canım benım bunyenı en iyi sen tanırsın tabi gecen ne yaptıysan başarılı olmusun gene ole yap
a.s bencede pınar sen bi 15 gün ekmegi tatlıyı falan kes öyle dene . sonra geçersin benım dedigimie kaçamak deyince gözlerin işildiyo bakıyomda ...delikafadulden pınar hanım helebi dur daha kaçamagını dün yaptım sık bakalım 4 gün ...:mymeka:naniknanik kaytarmak yok .... ilk günler daha etkiloli olur bildigin gibi ...canım benım bunyenı en iyi sen tanırsın tabi gecen ne yaptıysan başarılı olmusun gene ole yap
ayni yemek bendede var kıs .. tavuklu mantar .. lülülülülülü ama ekmek yemiycem ilk günden ekmek yemişin ucundan bucagından ....:mymeka:kızlar akşam tavuklu mantar yedim,ekmeğin ucundanda tırtıkladım...bol salata ile...artık tek meyva seçeneğim var...ve tepineceğim...
hihoyyyt ben geldim kizlarrrrrr.annemi bulamiyorum lavabo deligine baktin mi canim kaydirigubbakcemile3sahiden baktin mi:dance:ya size kizlar diye seslendim ya ordan aklima geldi bu kiz delirdi deyiceniz dimi:dance: nasilsiniz diye bamaya geldim ama okudugum kadar bomba gibisiniz masallah 41,5 kere masallah...kütahyacim kilolar baya gitmis 70leri görüyorum cok sevindim canim...aebencim azmine hayranim hic vazgecmeyisine...doar,viva,fatunuz,özgerk ve ismi sayamadigim diger fistiklar ve yeni üyelere kucak dolusu sevgiler getirdima.s.hepinizi kocaman öpüyorum yine rahatsiz ederim sizleri sekerler...
:roflol:hakkat delirdimi düşünmedim deil saol canım benımm kız en az eskisi kadar burda ol yaa neden el etek cektin bakayım sen takımındanklava: