Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın çıtırlar
erkenciyim gene çok yorgun hissediyorum şöyle uyusaydım öğlene kadr belki kendime gelirdim
kahvaltı kepek ekmeği tost ve yarım bardak gazoz bu gazoz işi bozdu farkındayım ama oldu bikere:içelim:artık öğlene Allah kerim ıspanak yapıcam bugün yanıada makarna tukarnası yaparım .bu oğlumun lafı bebekliğinden beri makarna tukarna yap bana dersırnaşık şey
siz neediyonuz bakalım

günaydın kızlarrr

erkenden kalktım bugünn,okula gidip ders kaydımı yaptıracagım sonrada nişanda abiyenin altına giymek için ayakkabı filan almam lazımmm. bitmedi şu alışveriş yaa...sonrada akşam yine spor var 1 saatlik.

sabah klasik bi kahvaltı ettim ama dün kü söz yemeginde yedigim şeyleri hiç ama hiç saymıyorum... cumaya kilo vermiş olucam söz verdim kendime.

doram,pınarım,kütommm hepiniz sağolunnn yorumlarınız için.

benim rakibem nazlım nerelerde acabaa:=))

oo kızlar herkes aşağıdaaa kimsenin yukarı çıkmaya niyeti yok gibii sopalıycam sizi heee:=)))
ben çıkıyorum kızlar evi toparlayıpp hemen vınlamam lazım yoksa fena yagmur yagacak gibime geliyor.

günaydınn
geçmiş sevgililer gününüzü kutlarım.
bende hediyesizler kervanındanım :nazar: eşime hiç birşey alma demiştim. almamış. şimdi de ufak bişey alamadın mı diye surat yapıyorum :jeyyar: hele çiçek almasını hiç istemiyorum. ev çiçekten geçilmiyor. benimkine en kolay çiçek almak geliyor.
bense ona saat almıştım senağlama saati verirken çok utandı ama ohh olsun süprizzzzz
akşamda fenerbahçenin maçı vardı. kayınvalide, kayınpeder, kaynım maç izlemeye geldiler :1closedeyes: işte benim sevgililer günüm böyle geçti Çok üzgünüm çoook
dün de evdeydim. canım dışarı çıkmak istemedi.
dün sabahki kahvaltıdan sonra, akşam da az pilavla tavuk sote yedim.
2 tane de kalburabastı :mymeka:

aebencim haklısın canım. menüleri buraya yazmadığımız zaman kaçamaklar kolay oluyor :nazar:

ceylincim hayırlı olsun sözünüz. allah tamamına erdirsin inşallah şutarafagitti

günaydınn
geçmiş sevgililer gününüzü kutlarım.
bende hediyesizler kervanındanım :nazar: eşime hiç birşey alma demiştim. almamış. şimdi de ufak bişey alamadın mı diye surat yapıyorum :jeyyar: hele çiçek almasını hiç istemiyorum. ev çiçekten geçilmiyor. benimkine en kolay çiçek almak geliyor.
bense ona saat almıştım senağlama saati verirken çok utandı ama ohh olsun süprizzzzz
akşamda fenerbahçenin maçı vardı. kayınvalide, kayınpeder, kaynım maç izlemeye geldiler :1closedeyes: işte benim sevgililer günüm böyle geçti Çok üzgünüm çoook
dün de evdeydim. canım dışarı çıkmak istemedi.
dün sabahki kahvaltıdan sonra, akşam da az pilavla tavuk sote yedim.
2 tane de kalburabastı :mymeka:

aebencim haklısın canım. menüleri buraya yazmadığımız zaman kaçamaklar kolay oluyor :nazar:

ceylincim hayırlı olsun sözünüz. allah tamamına erdirsin inşallah şutarafagitti

asim gerçektenn hediye işi erkeklere çok zor geliyor,onlar bizim gibi değiller maleseff... içlerinden gelinceee çok da iyi biliyorlar nasıll hediye alacaklarını,ama çogu zamann daha fransızlar bize nazaran.. boşver asim biz onları böyle sevdikk:=))))
bu sefer cidden kaçtım,mucks:=)

asim gerçektenn hediye işi erkeklere çok zor geliyor,onlar bizim gibi değiller maleseff... içlerinden gelinceee çok da iyi biliyorlar nasıll hediye alacaklarını,ama çogu zamann daha fransızlar bize nazaran.. boşver asim biz onları böyle sevdikk:=))))
bu sefer cidden kaçtım,mucks:=)

benim eşim hiç anlamaz hediye almaktan gerçekten zor gelir ona.
beğenmezsem diye de korkar. napalım ceylinim haklısın. insan sürprizleri seviyor işte :eek: mutluluğumuz huzurumuz bize en büyük hediye. onlarla birlikte olduğumuz için şükredebiliyorsak işte en büyük hediye kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar geçmişi okudum geldim.

Sabah 1 elma
2 adet kuru kayısı yedim.

şimdide ara öğün olarak 1 adet elma daha yedim.

Geçen hafta lapa yapacaktım hastalandığım için yapamamıştım. Bugün ve yarın yapıcam .
Ceylinim hafta sonunun güzel geçmesine sevindim. Benimkide güzel geçti. Ama nişanlım bugün gidiyor.

slm komşu takımın güzelleri nasılsınız bu ara taki edemedim sizi neler yapıyonuz

günaydın kızlar geçmişi okudum ancak bitti:nazar:
geçmiş sevgililer gününüzü kutluyorum delikafadulden
malum o gün güzel bir yemek ve sinemaya gittik gün içinde eşim bir çok defa aradı sefgilim seni seviorumm diye bu yetti zaten:eek::eek:
hediye konusuna gelince ben ona hediyemi aldım kulaklık aldım benim özellikle bir ihtiyacım yoktu alma ben istemiyorum dedim cumartesi günü bir hırka beğendim onu aldım dedim bu da benim hediyem olsun:roflol: malum ev yaptıracağız gereksiz harcamalar cıss bizim içinsengözlerimebaksanab
neyse efendim pazar günü güzel bir kahvaltı yaptık peynir haşlanmış yumurta eşim sucuk kızarttı bir tane ondan aldım zeytin domates ile bir güzel kahvaltımı yaptım
sonra malum ev işi benneyaptımki
eşim bütün gün koltukta uzandı ve akşama kadar belgesel izledi inanamıyorum ama akşama kadar koltuktan kalkmadı yaaaaa offfÇok üzgünüm çoook
artık oturma odasında sigara içilmiyor bu nedenle tülü perdeyi yıkadım ütüledim zaten 2 saat ütüsü sürüyor:1shok: evi sil süpür toz al tuvalet banyo cifle ortalığı toparla kıyafetleri ütüle dolabı düzelt derken zaten akşam oldu kociş hala uzanıyordu be adam bi kalk bi yardım et :mymeka::mymeka:
diyo ki bugün pazar ben dinleneceğim nan bende yorgunum hatta belki beyinen daha yorgunum bende dinlenmek istiyorum ya senağlamasenağlama
akşam da arkadaşlarımız geldi yemek yedik özel birşey yapmadım sürekli birbirimizde yiyoruz artık aile gibiyiz meşhur seviller geldi rosto yapmıştım yanında patates kızartması makarna sevilde çorba yapmış bir dilim et yedim 2 3 tane kızartma bol yoğurt benim olay bitti sonra fındık yedim biraz cokacimcoookcokacimcoook
iyi olarak yorumluyorum çünkü hiç oturamadım sürekli hareket halindeydim:nazar:
sonra çay vs derken saat 1 oldu seville biz mutfaktan çıkamadık gibi bişey oldu adamların istekleri hiç bitmiyor:mymeka:
ve gecenin sonunda kocişler hala belgesel izliyordu ben bi halt anlamadım bu hafta sonundan çooookkk yorgunum mirmirmirmirmirmirmirmir

neyse bu sabahta 2 tane bisküvi peynir ve zeytin yedim az öncede nescafemi içtim bu kadar:1closedeyes:
bu hafta kendimi inanılmaz diyet modunda hissediyorum hatta spor bile yapacakmışım gibi heeyyttt savulun ben geldimmmmmmmnaniknanik

ben en sonunda dün yürüyüşlerime tekrar başladım. 100 dakika yürüdüm. geçen hafta hastalık ondan önceki haftada işyerinin taşınması derken baya boşlamıştım.

püskütten ..

91. Etapta neler oldu mesajı tamamdır..
http://www.kadinlarkulubu.com/5322598-mesaj24.html

Bir kaç hatırlatma yapmak istiyorum.

6. Takım; vivalavita için bildirim yaparken son kilosunu eklemeyi unutmuşsunuz. Bildirim şeklini doğru yapan 1.Takımdır. Son kiloyu yazmayı unutmayalım lütfen.. Ben 90. etaba bakarak vivalavita'nın son kilosunu mesaja ekledim.

13. Takım; kaymaklım 89. etapta geri dönmek üzere ayrıldı. Bu durumu olduğu etapta bildirmeniz yeterli. Her etapta bilgiyi tekrarlamayalım. Ben zaten mesajda, takım listelerini hazırlarken, geri dönecek üyeyi de belirtiyorum ve üye dönene kadar orada sabit kalıyor.

fıstıklarım size gine paylaşım alanından hadaye getirdim .
yüzdeyi etkilemesın diye ayrılan üyenin kilosunu not etmiyodukya . öyle olmıycakmaş ç hepimizin aklında olsun .....

kızlar eşim geç gitti bütün işler duruyo ortalıgı biraz toplayın gelirim ......
özge bişi sorcam kıs ben yazıyo simil eklerken 10 taneden fazla ekleyince uyarı geliyo silmedende mesej gitmiyo sende ne farklılık var kız 20 yakın simili 1 yazıya yazabiliyosun ben gelene kadar cevapla cadıı .....

kızlar eşim geç gitti bütün işler duruyo ortalıgı biraz toplayın gelirim ......
özge bişi sorcam kıs ben yazıyo simil eklerken 10 taneden fazla ekleyince uyarı geliyo silmedende mesej gitmiyo sende ne farklılık var kız 20 yakın simili 1 yazıya yazabiliyosun ben gelene kadar cevapla cadıı .....

24 tane smiley eklemişim :roflol::roflol:
valla canım bilmem ki sanıyorum msjın uzunluğu ile ilgili bişey bende anlamadım açıkçasıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

özgecim Şeniz
bezen diyorum ki çalışan kadınlar işyerinde dinleniyor. evde bende sürekli hareket halinde, koş onu yap koş bunu yap :1closedeyes:
ben dün bir tek süpürdüm. oğlum öğlen uykusundayken yerleri silecektim, toz alacaktım. uyanıkken gelip kovalara giriyor. ama bende onunla uyumuşum. bu ara temizliği iyice saldım. biri gelse irezil olacam :eek:
aebencim benimki de 10 taneden fazla smileye izin vermiyor Çok üzgünüm çoook
nazlıcım hadi hayırlı olsun. işyeri taşınırken yürüyüşten fazla kalori yakmışsındır zaten sengözlerimebaksanab

X