Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kütom artık tıkınmayı bırak 2-3 günü demişin de... aebenim de tam tersini söylüyo..napim şimdi ben?
arada kaçamak şettiriyim diyom aeben in yazısı mantıklı geldi,çünki ben geçen senede krem kullanırken arada cozuttum ama ertesi günler kestim süperde verdim...ayyy kafam karıştı.....

canım benım bunyenı en iyi sen tanırsın tabi gecen ne yaptıysan başarılı olmusun gene ole yap

canım benım bunyenı en iyi sen tanırsın tabi gecen ne yaptıysan başarılı olmusun gene ole yap
a.s bencede pınar sen bi 15 gün ekmegi tatlıyı falan kes öyle dene . sonra geçersin benım dedigimie kaçamak deyince gözlerin işildiyo bakıyomda ...delikafadulden pınar hanım helebi dur daha kaçamagını dün yaptım sık bakalım 4 gün ...:mymeka:naniknanik kaytarmak yok .... ilk günler daha etkiloli olur bildigin gibi ...

fatuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile çık ortaya gine kilo aldım diye bunalım takılıyosun takıma yazmıyosun degilmi.....:mymeka:Şeniz

küto kendin için yazdıgına bayıldım .. akıllan biraz ...kaydirigubbakcemile3

kutoo etsiz çıg köfte her yerde burdakız köşe başı bayisi oldu süper bişi . bol acıı tam benlik ...
böcükkk nassın kıs çık yukarı ...nasıl diyet .....kilon ..

ben daha akşam yemedim hiçç aç hissetmiyorum kendimi bu serbest ama az yeme işini tuttum ya serbest olunca canım istemıyo .. valla ...

kızlar akşam tavuklu mantar yedim,ekmeğin ucundanda tırtıkladım...bol salata ile...artık tek meyva seçeneğim var...ve tepineceğim...
ayni yemek bendede var kıs .. tavuklu mantar .. lülülülülülü ama ekmek yemiycem ilk günden ekmek yemişin ucundan bucagından ....:mymeka:

aman be aebenim ne dediğin belli mi senin?kız 15 gün kaçamaksız geçer mi?şaka şaka,senin yazını okuyunca karar verdim kaçamağa canım ben,evet kaçamak denince gözlerim ışıldıyo doğru...ekmeği 3 lokma aldık kızım 1 dilimin 1/4 ü anca...kaytarmıyom işte hadin bakalım el mi yaman bey mi?

afferim benım pınarımaa aebenım haklısın bu pınar kaçamak deyince çozutuyo fena halde şimdi senın yazından 4 günde bir yapmaya getirecek bu işi ben biliyom malımıııı :))

ben 5 6 gibi bulgur lapası yedim şimdi gene ondanmı yapayım corba meyve bişiymi yewsem acele cevap bana

hihoyyyt ben geldim kizlarrrrrr.annemi bulamiyorum lavabo deligine baktin mi canim kaydirigubbakcemile3sahiden baktin mi:dance:ya size kizlar diye seslendim ya ordan aklima geldi bu kiz delirdi deyiceniz dimi:dance: nasilsiniz diye bamaya geldim ama okudugum kadar bomba gibisiniz masallah 41,5 kere masallah...kütahyacim kilolar baya gitmis 70leri görüyorum cok sevindim canim...aebencim azmine hayranim hic vazgecmeyisine...doar,viva,fatunuz,özgerk ve ismi sayamadigim diger fistiklar ve yeni üyelere kucak dolusu sevgiler getirdima.s.hepinizi kocaman öpüyorum yine rahatsiz ederim sizleri sekerler...

:roflol:hakkat delirdimi düşünmedim deil saol canım benımm kız en az eskisi kadar burda ol yaa neden el etek cektin bakayım sen takımından klava:

merhaba kütahyacim devam ediyorum canim monti amcami yapiyorum bakalim ne olucak,montignac 2-3 ay gibi bir zaman zarfina dayaniyor 1-2 haftada sonuc almak mümkün degil.Laraya yaradigi gibi banada yarar insallah daha 1 ay denicem olmazsa birakicam daha yeni basladim sayilir sonucu sizede bildiririm canim...

ben geldim akşam yemegimi yedim geldim lapa yedim 1 yesil biber bi bardak elma suyu yeme faslı kapanmıştır bugünlük

kızlarr kuşum yumurtladııı 5 yasına geldi ilkkez ...ölüyo sandım acaip sesler cıkardı elime aldım sevdim omzumda oturuyodu pıt die yumurta yuvarlandı halıya şok oldum

İyi geceler kızlar birkaç gündür oğlum yeniden hastalandı, cuma gecesinden beri yeniden ateş kanında mikrop çıktı onunla uğraşıyorum giremedim. Neyse yarın veya bir kaç güne inşallah toparlanırız. İğne vuruluyor ağır bir antibiyotik iğnesi inşallah yakında birşeyi kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…