• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten artık cok yoruldum ve bıktım

Kaynanam özünde iyi biri ama evlat ve gelin ayrımı yapıyo kızı 6 aylık hamile eskiden hep bana şey diyodu kızım sen yap sen kaldır bende kızı hamile diye yapıyodum şimdi bende 4 haftalık hamileyim bügün sabah gitim oraya yemek yaptık sofra bulaşık çay ya sabah konusu geçti diyorum ki anne senin 2 kızın burda onlarda bana çaya yardım eder heralde bana, diyo onlar hem çalışıyo hemde biri hamile diye mesela kızına öyle dikat ediyoki altına yastık ne bilim yemesi içmesi ben de korkuyorum ki yanında diyim midem bulandı gülerek diyo he he yalandan etme ya bende insanım benim de, canım var, bügün eşime dedim yüz töktüm oturdum anladı ama anlasa bile ne fark eder ki kızı kendi isteğiyle birşey yapmasa demez ki kızım kalk sende yap bu söz çok doğru ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar
Bir şeyler yazıp sizi dolduruşa getirmek istemiyorum,hamilsiniz ve yazılan her yazı sizi duygusal olarak etkileyebilir. Bu süreçte yapmanız gereken böyle bir durumda bir daha kalırsanız eşinize seslenip tepsileri taşımasını istemeniz, kayınvalide, görümce, elti bir yere kadar iyidir, bazen kendi ailemize bile katlanamıyoruz😊bebeğinizi sağlıkla kucaklayın✨🌸

Herkesin evi ayrı değil mi? Siz görümceye hizmet etmek zorunda değilsiniz. Eğer düşük riski yoksa kendi çayını koyabilir.

Kv tepkisi hoş olmamış ama herkes kendi evladını kayırır.

Bundan sonra midem bulanıyor deyip gitmeyin.

Benim zihniyetim kötü değil kaynana kötü. Yazdığınız her şey kaynananın davranışlarından dolayı öyle. Benim zihniyetimle alakalı şeyler değil. Geri vites kapiş falan çok gereksiz.
Herkesin evladı kendine.Oğlu belki tavrını her zaman koruyordur,ama kv böyle davranmaya devam ediyordur.

Kadın yeni hamile,bulantı,baş dönmesi vs yaşayabilir.Kv kızı can taşıyorda bu kız ne taşıyor?İş buyuramaz.Yalandan yapıyorsun diyemez.Ayrıyeten,bebek doğunca torunum torunum diyeceğine gayet eminim.Torununun annesine de saygı ve sevgi göstermeli.Göstermiyorsa mesafe konmalı.Ama konu içerisinde ben asla kıskançlık görmedim.

Siz bu arada görümce falan mısınız?😅

Herkesin evladı kendine.Oğlu belki tavrını her zaman koruyordur,ama kv böyle davranmaya devam ediyordur.

Kadın yeni hamile,bulantı,baş dönmesi vs yaşayabilir.Kv kızı can taşıyorda bu kız ne taşıyor?İş buyuramaz.Yalandan yapıyorsun diyemez.Ayrıyeten,bebek doğunca torunum torunum diyeceğine gayet eminim.Torununun annesine de saygı ve sevgi göstermeli.Göstermiyorsa mesafe konmalı.Ama konu içerisinde ben asla kıskançlık görmedim.

Siz bu arada görümce falan mısınız?😅
Yok kız gelinim ben de 😂 İş buyuruyorsa eşi ses çıkaracak. Hamileyse midesi bulanıyorsa oturacak eşi yardım edecek. Kaynanayla didişmenin sonu olmadığını düşünüyorum o mesafeyi en iyi oğlu ayarlar.
Kaynanalar kapatılsın

Yok kız gelinim ben de 😂 İş buyuruyorsa eşi ses çıkaracak. Hamileyse midesi bulanıyorsa oturacak eşi yardım edecek. Kaynanayla didişmenin sonu olmadığını düşünüyorum o mesafeyi en iyi oğlu ayarlar.
Kaynanalar kapatılsın
Valla benimki baktım kendi kendine kapanmıyor,ben el attım kapadım.Şükür artık beklentimi sıfıra indirip hayatımdan çıkardım.

Darısı deccal kaynanası olan gelinlere🤲🏻🌸💕

Valla benimki baktım kendi kendine kapanmıyor,ben el attım kapadım.Şükür artık beklentimi sıfıra indirip hayatımdan çıkardım.

Darısı deccal kaynanası olan gelinlere🤲🏻🌸💕
Yapılması gereken o zaten tebrik ediyorum sizi

E onun kendi kızı normal değil mi?
Siz kızı değilsiniz ki neden o kadar ayrıcalık göstersin? Esas size daha iyi davransa kızına haksızlık olur. Evlat ayrıdır. Sizin hormonlar dalgalanmış olabilir. Bu ilgiyi kendi annenizden beklemelisiniz.
Offf yorum yapmak için yorum yapma, oğlunun eşi, tabi ki ona da yapacak. Bu kadının da yaptığı hiçbir şeyi yapma zorunluluğu yok o zaman, hani kaynanasının öz kızı değil ya. Kaynanasının evine gidiyorsa orada iş yapmasın, kendi kızlarından beklesin işi kaynana. Düşünce şekline bak, düşman başına senin gibi kaynana. Hahahahhaha.

O senin annen degil, sen de onun kizi degilsin. Sozlu veya fiziksel siddet olmadigi surece bence sorun yok. Tabii ki oz kizi senden onde olacak. Normal olan o. 4 haftalik da ayrica etrafa bile soylemem 4 haftalik gebeligi. Belki 4 aylik olsan sana da kendini yorma der. Ama kizi hep onde olacak, oyle olmali. Evlatla bir tutulabilecek bir sey yok hayatta
Ya boş boş yorumları bırakın bir kenara, hangi akılla bunu yazıyorsunuz? Sizlerin kızlarını çalıştırsa, kaynanın diğer öz kızları hiçbir şey yapmasa o evde; emim ki aynı anlayışı gösterirsiniz(!). Kızı önde ise gelininden bir şey de beklemesin, kaynanasının evi, annesinin evi değil ya. Kaynanın kendi kızları yaşıyordu vaktinde o evde, gelin ne diye iş yapıyor? Buradan konu sahibine; o eve de gitme, kocanla da konuş, sen de alttan alttan ima yap. Taviz tavizi doğurur, verme, o hamile de sen değil misin? Demen lazım bunu.

Son düzenleme:
Siz kendinizi sevmezseniz dusunmezseniz kimse sizi düşünmez. Yoruldum yapamiycam deyip oturun kızına kiyamiyorsa kendisi yapsın. Niye bu kadar uğraşıyorsunuz?

İşte bu yüzden kayınvalideye anne denmesini de doğru bulmuyorum kimse benim annemin tırnağı olamaz aynı şekilde başkası da bana kızı gibi davranır belki ama ben onun kızı değilimdir.

O sizin kayınvalideniz anneniz değil , o ayrımı yaptığınız zaman mutlu olacaksınız.Görümcenin hamileliği hamilelikte sizin ki değil mi yapmayın iş falan doktor hareket etme dedi diyin.
En iyisi bende anne demem ne gerek var annelik yaparsa anne dersin icinden gelirse

Ya boş boş yorumları bırakın bir kenara, hangi akılla bunu yazıyorsunuz? Sizlerin kızlarını çalıştırsa, kaynanın diğer öz kızları hiçbir şey yapmasa o evde; emim ki aynı anlayışı gösterirsiniz(!). Kızı önde ise gelininden bir şey de beklemesin, kaynanasının evi, annesinin evi değil ya. Kaynanın kendi kızları yaşıyordu vaktinde o evde, gelin ne diye iş yapıyor? Buradan konu sahibine; o eve de gitme, kocanla da konuş, sen de alttan alttan ima yap. Taviz tavizi doğurur, verme, o hamile de sen değil misin? Demen lazım bunu.
Sen de keske su terbiyesiz uslubunu bi kenara biraksan

Nasıl saçma yorumlar ya yok kendi kızı tabi üstün olacakmis yahu bu da gelin onun bunun çocuğunu mu taşıyor oğlunun çocuğu o da torun o da torun ise geldi mi beklerler ama annelik yapamazlar sonra da gelinim değil o da benim bir kızım olur annelik etse ne olur yani kendi kızıyla bir tutsa ne olur ne biçim kafadir bunlar ya yok kendi kızı daha oncelijliymis o da hamile varsın hormonu dalgalansin o da ilgi bekliyor ve el üstünde tutulmak istiyor değiştirin atın o kafaları sanki kendileri gelin değil

Offf yorum yapmak için yorum yapma, oğlunun eşi, tabi ki ona da yapacak. Bu kadının da yaptığı hiçbir şeyi yapma zorunluluğu yok o zaman, hani kaynanasının öz kızı değil ya. Kaynanasının evine gidiyorsa orada iş yapmasın, kendi kızlarından beklesin işi kaynana. Düşünce şekline bak, düşman başına senin gibi kaynana. Hahahahhaha.
Kaynana geldi kaçın.

Tabi ki sizi öz kızı gibi sevmesini bekleyemezsiniz, keza siz de anneniz gibi sevmezsiniz. Ama kızlarını dinlendirirken size iş buyuramaz. Madem kızı değilsiniz, sizden iş isteyecek kadar da size nazının geçmemesi lazım. Bu yönden size hak verdim.

Çok mu sık gidiyorsunuz? Gitmeyin. Kırk yılda bir misafir gibi gidip gelin. Siz misafirinizi evinizde ağırlarken nasıl her şeyi kendiniz yapıyorsanız, siz de kayınvalide evinde misafirsiniz, bunu unutmayın.

Back
X