi.. Bir kere öyle bir durumda savcılık seni çağırır bana göre... uydurma...

Sadece bu saçmalık yüzünden bile gidin avukata davanızı açın..sonra iftira hakaret,maddi-manevi tazminat,velayet ne kadar dava varsa açın.. Emin olun hakim böyle bir psikopata çocuk vermez...

yok artık yaaa :KK53::KK53:
olmayan videoyu nasıl bulmuş?
yada siz olmayan videodan nasıl bu kadar tedirginsiniz ve bu suçlamayı kabul ediyorsunuz?
olay sizin lehinize iken bence siz değil eşiniz korkmalı

bak bi konuda bunları yazmışsn; kızlar 23 yaşında 2 buçuk yıllık evliyim ikmizde birbirimize çok aşkım severek ben ona kaçarak evlendim ancak eşim aşırı kıskanç ve paranoya bi insan evlendiğimizden beri hemen çocugum oldugu için hiç çalışamadım hayatım hep evde geçti en fazla markete gittim çok nadiren kızımla yalnız çarşıya gitmişimdir gitsem bile annemide yanıma çağırırdım eşim ben markate gitsem bile sürekli beni kontrol altında tutmaktadır sürekli aramaktadır geldinmi gittitnmi nezman gidicen filn.

hala diyosun ki delil olarak kullanır mı bilmeme ne.ya adam ruh hastası ya da başka bi şey var..diyorum ki ortada video yoksa olmayan bişeyi hakime nasıl sunacak,nasıl gösterecek?

bunu sen akıl edemiyo musun,birşeyi yoktan var edebilir mi insanoğlu?

Oyy duramadım meraklıyım evet yazacağım!
Ben anlamıyorum, anlayan biri aydınlatsın lütfen...

Konu sahibi arkadaşım çok acil cevap diyorsun, olması gerekeni herkes yazıyor çıkıp ta amaan yoruldum diyorsun ya diyecek sözüm kalmıyor. Ne cevabı istiyorsun ya da burada sana ne yazılmasını bekliyorsun? Sözüne göre adam öldürecek kıvama gelmiş, atabileceği en büyük iftirayı atmış namussuz ilan etmiş, yok video var filan demiş daha önce de bir sürü vukuatı var bu adamdan yorulmadınız da bir darp rapor almakla uğraşmaya mı yoruldunuz? Şaka mısınız?

bir an önce boşan ve kurtul bence
inş sonrasında da seni rahatsız etmez
acaba boşanmak için böyle birşey uyduruyo olabilir mi sonuçta psikopat bi tipe benziyo

Son düzenleme:
yapmadığın birşeyi nasıl olurda kabul edersin.öldürmekle tehdit etmiş o kadar kolaymı.neden hadi bakalım bana da göster ondan sonra ben kendimi öldürürm demedin.o piskopatı neden şikayet etmiyorsun.

nasıl başlasam bilmiyorum 4 yıllık evliyim 3 yaşımda kızım var eşmden önce sevgililerim oldu ama hiç cinsel ilişkim olmadı eşimle birlikte olana dek bakireydim hep eşim gibi bi adamı bekledim eşimle tanışıncaya kadr cinsellik için ama ve eşimle sevgiliyken onda kaldığım günler oldu diğer sevgilierimde 1 gün bile kalmadım bulmuş o öyle diyor ben eşime sevgiliyken birtek seninim kimseyle birlikte olmadım dediim hatta kan geldi ilk birleşememizde ama nasıl oluyor bilmiyorum ama eşim benim cinsel içerikli videolarımı bulmuş 4 adet aynı değil benmişim yüzüm saçım herşeyim 3 adet videodan aynı erkek diğeri başka erkekmiş bende şok içerisinde kaldım doğru olmadığı için tabiki yalan dedim ama bana sen yalan dersen seni öldürücem dedi ve gerçekten doğruydu ben herdefasında yalan dediğimde tek bi şansın var yoksa ölürsün dedi bıçak alıp geliyordu boğazımı sıktı beni öldürmeye kalkıştı.....bende mecburen kızım var be yalanda olsan birtane sevgilimle birlikte oldum dedim yoksa ölücektim eşime ben sadece onunum ve birtek senin oldum bakireydim diyorum çünkü öyleydim ama sen bana yalan söyledin kandırdın benimle evlenmek için bana bakireyim dedin diyor çok kötüyüz ama boşanmaktan başka çarem yok zaten fakat kızımı götüremessin annene diyor birtek kendin g.dersin boşanırsın diyor ama ben kızımdan asla ayrı kalamam acaba anneme gitsem sonra boşanma davası açınca çocuğun velayetini kesin alırım dimi öyle yapıcam artık başka çarem yok ? birde nasıl oluyorda benim cinsel içerikli videolarımı buluyo hala şaşkınlık içersindeyim şimdi bana nasıl yalan söyledin diyor sürekli acilllll cvp bekliyorum

arkadaş senin böyle videolarını nerden bulmuş eşin . demek ki internette neler yaptıgı belli terbiyesiz sapık.

bişey yoksa yoktur yani...
bu ne saçmalık..
adam boşanmak için iftiramı atıyo naapıyo..
kanıtla sen olmadığını mutlaka...

Konu sahibi avutmamızı bekledi herhalde.. herkesin hayatında olur böyle şeyler,geçer,düzelir gibi bir şey bekliyordu sanırım.. :KK37:

Şoklar içinde okuduk yazılanları.. adam öldürmeye kalkmış ve darp raporu alıp polise,savcılığa gitmemişsiniz.. bir de video hikayesi var ki nereden tutsak elimizde kalıyor.. olmayan videonun ispatı mı olur? :KK37:

Bu adamdan korkmamalısın...elinde tüm kanıtlar var git raporunu al.kendinden eminsen zaten kimse bişey yapamaz hiç bişeyi ispat edemez mahkemede de herşey senden taraf olur..şimdilik ilk yapman gereke n o raporu almak.bundan sonra o adamla zaten yapamazsın, herşeyi yapman gerektiği gibi yapmaya başlamalısın bence önce kendin sonra kızının hem maddi hem manevi sağlığı için...

ben sunu anlamadım seni namussuzluk ile suçlayan bir adamın hala nasıl yanında oluyorsunuz o kadar mı gurursuzsunuz ...

hiç kimse coluk çocuk var demesin ot içen bir baba üstelik psikopat ...

ikinizde anormalsiniz bence ... başkası ile yattığınızı nasıl kabul edersiniz ...

Saolun cevplarınız için ama çok yoruldum hiç davaya mavaya bulaşmak istemiyorum morlukları olsa bile. Kızımı bana verirlermi acaba?

yaaa arkadasım,sen sakamısın....
zaten yeterince hatalı davranmışşsın ,bari burdan sonra biraz mantıklı düsünerek hareket et.
kızın için....
git bir darp raporu daha al.hem cocuğunu alman için hemde o iti süründürmen için.
asla onunla bir araya gelme.bu manyak sanada,kızınada zarar verebilir.
git emniyete hayati tehliken olduğunu söyle...
inanılır gibi değil ....

Farkında mısın eşin sana iftira atıyor, senden ayrılabilmek için!
Nerede o bolluk. Sana haber verene kadar savcıya gitmiş, savcı beyin de hiç işi gücü yok hemen silmiş öyle mi?
Ya eşin hasta halüsülasyonlar görüyor,
Ya da senden gerçekten kurtulmak istiyor.
Senin o evde durmanın hiç bir açıklaması olamaz o saatten sonra.
Sakın çocuğumu düşünüyorum edebiyatına da girme.
Yavrum ne korkmuştur kimbilir.

Edit: Eşini çocuğunun kucağında öldüren bir koca vardı. Hikaye aynen o. Eğer sen yalan söylemiyorsan, kocan o katilin yaptığı şeyleri bire bir tekrarlıyor!!! O kadıncağız namusuna laf getirmedi ölmeyi tercih etti. Mekanı cennet olsun. :KK43:

yapdığını kabul etmezsen seni öldürürüm diyen adam ,yaptığım deyip kabul ettiğin an seni hayda hayda öldürür.
bu nasıl bir clişki ben anlayamadım.gecmiş konularına baktım da.canım arkadasım sen ne yapıyosun,bir silkelen kendine allah askına....
böyle manyak şizofren bir baba,böyle pasif mi pasif bir anne.
O minicik yavrunun sonu ne olur.....?

X