• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten artık cok yoruldum ve bıktım

Annem yeterince ilgisini gösteriyor benim annem yatalak hasta ne kadar sizce ilgi gösterebilir kızına bu konuda davrandığı gibi bana da davranması çok mu?
Sizi eşiniz pamuklara saracak yormayacak. Annesinden ilgi beklemeyin bugün yapar yarın karşılık bekler o kaynana.
Annenizin durumuna çok üzüldüm yorumum sizi üzdüyse bilmeden yazdım. Allah şifasını versin.
Yine de beklemeyin ben hormonal olduğunu düşünüyorum çünkü yapmak zorunda değil yapsa iyi olur ama yapmıyorsa da kendinizi üzdüğünüze asla değmez

Allah aşkına 4 haftalık hamile kadın 😂 midesi bulanabilir ayrıca iş yapmak zorunda da değil ama bunları birilerinden ona ilgi bekleyerek yapmaya devam ediyor. Gebeliğinde sıkıntı varsa benim durumum şöyle dersin çekilirsin. Hanımefendi kadının kızına olan ilgisini kıskanıyor kendisi ön planda olsun istiyor. Kusura bakmayın bence saçma değil kadın kızını kayırır doğalı bu bence. Hanımefendi kötüyse geçip oturacak eşi de ona yardım edecek kayınvalideye ne ?
Ya, ben niye kıskanıyım siz iyimisiniz saçma, sapan yorumlar yapmayın tabiki kızını, benden önde görücek ama bende onun oğlunun çocuğunu taşıyorum ya karnımda inşallah aynı şeyi yaşarsınız da anlarsınız, beni

İşte bu yüzden kayınvalideye anne denmesini de doğru bulmuyorum kimse benim annemin tırnağı olamaz aynı şekilde başkası da bana kızı gibi davranır belki ama ben onun kızı değilimdir.

O sizin kayınvalideniz anneniz değil , o ayrımı yaptığınız zaman mutlu olacaksınız.Görümcenin hamileliği hamilelikte sizin ki değil mi yapmayın iş falan doktor hareket etme dedi diyin.
Gerçekten bunu demeye çalışıyorum ben de.
Konu sahibi arada bedduasını da göndermiş 😂
Yaşadık canım onu da yaşadık ki yazıyoruz böyle 🤪

Ya, ben niye kıskanıyım siz iyimisiniz saçma, sapan yorumlar yapmayın tabiki kızını, benden önde görücek ama bende onun oğlunun çocuğunu taşıyorum ya karnımda inşallah aynı şeyi yaşarsınız da anlarsınız, beni
Neyi yaşamamı istiyorsun tam olarak ?

Allah aşkına 4 haftalık hamile kadın 😂 midesi bulanabilir ayrıca iş yapmak zorunda da değil ama bunları birilerinden ona ilgi bekleyerek yapmaya devam ediyor. Gebeliğinde sıkıntı varsa benim durumum şöyle dersin çekilirsin. Hanımefendi kadının kızına olan ilgisini kıskanıyor kendisi ön planda olsun istiyor. Kusura bakmayın bence saçma değil kadın kızını kayırır doğalı bu bence. Hanımefendi kötüyse geçip oturacak eşi de ona yardım edecek kayınvalideye ne ?
kusura bakmayın da kimse beni kızından daha öte görsün demem kaldı ki konu sahibi de demiyor. bir evde bi iş yapılacaksa kızı yatarken gelini mi yapacak her seyi? benim annem asla boyle bir sey yapmaz mesela ve bunun evlat sevgisiyle alakasi yok. kizini rahat ettirsin tabii ki en dogal hakki ama gelinine gelince sen isleri yap tarzinda bi ima da bulunamaz kimse kimsenin kolesi degil. kızını istedigi kadar sevebilir herkes dogal olarak

Ya aslında iyi biri ama bu konuda bilmiyorum cok değişik
Demek ki o kadar da iyi değilmiş. Kendinizi kullandırtmayın, mesafeyi koruyun. Mesafe candır. Herkes kendi evinde kendi işini yapsın. Yakın olunca bazıları malesef insanı kullanıyor. Kendi anneniz, babanız ve eşinizden başka da kimseden ilgi, alaka beklemeyin. Beklentiler insanı üzer. Ve gerçekten de insanın kendi ailesi gibi olmaz asla kimse. Hamilelik hormonları, duygusallık var muhtemelen şuan sizde. Ondan bu kadar dokundu size bu durum.

kusura bakmayın da kimse beni kızından daha öte görsün demem kaldı ki konu sahibi de demiyor. bir evde bi iş yapılacaksa kızı yatarken gelini mi yapacak her seyi? benim annem asla boyle bir sey yapmaz mesela ve bunun evlat sevgisiyle alakasi yok. kizini rahat ettirsin tabii ki en dogal hakki ama gelinine gelince sen isleri yap tarzinda bi ima da bulunamaz kimse kimsenin kolesi degil. kızını istedigi kadar sevebilir herkes dogal olarak
Ben burda kayınvalideye değil hanımefendinin eşine kabahat bulabilirim. Hanımefendi zaten yeni hamile hassas döneminde orda eşi durumu yönetmeli. Ben demiyorum ki kızı yatsın otursun gelin köle gibi çalışsın. Ama kayınvalidenin tavrını her zaman oğlu belirler. İmada bulunuyorsa gelini üzüyorsa suç oğlundadır. Ben şunu söylüyorum hanımefendi bu duruma üzülmüş asla kendini üzmesin kızıyla bir göremez ama göreceği değeri de kendisi ve oğlu az çok belirler.

Ben sizi haklı buldum. Şuan sizde hamilesiniz aynı özeni hak ediyorsunuz. Tamam o sizin kendi anneniz değil ama işine gelince sen benim de kızımsın diyordu kesin kendi çıkarlarına gelince sende kızısında özen gösterilmesi gerekince mi el kızı oluyorsun. Beraber mi yaşıyorsunuz onu anlamadım. Sizde yapmayın ben de hamileyim diyim çekilin kenara herkes kendi işini yapsın bende 7 aylık hamileyim kimseden bi beklentim yok kendi işimi kendim yapıyorum ya da eşim yardım ediyor. Görümcenizde öyle yapsın.

Kaynanam özünde iyi biri ama evlat ve gelin ayrımı yapıyo kızı 6 aylık hamile eskiden hep bana şey diyodu kızım sen yap sen kaldır bende kızı hamile diye yapıyodum şimdi bende 4 haftalık hamileyim bügün sabah gitim oraya yemek yaptık sofra bulaşık çay ya sabah konusu geçti diyorum ki anne senin 2 kızın burda onlarda bana çaya yardım eder heralde bana, diyo onlar hem çalışıyo hemde biri hamile diye mesela kızına öyle dikat ediyoki altına yastık ne bilim yemesi içmesi ben de korkuyorum ki yanında diyim midem bulandı gülerek diyo he he yalandan etme ya bende insanım benim de, canım var, bügün eşime dedim yüz töktüm oturdum anladı ama anlasa bile ne fark eder ki kızı kendi isteğiyle birşey yapmasa demez ki kızım kalk sende yap bu söz çok doğru ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar
5 kuruşluk iş yapma asla.
Bu kaynanaların ulan sizin kızınızın canı can bizde bir aile evladıyız.
Benimkide benzeri bir hareket yaptı ama gereken cevabı ben verdim eşimde tam destekti.
Hiç işim olmaz kimse canımdan ve karnımdaki bebekten önemli değil

Kaynanam özünde iyi biri ama evlat ve gelin ayrımı yapıyo kızı 6 aylık hamile eskiden hep bana şey diyodu kızım sen yap sen kaldır bende kızı hamile diye yapıyodum şimdi bende 4 haftalık hamileyim bügün sabah gitim oraya yemek yaptık sofra bulaşık çay ya sabah konusu geçti diyorum ki anne senin 2 kızın burda onlarda bana çaya yardım eder heralde bana, diyo onlar hem çalışıyo hemde biri hamile diye mesela kızına öyle dikat ediyoki altına yastık ne bilim yemesi içmesi ben de korkuyorum ki yanında diyim midem bulandı gülerek diyo he he yalandan etme ya bende insanım benim de, canım var, bügün eşime dedim yüz töktüm oturdum anladı ama anlasa bile ne fark eder ki kızı kendi isteğiyle birşey yapmasa demez ki kızım kalk sende yap bu söz çok doğru ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar
Karsli misiniz?

5 kuruşluk iş yapma asla.
Bu kaynanaların ulan sizin kızınızın canı can bizde bir aile evladıyız.
Benimkide benzeri bir hareket yaptı ama gereken cevabı ben verdim eşimde tam destekti.
Hiç işim olmaz kimse canımdan ve karnımdaki bebekten önemli değil
Haklısın canım çok haklısın hemde

Bak besste arkadaş.

Konuyu inşallah başına gelip tecrübe edince anlarsın.
Bir anne yada bir kafın kendi kızı hamileyken toz kondurmuyor bir iş güç hizmet vs yaptırmıyorsa,
gelinide hamileyken ister 5 hafta ister 5 aylık olsun insansa aynı davranışı yapmak zorundadır.
İnsan değilse zaten bu ayrımı gözler önüne serer.
Bu kıskançlık değildir. İster gelinin annesi ilgili olsun ister ilgisiz olsun kapiş ? Geri vites yapmışsın ama zihniyetin kötü

Bak besste arkadaş.

Bir anne yada bir kafın kendi kızı hamileyken toz kondurmuyor bir iş güç hizmet vs yaptırmıyorsa,
gelinide hamileyken ister 5 hafta ister 5 aylık olsun insansa aynı davranışı yapmak zorundadır.
Bu kıskançlık değildir. İster gelinin annesi ilgili olsun ister ilgisiz olsun kapiş ? Geri vites yapmışsın ama zihniyetin kötü
Ya, gerçekten ben demiyorum canım beni önde tutsun fln asla da demem ama tek istedim beni de ayrım etmesin ben burda kaynamamı kötülemek için demiyorum sadece o an öyle kötü oluyorum ki o yüzden buraya da yazmak istedim ama insanlar anlamıyo insan halinden derdin

Haklısın canım çok haklısın hemde
Ben görümcem hamileyken manevi olarak evinde iş güç olarak her türlü destek oldum.
Kendim hamile olduğumda 5 kuruşluk manevi destek görmedim.
Üstelik kv de ne var canım hamileysen evinin işinidemi yapmayacaksın diye bir dönüş yaptı benim için. Bu arada38 haftalık hamileyim hergün doktordayım ve doğurdum doğurucam 🤣
gereken cevabım kendisinin tam adı üstünde kayınvalide olduğunu kendisine belirttim
özür mözür geldi ama hikaye.
Eşim zaten benden önce gerekeni söyledi. Sonrası zaten mesafe

Ben görümcem hamileyken manevi olarak evinde iş güç olarak her türlü destek oldum.
Kendim hamile olduğumda 5 kuruşluk manevi destek görmedim.
Üstelik kv de ne var canım hamileysen evinin işinidemi yapmayacaksın diye bir dönüş yaptı benim için. Bu arada38 haftalık hamileyim hergün doktordayım ve doğurdum doğurucam 🤣
gereken cevabım kendisinin tam adı üstünde kayınvalide olduğunu kendisine belirttim
özür mözür geldi ama hikaye.
Eşim zaten benden önce gerekeni söyledi. Sonrası zaten mesafe
Allah ım evladını sana hayırlısıyla kavuştursun canm

Bak besste arkadaş.

Benim zihniyetim kötü değil kaynana kötü. Yazdığınız her şey kaynananın davranışlarından dolayı öyle. Benim zihniyetimle alakalı şeyler değil. Geri vites kapiş falan çok gereksiz.

Kusura bakmayın bence saçma değil kadın kızını kayırır doğalı bu bence. Hanımefendi kötüyse geçip oturacak eşi de ona yardım edecek kayınvalideye ne

Madem kızını kayırması daha doğal, o zaman kayınvalide hanım, hamile olan kızının hizmetini kendisi yapsın. Milletin hamile kızına kendisinin ve kızının kirli bulaşıklarını yıkatmasın aynı zamanda "he he yalan etme" gibi saçma sapan cümlelerde kurmasın.

Hamilesin beddua etme. 4 haftalık ne diye söyledin ki erkenden? Insanlara karşı beklentini az tutarsan mutlu olursun. Iş miş de yapma otur, sen orada misafirsin onlar kızları gibi görmüyorsa sen de kızları gibi davranmayı bırakmalısın. Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin.

Back
X