bende 2-3 börek,2-3 dilimde künefe götürdün sandım..kaçamak o kızım bişeycik olmaz,kendin demi,şin ya yedim 79 oldum diye,2-3 gün kısıvercen..:teytey:
yaa nerdesiniz?biara ceylini gördüm gibi oldu,oda getti,kütom burda olur dedim oda yok,,çıkayım bari...70 li kilolara doğru yola çıkıcam yarın gazam mübarek ola inşallah.....
ceylinim o ne güsel bi gün olmuş hepsi ömürlerince mutlu mesut olsunlar inş. darısı başına
inş. pinarımya hayaletime çok sevindim zaten 80 olmuş sende oda en kısa zamanda 75 olalım artık coktan hakettik biz bunu
burdayım ya gitme iştea.s.
siz hakettiniz valla,ben çabuk buldum tez kaybettim ah banaklava: ah bana, klava:bana daha 1-1,5 ay 70 leri göremem ya neyse....senağlama
gitme diyon beni çıkana kadar ne bekliyon gelsene madem,kızım benim bir kız var oyunlara,derse vs. giren,bide adam var,oda iş ile ilgili siteleri gezer,bana fırsat geliyo arada ama çok kalamıyorum yazıkki..hemen kaldırıyorlar....senağlama
ya ama pınar kendimi kandırmıcam cuma bozuldu zaten tamam azdı ama 1 simit 1 gözleme yedim hadi ogün affettik cumartesi Allah ne verdiyse yuttum bugünde sabah güsel kahvaltı öglende asure gelince eee yenmeden olmadı tabi bi kase yedim hadi oda öglen yemegi akşamı elma havuc gecirdim dengelenmiştir inş. derkene bu olay kötü oldu gece vakti ondan üzüldüm yani ben
yasık sana 1 pc daha alam bari çocuklu evlere olmuyo böle ben rahatım hep bana hep bana pamuk bilmiyo çok şükürkaydirigubbakcemile3
aman pamuk okula falan başlamasın,pc yi kaptırırsın vallahi...
kütom yaa krem 2 paket alana 1 paket bedava kampanyasına girmiş
:bbo:
aynen canım,bende cumadan beri,allah ne verdise gümlettim,diete gircem psikolojisi ya...pazartesi gircem diye 1 haftada verebileceğimi 3 günde yedim...aptallık ama,biliyorum,bile bile yapıyorum işte...klava:
ya ben baktım ole bii yazmıyodu
bi mail at bakalım sen eski müşterisin bi güsellik yaparlar belki rica et süsle lafı falan sansını dene
he valla bende düşünmedim değil,zaten 2 paket kullanıcam,1. nin yarı parasını ödedim,2. paketide alırsam hediyemi hakeder miyim diye sorarım di mi? isteyenin bir yüzü kara vermeyen ZENCİİİ:roflol:
bunca zamanlık dyet mahkumu olaraktan hiç yakıştıramadım 1 2 gün tamamda 1 haftada kaç kilo alınır ve nasıl zor verilir ezbere biliyosunkötükedihüso
tekrar tekrar gözünüz aydın olsunn Rabbim hiçkimseye yaşatmasınn :Saruboceq: :teselli: