Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebenim sağol canım, kampanya yapmışsınız ben ilk paketimi aldım ama 2. yi de düşünüyorum diye yazdığımda,yok 2 paketi birarada alırsanız promosyon geçerlidir diyeceklerini sandım,ama onlar işte o yazdıklarımı söylediler ve bu günün mutlu kişisi benimmm.....

Son düzenleme:
Kızlar ben biraz 3. Işime bakakım. çizim yapayım biraz resim istiyolar benden. Bangdadeste arkadaşlarımız var teklif vereceklermiş. Kızlar dua edinde işlerimiz açılsın biraz böyle devam ederse hazirana kapatırız biz. Işsizler kervanına bende katılırım bu gidişle.

karamsar olma nazlıcım,allah herkezin işlerini kolay getirsin inşallah,ama ben umutluyum,her kötü gidişatın arkasından güzel günler gelir mutlaka canım...kaydirigubbakcemile5

Hayal sen benide göz hapsine alsana gözün hep üstümde olsun. Kaçamak yaparsam döv beni.

bende 85lerde takılırdım nazlım kırdım şeytanın bacağını şükür darısı sana,
bana bi gününü anlatırmısın nazlı 24 tini,
kaçta kalkarsın ne yaparsın vs...

ben geldim ....
kıslar öyle yemegimi yeni yedim daha ..
4 tane çıg köfte etsizinden . bol göbek salata ... dün mehalim çokkk canımı çektirdi...

Ahh nazlım ah bende senin gibi 60 ta takılıyorum ama bu sefer bu sınırı kıracam azimkliyim yoluma hiç bir engel takılamaz zaten kendimi kendime karşı(buda nedemek oluyosa) hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim.

aebencim şekerim nasılsın bacım dora nerelerde görünmüyoo :)) kendinize ii bakın ok kocaman öpüldünüz

ben gelene kadar kimse kalmamış tabi neyse dün gece ayten cadusuylan sabahlayıvermişiz telefonda sonra bugün 3 te kalktım tabi gözümü actım arkadasımı aradım birde onla muhabbet o ara eşi askerde olan ve ailesinin yanında yaşayan arkadas var o bozuşmuş ailesiyle sana gelicem falan 1 2 saat onla dertlerştik hayat ne zor bişi be bu arada saat 5 oldu lapa yapacaktım ama pirinc gec pişer die azcık bulgur lapası yedim elma suyuyla akşamada ya gene lapa yada meyve yerim artık

ben gelene kadar kimse kalmamış tabi neyse dün gece ayten cadusuylan sabahlayıvermişiz telefonda sonra bugün 3 te kalktım tabi gözümü actım arkadasımı aradım birde onla muhabbet o ara eşi askerde olan ve ailesinin yanında yaşayan arkadas var o bozuşmuş ailesiyle sana gelicem falan 1 2 saat onla dertlerştik hayat ne zor bişi be bu arada saat 5 oldu lapa yapacaktım ama pirinc gec pişer die azcık bulgur lapası yedim elma suyuyla akşamada ya gene lapa yada meyve yerim artık

ben gelene kadar da......
gerçi karnım acıktı yemeği hazırlamalıyım artık ..kocişte şimcik geldi...yine gelirim bayyy....:1hug:

özgem atom karıncam benım be ya haftasonu temizlikmi yapılırmış yat uyu delimi ne spor yapıcam galiba demişsin galibayı at kenara bak nasıl tıkır tıkır gidecek kilocuklar

pınarım kız sevindim valla ama durumda isteyenın 1 yuzu kara oldu onlar zencilikten kurtuldu 3 5 gün deil kremlerin bitene kadar tut bogazını yaw hadi bakalım 75 e dogru uçalım artık

aebenim etsiz nasıl oluyo çiğ köfte kız ..ya okudum yazıyıda bizde ole durum hakketen azcık yesek hemen alıyoruz ama arada kaçamak günü yapınca olmayacak gibi geliyo ayy ne zor işmiş yahu bu zayıflamak

naslıı takılmassın canım sen yuruyosun devam et sirke bitki çayı tere tohumu bişiy ekle hızlandırıcı olarak bu durumlarda işe yarıyo .....Rabbim herkeze bol kazanclar hayırlı işler versin inş.

asimm simitli asim benım ösledim seni kız görüşemiyok hiç senle

doracık haklısın valla en gec hazirana boşaltalım artık şu takımı oturduk kaldık ayıp oluyo :)))

hayaletimm canım benum yazdım ama görmemişindir cok sevindim kız 80 olmana en kısa zamanda 75 inş.

bu fatu nerelerde yaa kayboldu gitti kötü bişi yoktur inş.

ceylinim sözü atlatsın rahatlasın artık alışveriş alışveriş helak oldu kuzum

refimmmmm sen nerelerdesin işte oldugun günler daha sık görüşebiliyoz nasıl oldu ruzgarcık ablan tekrar acil şifalar

maytappp sen bana kötü örnek oluyon canım makarna istedi ama yaaa:KK43:(

kütoooo manyakk kızım sen akıllanmassın 2 gün insan gibi uyudun hemen çozuttun gene akşamın 6 sında kahvaltı et sonra zayıflarım die bekle senden bi halt olmas kısım pehhhh

Son düzenleme:
kızlar akşam tavuklu mantar yedim,ekmeğin ucundanda tırtıkladım...bol salata ile...artık tek meyva seçeneğim var...ve tepineceğim...

X