püskütten ..
91. Etapta neler oldu mesajı tamamdır..
http://www.kadinlarkulubu.com/5322598-mesaj24.html
Bir kaç hatırlatma yapmak istiyorum.
6. Takım; vivalavita için bildirim yaparken son kilosunu eklemeyi unutmuşsunuz. Bildirim şeklini doğru yapan 1.Takımdır. Son kiloyu yazmayı unutmayalım lütfen.. Ben 90. etaba bakarak vivalavita'nın son kilosunu mesaja ekledim.
13. Takım; kaymaklım 89. etapta geri dönmek üzere ayrıldı. Bu durumu olduğu etapta bildirmeniz yeterli. Her etapta bilgiyi tekrarlamayalım. Ben zaten mesajda, takım listelerini hazırlarken, geri dönecek üyeyi de belirtiyorum ve üye dönene kadar orada sabit kalıyor.
fıstıklarım size gine paylaşım alanından hadaye getirdim .
yüzdeyi etkilemesın diye ayrılan üyenin kilosunu not etmiyodukya . öyle olmıycakmaş ç hepimizin aklında olsun .....
özgecim Şeniz
bezen diyorum ki çalışan kadınlar işyerinde dinleniyor. evde bende sürekli hareket halinde, koş onu yap koş bunu yap :1closedeyes:
ben dün bir tek süpürdüm. oğlum öğlen uykusundayken yerleri silecektim, toz alacaktım. uyanıkken gelip kovalara giriyor. ama bende onunla uyumuşum. bu ara temizliği iyice saldım. biri gelse irezil olacam
aebencim benimki de 10 taneden fazla smileye izin vermiyor Çok üzgünüm çoook
nazlıcım hadi hayırlı olsun. işyeri taşınırken yürüyüşten fazla kalori yakmışsındır zaten sengözlerimebaksanab
özgecim Şeniz
bezen diyorum ki çalışan kadınlar işyerinde dinleniyor. evde bende sürekli hareket halinde, koş onu yap koş bunu yap :1closedeyes:
ben dün bir tek süpürdüm. oğlum öğlen uykusundayken yerleri silecektim, toz alacaktım. uyanıkken gelip kovalara giriyor. ama bende onunla uyumuşum. bu ara temizliği iyice saldım. biri gelse irezil olacam
aebencim benimki de 10 taneden fazla smileye izin vermiyor Çok üzgünüm çoook
nazlıcım hadi hayırlı olsun. işyeri taşınırken yürüyüşten fazla kalori yakmışsındır zaten sengözlerimebaksanab
ben en sonunda dün yürüyüşlerime tekrar başladım. 100 dakika yürüdüm. geçen hafta hastalık ondan önceki haftada işyerinin taşınması derken baya boşlamıştım.
Nazlı da yeşil sahalara döndü artık kimse tutamaz bizisırnaşık şeysırnaşık şeyŞenizŞeniz
kızlar . şöyle bir derin nefes alın karnınızı da sıkıca içe çekin kaslarınızı hissedin ... arka arkaya . 10 kere ....
nabzınız hızlandımı ? zararlı toksinlerin % 70 bu yolla cucuttan atılırmış heberiniz ola . ve bu nefes işini alişkanlık haline getirin .... vucudun şifresindede bunu okumuştum kilo vermek için vede ebruyla pilates yapanlar bilir hergün bu nefes işine vurgu yapar ..
hadın masa başı tenbelleri bunu uygulayın hiç yoktan iyidir ....
demekki bukardar önemliymiş demi nazlım burundan al derince agızdan var . otururken arada bir ailışkanlık haline getirim fıstıklarım ...hihoyyytevet ben bunu biliyorum. platese giderken bizim hocada çok dikkar ediyordu nefes alıp vermeye. hatta nefes alıp vermediğimiz zamanlarda ceza veriyodu bize. aynı hareketi 1 set daha tekrarlıyoduk.
kızlar . şöyle bir derin nefes alın karnınızı da sıkıca içe çekin kaslarınızı hissedin ... arka arkaya . 10 kere ....
nabzınız hızlandımı ? zararlı toksinlerin % 70 bu yolla cucuttan atılırmış heberiniz ola . ve bu nefes işini alişkanlık haline getirin .... vucudun şifresindede bunu okumuştum kilo vermek için vede ebruyla pilates yapanlar bilir hergün bu nefes işine vurgu yapar ..
hadın masa başı tenbelleri bunu uygulayın hiç yoktan iyidir ....
işte bu pınaRIM BU KENDİNE GÜVENLE BİLE VERİRSİN SEN ARKADAŞIM İNAN KENDİM BAŞLAMIŞ KADAR SEVİNDİM ...yaptım canım...hergün yapmaya gayret edicem....
kızlar bugün sabah 1 haşlama yumurta, 1 dilim peynir,yarım domates ,yarım salatalık yedim, melisalı yeşil çay içtim,2 saat sonra 1 elma yedim,az sonra ıspanak ve yoğurt yiyecem...arada yine meyva,akşam tavuklu,mantar... bu gün ekmek yok,2-3 gün tatlı,ekmek yemiyecem,3. veya 4. gün 1 er dilim yiyecem,tatlı 1 lokma yada 2 lokma olur...işte maraton başladı,750 adım stepper bindim,basen hareketleri yaptım,akşama tekrar yapıcam,1500 adım gibi....
kremi sürdüm ve canlı desteğe bağlandım,kütom 2. paketimle bana hediye paketimide yollayacaklarmış,çok sevindim,ne dediler biliyon mu?sizin gibi eski ve en iyi müşterimize kampanyamız her halükarda geçerlidir dediler...:danceben bu işe mi başlasam satışı ,pazarlaması beni işe alırlar mı ki)neyseeee......:roflol::roflol:
fıstıgım aynyyım bide regl oldun daha 1 hafta var ama sıkıntıdan erken oldun galiba ... bide geçen ay reglli yaptım kötü oldun sıpral var bende bu :1no2:bu haftada izin alıp sadece pılatesimi yapacam şekerim . bende 4. takımdan geliyodum .....:1rolleyes:aeben ölçülerini alıp göbüş topiğine ne zaman yazcan tatlış...
pinar ...