herkese günaydın hayırlı güzel ve ii geçecek bi hafta olsun inş...
günaydınn
geçmiş sevgililer gününüzü kutlarım.
bende hediyesizler kervanındanımeşime hiç birşey alma demiştim. almamış. şimdi de ufak bişey alamadın mı diye surat yapıyorum :jeyyar: hele çiçek almasını hiç istemiyorum. ev çiçekten geçilmiyor. benimkine en kolay çiçek almak geliyor.
bense ona saat almıştım senağlama saati verirken çok utandı ama ohh olsun süprizzzzz
akşamda fenerbahçenin maçı vardı. kayınvalide, kayınpeder, kaynım maç izlemeye geldiler :1closedeyes: işte benim sevgililer günüm böyle geçti Çok üzgünüm çoook
dün de evdeydim. canım dışarı çıkmak istemedi.
dün sabahki kahvaltıdan sonra, akşam da az pilavla tavuk sote yedim.
2 tane de kalburabastı :mymeka:
aebencim haklısın canım. menüleri buraya yazmadığımız zaman kaçamaklar kolay oluyor
ceylincim hayırlı olsun sözünüz. allah tamamına erdirsin inşallah şutarafagitti
asim gerçektenn hediye işi erkeklere çok zor geliyor,onlar bizim gibi değiller maleseff... içlerinden gelinceee çok da iyi biliyorlar nasıll hediye alacaklarını,ama çogu zamann daha fransızlar bize nazaran.. boşver asim biz onları böyle sevdikk:=))))
bu sefer cidden kaçtım,mucks:=)
kızlar eşim geç gitti bütün işler duruyo ortalıgı biraz toplayın gelirim ......
özge bişi sorcam kıs ben yazıyo simil eklerken 10 taneden fazla ekleyince uyarı geliyo silmedende mesej gitmiyo sende ne farklılık var kız 20 yakın simili 1 yazıya yazabiliyosun ben gelene kadar cevapla cadıı .....
ösge sinema nasıldı nasıl geçti hafta sonu,
aben sen nassın tatlım,
küto senden ne var ne yok...