Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende 2-3 börek,2-3 dilimde künefe götürdün sandım..kaçamak o kızım bişeycik olmaz,kendin demi,şin ya yedim 79 oldum diye,2-3 gün kısıvercen..:teytey:

ya ama pınar kendimi kandırmıcam cuma bozuldu zaten tamam azdı ama 1 simit 1 gözleme yedim hadi ogün affettik cumartesi Allah ne verdiyse yuttum bugünde sabah güsel kahvaltı öglende asure gelince eee yenmeden olmadı tabi bi kase yedim hadi oda öglen yemegi akşamı elma havuc gecirdim dengelenmiştir inş. derkene bu olay kötü oldu gece vakti ondan üzüldüm yani ben

yaa nerdesiniz?biara ceylini gördüm gibi oldu,oda getti,kütom burda olur dedim oda yok,,çıkayım bari...70 li kilolara doğru yola çıkıcam yarın gazam mübarek ola inşallah.....

burdayım ya gitme iştea.s.

Son düzenleme:
inş. pinarımya hayaletime çok sevindim zaten 80 olmuş sende oda en kısa zamanda 75 olalım artık coktan hakettik biz bunu

inş. pinarımya hayaletime çok sevindim zaten 80 olmuş sende oda en kısa zamanda 75 olalım artık coktan hakettik biz bunu

siz hakettiniz valla,ben çabuk buldum tez kaybettim ah banaklava: ah bana,klava:bana daha 1-1,5 ay 70 leri göremem ya neyse....senağlama

burdayım ya gitme iştea.s.

gitme diyon beni çıkana kadar ne bekliyon gelsene madem,kızım benim bir kız var oyunlara,derse vs. giren,bide adam var,oda iş ile ilgili siteleri gezer,bana fırsat geliyo arada ama çok kalamıyorum yazıkki..hemen kaldırıyorlar....senağlama

yasık sana 1 pc daha alam bari çocuklu evlere olmuyo böle ben rahatım hep bana hep bana pamuk bilmiyo çok şükürkaydirigubbakcemile3

aynen canım,bende cumadan beri,allah ne verdise gümlettim,diete gircem psikolojisi ya...pazartesi gircem diye 1 haftada verebileceğimi 3 günde yedim...aptallık ama,biliyorum,bile bile yapıyorum işte...klava:

yasık sana 1 pc daha alam bari çocuklu evlere olmuyo böle ben rahatım hep bana hep bana pamuk bilmiyo çok şükürkaydirigubbakcemile3

aman pamuk okula falan başlamasın,pc yi kaptırırsın vallahi...:roflol:
kütom yaa krem 2 paket alana 1 paket bedava kampanyasına girmiş
:bbo:

Son düzenleme:
aman pamuk okula falan başlamasın,pc yi kaptırırsın vallahi...
kütom yaa krem 2 paket alana 1 paket bedava kampanyasına girmiş
:bbo:

ya ben baktım ole bii yazmıyodu

bi mail at bakalım sen eski müşterisin bi güsellik yaparlar belki rica et süsle lafı falan sansını dene

aynen canım,bende cumadan beri,allah ne verdise gümlettim,diete gircem psikolojisi ya...pazartesi gircem diye 1 haftada verebileceğimi 3 günde yedim...aptallık ama,biliyorum,bile bile yapıyorum işte...klava:

bunca zamanlık dyet mahkumu olaraktan hiç yakıştıramadım 1 2 gün tamamda 1 haftada kaç kilo alınır ve nasıl zor verilir ezbere biliyosunkötükedihüso

ya ben baktım ole bii yazmıyodu

bi mail at bakalım sen eski müşterisin bi güsellik yaparlar belki rica et süsle lafı falan sansını dene

he valla bende düşünmedim değil,zaten 2 paket kullanıcam,1. nin yarı parasını ödedim,2. paketide alırsam hediyemi hakeder miyim diye sorarım di mi? isteyenin bir yüzü kara vermeyen ZENCİİİ:roflol:

he valla bende düşünmedim değil,zaten 2 paket kullanıcam,1. nin yarı parasını ödedim,2. paketide alırsam hediyemi hakeder miyim diye sorarım di mi? isteyenin bir yüzü kara vermeyen ZENCİİİ:roflol:

aynen ole canım kaydirigubbakcemile5

bunca zamanlık dyet mahkumu olaraktan hiç yakıştıramadım 1 2 gün tamamda 1 haftada kaç kilo alınır ve nasıl zor verilir ezbere biliyosunkötükedihüso

biliyorum hakime hanım..neyse cezam verin çekeyim razıyımklava:,ama oldu bikere, o şehvetli yiyeceklerin oyununa geldim....kötükedihüso

heh bende onu diyecedim,yatayımda yatsın bizimkiler,yoksa sabahı etçez,öptümm...iyi geceler,tatlı rüyalarr....

tekrar tekrar gözünüz aydın olsunn Rabbim hiçkimseye yaşatmasınn :Saruboceq: :teselli:

uyanınnn tembel gacılar. saat 8 olmuş halaaa yatıyorsunuz olmaazzzzkötükedihüso erken süpür eltin görsün akşam süpür................. görsün demişlerhihoyyyt

aebenciğim gözün aydın canım. her ne yaşadın bilinmez ama önemli olan rahatlamış olup her şeyin yoluna girmesidir:teselli:
ceylinciğim allah tamamına erdirsin darısı sana olsun canımdelikafadulden
pınar bu da şans demekki fisfisfis

gelelim yediklerime
dün pazardı ipin ucunu kaçırmadım dersem yalan konuşmuş olurum. yazmaya bile gerek görmüyorumkaydirigubbakcemile5
bu gün 1 dilim kepek ekmeğini bitiremedim bir parçada kaşar ve beyaz peynir ve az şekerli çay içiyorum:içelim:

gerçekten artık daha dikkatli olup bu sene burdan mezun omam gerekli. en geç haziran başında.delikafadulden

Son düzenleme:
aa bu gün kk tatilde benimmi haberim yok kızlar.:dilcikar: kimse gelmedi bekledimm bekledimde.
her neyse çıkıyorum. işlerime bakayım. öğle sonu yine gelirim sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…