.

Gidersem kaçarsam beni öldürür derdinde. Yanında durursan da öldürecek. Bi düşünelim eşinin videolarını buldun. Ya onu boşamak için kullanırsın.Ya gördüğün anda gider kadını öldürürsün. Ya da konuşup aranızda halledip devam edersiniz. Ama bu adam psikopat, tehdit ediyo. ne için tehdit ettiği bile belli değil. gün gelir çocuğunu alır eline ona bıçak dayar. Yazılanları korkarak veya bunlar olmaz yapamam diyerek okuma. Rabbim o çocuğu anası olarak sana emanet etti. O çocuğa sahip çık.Bu arada bu kadar zayıf karakterlisin senin yaşın kaç??

video benim diyince hoşuna gitti galiba kocasının

o zaman kadere razı olup öldürülmesini mi beklesin.
gerçekten bir gün o adam bunu yapacak.
ona bunları söyleyip bu kadere razı olmasına lütfen izin vermeyin. çabalamalı. yoksa sonu çok çok kötü. o adam bir cinnet anında onuda çocuğuda öldürebilir.
rica ediyorum herkesden bu şekilde öğütler vermeyin.

söylediklerimden bunu nasıl çıkardınız anlamadım
ben kaderine razı olsun gibi birşey asla demedim
sadece onun şu anda ki psiolojisini anlıyorum çünkü bizim de bi tanıdığımızın başına benzer bi olay geldi
o adamdan bir an önce kurtulması lazım hepimiz böyle düşünüyoruz zaten
sadece bi uzmandan yardım alarak harekete geçsin diyorum
adam psikopat napıcağı belli değil
evi terk edecekse ailesiyle harekete geçip bi süre izini kaybettirmesi lazım çünkü annesini de öldürüceni söylemiş
siz olsanız annenizi dtehlikeye atabilir misiniz Allah aşkına
bir sürü şey duyuyoruz haberlerde
uzaktan yazmak kolay geliyo ama böyle psikopatlarla uğraşmak çok zor
mantıklı şekilde düşünüp harekete geçsin diyorum

ayrıca dilekçenin geç devreye girdiğini kendisi de biliyo çünkü daha önce polise başvurmuş zaten ben de o yüzden yazdım

Son düzenleme:
Üyeliğin pasif olmuş anlamadım niye ama ben de uyarımı yapmadan geçmek istemedim.
canınıza kast edecek kadar gözü dönen bir insanla karşıkarşıyaysan yapacağın şeyler daha farklı olmalıydı.
çocuğun var sonuçta öncelikle onu düşünerek daha ciddi adımlar atmalısın.
ailenin yanına gitmeni tavsiye ederim acilen.
ayrıca diğer arkadaşlar da yazmış durduk yerde öyle video filan sildirilemiyor arkadaşım.
eşin seni kadndırıyor bu konuda.
bu tür bilişim suçlarında işler o kadar da kolay değil.
eşin o videodaki kadının sen olduğuna gerçekten inanmışsa eşinin ciddi bir psikyatrik rahatsızlığı var demektir çünkü sen ben değilim diye çok anlatmaya çalışmışsın ama inanmamış.üstelik bıçakla tehdit yoluna gitmiş.
sen eşinin ne yapıp yapamayacağını en iyi kendin tahlil edebilirsin nihayetinde ama yapılan bu uyarıları da es geçme.
iş işten geçmeden güvenliğinizle ilgili adımlar at.gerekirse savcılığa suç duyurusunda bulun .

video benim diyince hoşuna gitti galiba kocasının

Bak bu aklıma gelmemişti. Kabullenmesini istiyodu. Kabullendirdi ilerde her dedğini yaptıracak. Başkalaryla olmaya bile zorlayabilir onu ondan beklenir. Ama sen bişey yapma bekle nasılsa öldürür seni kafanı çalıştırırsan.Gün gelir satar seni başkasına para kazanmaya başlar o zaman anlarsn dünyanın kaç bucak olduğunu.Tövbe yarabbim yaa

İşe gitmenize nasıl izin veriyor peki madem bu kadar rahatsız bu adam ? bu takıldı aklıma ama cevp verilmeyecek sanırım üyelik gitmiş :KK19: :KK14:

nasıl başlasam bilmiyorum 4 yıllık evliyim 3 yaşımda kızım var eşmden önce sevgililerim oldu ama hiç cinsel ilişkim olmadı eşimle birlikte olana dek bakireydim hep eşim gibi bi adamı bekledim eşimle tanışıncaya kadr cinsellik için ama ve eşimle sevgiliyken onda kaldığım günler oldu diğer sevgilierimde 1 gün bile kalmadım bulmuş o öyle diyor ben eşime sevgiliyken birtek seninim kimseyle birlikte olmadım dediim hatta kan geldi ilk birleşememizde ama nasıl oluyor bilmiyorum ama eşim benim cinsel içerikli videolarımı bulmuş 4 adet aynı değil benmişim yüzüm saçım herşeyim 3 adet videodan aynı erkek diğeri başka erkekmiş bende şok içerisinde kaldım doğru olmadığı için tabiki yalan dedim ama bana sen yalan dersen seni öldürücem dedi ve gerçekten doğruydu ben herdefasında yalan dediğimde tek bi şansın var yoksa ölürsün dedi bıçak alıp geliyordu boğazımı sıktı beni öldürmeye kalkıştı.....bende mecburen kızım var be yalanda olsan birtane sevgilimle birlikte oldum dedim yoksa ölücektim eşime ben sadece onunum ve birtek senin oldum bakireydim diyorum çünkü öyleydim ama sen bana yalan söyledin kandırdın benimle evlenmek için bana bakireyim dedin diyor çok kötüyüz ama boşanmaktan başka çarem yok zaten fakat kızımı götüremessin annene diyor birtek kendin g.dersin boşanırsın diyor ama ben kızımdan asla ayrı kalamam acaba anneme gitsem sonra boşanma davası açınca çocuğun velayetini kesin alırım dimi öyle yapıcam artık başka çarem yok ? birde nasıl oluyorda benim cinsel içerikli videolarımı buluyo hala şaşkınlık içersindeyim şimdi bana nasıl yalan söyledin diyor sürekli acilllll cvp bekliyorum

canm benim neden kabullendin ki...videoları izleseydin...benzetmiş olabilir...montaj olabilir..

Bak bu aklıma gelmemişti. Kabullenmesini istiyodu. Kabullendirdi ilerde her dedğini yaptıracak. Başkalaryla olmaya bile zorlayabilir onu ondan beklenir. Ama sen bişey yapma bekle nasılsa öldürür seni kafanı çalıştırırsan.Gün gelir satar seni başkasına para kazanmaya başlar o zaman anlarsn dünyanın kaç bucak olduğunu.Tövbe yarabbim yaa

Aynen öyle. size katılıyorum. adamın başka planları var belli. size videoyu kabullendirdi. artık size ne isterse yaptıracak. neden bu kadar aptallık edip korkup kabul ettiniz.? yapmadığınız bir şeyi nasıl kabul ediyorsunuz ya? yuh vallahi.! size hakaret ediyor resmen size sormadan size güvenmeden bu sensin hadi kabul et bu sensin demek ne demek? bu sizin eşiniz sevgiliniz değil. zaten bunu dediği için sizin ayrılmanız lazım. kusura bakma ama oynamış sizinle ve istediğini de almış. arkadaşın dediği gibi satabilir sizi ben böyle bir adamdan beklerim. evlenmeden önce neden birlikte oluyorsunuz hemde ? o zaman kullanmış evlenip en büyük oyunu yapmış size. bunu mahkemede anlatsanız bile hakime yapmadım ama kabul ettim mi diyeceksiniz? eşinizi beklemeden siz boşanın bence. çocukta ikinizde de kalmasın bence. sizinde eşinizinde psikolojisi pek sağlam değil. çocuğa daha büyük zarar verirsiniz. zaten eşiniz gerçekten namusunu düşünseydi çoktan boşanırdı bunlarla uğraşmazdı. size inanmayan, size or...... kelimeyi yakıştıran biriyle aynı çatı altında yaşamak size nasıl normal geliyor? nasıl katlanıyorsunuz o adama. eşine o lafları söyleyen birinden ne baba ne eş olur. çocuğu arabada olduğu halde hızlı kullanıp öldürmeye çalışan biriyle nasıl evliliğini sürdürüyorsunuz.? çocuk içinde katlanmayın.! ne demek bu. illa çocuk var diye öyle adamlara katlanmak çok saçma. çocuğunu ona bırakma zaten, hakimde bırakmaz emin ol. bilmiyorum ama siz de hatalısınız. en önce o adamın yaptığı şe....liği kabul etmeyecektiniz.baştan ipler kaçmış zaten bu saatten sonra gelmez. daha fazla rezil olmadan bitirin bu işi.

Konu sahibi belki hala okuyordur diye yaziyorum.
Bakin insanlar hakaret olsun diye esine sizofren olabilir demiyorlar. Esinin yaptiklarini okuyunca
olabilir diye dusunuyorum. Benim bir yakinimin basina geldi oradan biliyorum.
Hallusinasyon goruyorlar, olmayan sesleri isitiyorlar, olmayani goruyorlar. Seni de o videoda gormus olabilir. Hezeyanlari var.
Esin rahatsiz ve senin ve kizinin can guvenliginiz yok. Merak etme onu hastanede musahede altinda tutarlar. Iyilesince zaten
bu yaptiklarindan utanir bile.
Sana su kadar anlatayim. Bu tanidik taksiye binmis, sonra diyor ki taksici bana donup belindeki silahi gosterdi, sozde onu tehdit etmis ama o sirada aslinda annesi babasi onu hastaneye yetistiriyorlardi. Yok yani oyle bir sey.
Bir sekilde kizini alarak o evden uzaklas sonra da hastaneye ve karakola haber ver.

konu sahibinin 2. üyeliği olabilir mi acaba....

konu başladığından beri fırsatım oldukca takıp edıyorum. allah korusun ama ben kocama evet videodaki benim deyecem adam beni serbest bırakıcak ustelık işe gönderecek. konu sahibi pasif durumda cevap veremeyecek sanırım ama ben genede soruyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

konu başladığından beri fırsatım oldukca takıp edıyorum. allah korusun ama ben kocama evet videodaki benim deyecem adam beni serbest bırakıcak ustelık işe gönderecek. konu sahibi pasif durumda cevap veremeyecek sanırım ama ben genede soruyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Bizde neler sorduk ama.............

Arkadaşim konunu okuyorum aklin yolu bir herkes aynı şeyi söylüyor dinlesene insanları çek git kurtul ordan ehadi bişey yapmıyosun bari cocugugu alma biraz annende kalsin budeli sacmaligina şahit olmasın cocuk sende bu bu arada biçözüm bulmaya çalış herşeyden önce ailene anlat heqeyi bence susarak olmaz kendine dikkat et

nasıl başlasam bilmiyorum 4 yıllık evliyim 3 yaşımda kızım var eşmden önce sevgililerim oldu ama hiç cinsel ilişkim olmadı eşimle birlikte olana dek bakireydim hep eşim gibi bi adamı bekledim eşimle tanışıncaya kadr cinsellik için ama ve eşimle sevgiliyken onda kaldığım günler oldu diğer sevgilierimde 1 gün bile kalmadım bulmuş o öyle diyor ben eşime sevgiliyken birtek seninim kimseyle birlikte olmadım dediim hatta kan geldi ilk birleşememizde ama nasıl oluyor bilmiyorum ama eşim benim cinsel içerikli videolarımı bulmuş 4 adet aynı değil benmişim yüzüm saçım herşeyim 3 adet videodan aynı erkek diğeri başka erkekmiş bende şok içerisinde kaldım doğru olmadığı için tabiki yalan dedim ama bana sen yalan dersen seni öldürücem dedi ve gerçekten doğruydu ben herdefasında yalan dediğimde tek bi şansın var yoksa ölürsün dedi bıçak alıp geliyordu boğazımı sıktı beni öldürmeye kalkıştı.....bende mecburen kızım var be yalanda olsan birtane sevgilimle birlikte oldum dedim yoksa ölücektim eşime ben sadece onunum ve birtek senin oldum bakireydim diyorum çünkü öyleydim ama sen bana yalan söyledin kandırdın benimle evlenmek için bana bakireyim dedin diyor çok kötüyüz ama boşanmaktan başka çarem yok zaten fakat kızımı götüremessin annene diyor birtek kendin g.dersin boşanırsın diyor ama ben kızımdan asla ayrı kalamam acaba anneme gitsem sonra boşanma davası açınca çocuğun velayetini kesin alırım dimi öyle yapıcam artık başka çarem yok ? birde nasıl oluyorda benim cinsel içerikli videolarımı buluyo hala şaşkınlık içersindeyim şimdi bana nasıl yalan söyledin diyor sürekli acilllll cvp bekliyorum

Sanırım kocanız aşırı derecede hasta!! Normal bir insan beyni böyle şeyler üretmez, üretemez.. Ayrıca sizin sırf kurtulmak için söylediği saçmalıkları kabul etmenizede bir anlam veremedim. Umarım en az hasarla bu durumu atlatırsınız.

Sanırım kocanız aşırı derecede hasta!! Normal bir insan beyni böyle şeyler üretmez, üretemez.. Ayrıca sizin sırf kurtulmak için söylediği saçmalıkları kabul etmenizede bir anlam veremedim. Umarım en az hasarla bu durumu atlatırsınız.

ya koca hasta ya karısı hasta ya da biz hastayız bu acayip konuyu takip etmekten vazgeçemiyoz :KK64::KK64::KK64:

:86::86:

Adam seni cok korkutmus, ama aslinda bu tip erkekler kendileri polisten cok korkarlar. Sen git karakola, savciya, her nereye gitmen gerekiyorsa. O zaman sana his birsey yapamaz, zaten yapmaz cunki. Havlayan kopek isirmaz. Al darp raporunu, anlat olayi, polis gelip kapinda nobet beklemez elbet, ancak ona eve ve sana yaklasmama uyarisi verecektir. Tabi adami karakola cektiklerinde sadece uyarmak ve yasak koymakla yetinirlerse.. Iyi de bir kulagini cekeceklerdir orada onun.. Bu uyariyi deler de sana yaklasirsa, kapina gelirse telefon ettigin anda gelip alir nezarete atarlar. O orada basina gelecegi bilir, merak etme.. Pek kibar davranmayacaklardir polisler kendisine.. :KK4: Hatta yasagi deldigi icin hapse bile gidebilir. Bu olay bir tanidigin kizinin basina gelmisti. Iki sene kocasi tehditle evde tutup siddet gostermis. Kimseye soylersen babani keserim demis, bicak cekmis. Kiz da zaten biraz zekadan geri idi, en son agzindan burnundan kan gelip yere yapisana kadar sustu, kalkamayacak halde kalinca ablasina telefon etmis de kurtardilar kizi. Bir daha da o oldu. Bosandilar, kimse de kimseyi oldurmedi. Susma, sustukca tepene cikacak. Hem kizini, hem kendini bir an once bu piskopat adamdan kurtarmak icin karakola gitmen sart. Polisin icinde bir tanesi seni caydirmaya kalkarsa ona kibarca isini yapmasini, kanun ne diyorsa onu yapmasini soyle yeter. Karakolda eve ve sana yaklasma yasagi cikarinca kapinin kilidini degistir yeter. Kapina bile gelemez, gelirse de yapacagin sey basit bir telefon acmak olacaktir, gerisini o dusunsun gari:KK4:.

kızlar daha öncede zaten darp raporum var önceki davamdan o yüzden tekrar bulaşmak istemiyorum çok kötü olur die korkuyorum acaba önceki darp raporu etkili olurmu boşanmada işe yarıyormu
Ol mek mi is ti yor sun????

Kocan hasta, gercekten cok ciddi ve agir bir hastaligi var ve tedavi olmazsa olursun. Hatta gun gelir aynisini hatta daha kotusunu kizina yapar. O yuzden hemen uzaklasin oradan, cok acilen, once uzaklas sonra dava

Ol mek mi is ti yor sun????

Kocan hasta, gercekten cok ciddi ve agir bir hastaligi var ve tedavi olmazsa olursun. Hatta gun gelir aynisini hatta daha kotusunu kizina yapar. O yuzden hemen uzaklasin oradan, cok acilen, once uzaklas sonra dava

Sizi korkurmak istemiyorum ama korkun!!!! Kocanız gerçekten hasta!!! Acilen kaçın evden. Annenizin evine falan de değil uzak bir yerlerde bi yakınınıza falan giidin. Sizi bulamayacağı bir yere. Bu adam gece rüyasından sizi başkasıyla görüp uyanıp sizi öldürebilir bile... Olayın ciddiyetinin farkına varın. Önce kaçın kocanıza hiçbirsey söylemeden sonra da bu adamdan şikayetçi olun. Acilen hastaneye yatması lazım....

Ben çalıştığım iş yerinde böyle biriyle tanıştım hasta olduğunu bılmeden. Sonradan kurduğu hayal dünyasını farkedınce sok gecırdım. Beyınlerının calısma seklıne ınanamazsın....

Kaç kurtar kendını ve kızını....

bence de eşin senden boşanmak istemiş ve kendince bir plan yapmış :KK43:

kızın sende kalır,boşanmalısın bu psikopattan.

X