- 18 Mart 2025
- 32
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi pinkycloud
İnanın sizin bu söyledikleriniz beim kafamda 1 yıldır dönüyor. Sürekli aynı döngüdeyim bu yüzden cok bunaldık zaten.Çekip gidesim de var ama pişman olmaktan da korkuyorum. Eşim bana duygu ve düşüncelerinde hep sessiz kaldıgı için ona haksız edersem ya diye de düşünüp durdum. O yüzden hep onun açılmasını ,sorgulamasını sağlamaya calıstım bir seyleri ki o da bana geri bildirim yapsıj iyi kötü. Mesela bu ayrılma kalma degersiz hissetmes döngüsündeyken eşim diyelim ki ben kahve içiyorum diye kahve makinesi aldı. O zaman diyorum ki yok ya ona haksızlık ettim galiba.Onun sevgili dili farklı herhalde diyorum. Ama sonra bir ilgisiz davranısını görsem yine aynı degersiz hissine kapılıyorum. Ben ki ilgi manyagı bir insan asla olmadım.Ama hani bir seyler alınarak mı mutlu edilmek istiyorum yoksa kelimeler de sarılmalar da önemli değil mi diye soruyorum kendime. Evliliğimize son şans verdim o da terapiye baslamak istediği için.Sizi yeterince sevseydi, sizi düşünüp hareket ederdi, sizi sevseydi, çözüm bulmaya çalışırdı, sizi sevseydi sizinle cinsellik yaşamadan duramazdı, sizi sevseydi o kadar konuşmanıza rağmen gidip arkadaşları ile takılmazdı, sizi sevseydi sizin evlilikten beklentinizin karşılanmadığını farkeder ve bunu karşılamaya çalışırdı. Beni hiç mi sevmedi demiyorum ama sizin mutluluğunuz, huzurunuzu 1. sıraya koyacak kadar sevmedi, sizinle cinsellik yaşamadığından çok üzülecek kadar sevmedi, sizi çabalayacak kadar sevmedi. Sizi evliliği öylesine sürmesini sağlayacak, evde bir kadın olmasını sağlayacak kadar , sizi işe yarar bir ev arkadaşı kadar sevdi.
Şimdi asıl sorun, si ne kadar sevgiye razısınız, evlilik sizin için içinde mutlu olmasanız da sürdürmeye değer mi, size sizin istediğiniz kadar değer vermeyen bir adamla yapmış olduğunuz evlilik üzerine sözleşme ne kadar kıymetli??