özgem atom karıncam benım be ya haftasonu temizlikmi yapılırmış yat uyu delimi ne spor yapıcam galiba demişsin galibayı at kenara bak nasıl tıkır tıkır gidecek kilocuklar
pınarım kız sevindim valla ama durumda isteyenın 1 yuzu kara oldu onlar zencilikten kurtuldu 3 5 gün deil kremlerin bitene kadar tut bogazını yaw hadi bakalım 75 e dogru uçalım artık
aebenim etsiz nasıl oluyo çiğ köfte kız ..ya okudum yazıyıda bizde ole durum hakketen azcık yesek hemen alıyoruz ama arada kaçamak günü yapınca olmayacak gibi geliyo ayy ne zor işmiş yahu bu zayıflamak
naslıı takılmassın canım sen yuruyosun devam et sirke bitki çayı tere tohumu bişiy ekle hızlandırıcı olarak bu durumlarda işe yarıyo .....Rabbim herkeze bol kazanclar hayırlı işler versin inş.
asimm simitli asim benım ösledim seni kız görüşemiyok hiç senle
doracık haklısın valla en gec hazirana boşaltalım artık şu takımı oturduk kaldık ayıp oluyo :)))
hayaletimm canım benum yazdım ama görmemişindir cok sevindim kız 80 olmana en kısa zamanda 75 inş.
bu fatu nerelerde yaa kayboldu gitti kötü bişi yoktur inş.
ceylinim sözü atlatsın rahatlasın artık alışveriş alışveriş helak oldu kuzum
refimmmmm sen nerelerdesin işte oldugun günler daha sık görüşebiliyoz nasıl oldu ruzgarcık ablan tekrar acil şifalar
maytappp sen bana kötü örnek oluyon canım makarna istedi ama yaaa
(
kütoooo manyakk kızım sen akıllanmassın 2 gün insan gibi uyudun hemen çozuttun gene akşamın 6 sında kahvaltı et sonra zayıflarım die bekle senden bi halt olmas kısım pehhhh