Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

püskütten ..

91. Etapta neler oldu mesajı tamamdır..
http://www.kadinlarkulubu.com/5322598-mesaj24.html

Bir kaç hatırlatma yapmak istiyorum.

6. Takım; vivalavita için bildirim yaparken son kilosunu eklemeyi unutmuşsunuz. Bildirim şeklini doğru yapan 1.Takımdır. Son kiloyu yazmayı unutmayalım lütfen.. Ben 90. etaba bakarak vivalavita'nın son kilosunu mesaja ekledim.

13. Takım; kaymaklım 89. etapta geri dönmek üzere ayrıldı. Bu durumu olduğu etapta bildirmeniz yeterli. Her etapta bilgiyi tekrarlamayalım. Ben zaten mesajda, takım listelerini hazırlarken, geri dönecek üyeyi de belirtiyorum ve üye dönene kadar orada sabit kalıyor.

fıstıklarım size gine paylaşım alanından hadaye getirdim .
yüzdeyi etkilemesın diye ayrılan üyenin kilosunu not etmiyodukya . öyle olmıycakmaş ç hepimizin aklında olsun .....

tamam canım ben eskiden yapılan hesaplamalara bakmıştım orda yazılmadığı için ben de yazmamıştım.

özgecim Şeniz
bezen diyorum ki çalışan kadınlar işyerinde dinleniyor. evde bende sürekli hareket halinde, koş onu yap koş bunu yap :1closedeyes:
ben dün bir tek süpürdüm. oğlum öğlen uykusundayken yerleri silecektim, toz alacaktım. uyanıkken gelip kovalara giriyor. ama bende onunla uyumuşum. bu ara temizliği iyice saldım. biri gelse irezil olacam :eek:
aebencim benimki de 10 taneden fazla smileye izin vermiyor Çok üzgünüm çoook
nazlıcım hadi hayırlı olsun. işyeri taşınırken yürüyüşten fazla kalori yakmışsındır zaten sengözlerimebaksanab

canım benim çalışan kadın olmak gerçekten çok zor:1shok:
birde çocuk eklenince işin içine nasıl olacak bende bilmiyorum:bbo::bbo:laelaelaelaelae
ama o zaman hiç olmadı ayda bir yardımcı alacağız herhalde başka nasıl olacak ki insan kendine vakit ayıramıyor ama evde oturmayı da istemiyorum insan alışıyor çalışmaya valla karışık durumlar ya :1shok::1shok:
en iyisi düşünmemek:nazar::nazar::nazar:

özgecim Şeniz
bezen diyorum ki çalışan kadınlar işyerinde dinleniyor. evde bende sürekli hareket halinde, koş onu yap koş bunu yap :1closedeyes:
ben dün bir tek süpürdüm. oğlum öğlen uykusundayken yerleri silecektim, toz alacaktım. uyanıkken gelip kovalara giriyor. ama bende onunla uyumuşum. bu ara temizliği iyice saldım. biri gelse irezil olacam :eek:
aebencim benimki de 10 taneden fazla smileye izin vermiyor Çok üzgünüm çoook
nazlıcım hadi hayırlı olsun. işyeri taşınırken yürüyüşten fazla kalori yakmışsındır zaten sengözlerimebaksanab

sağol asiciğim inşallah bu hafta yürüyüş sayesinde daha çok kilo vermiş olarak cuma günü bildirimlerimi yaparım.

ben en sonunda dün yürüyüşlerime tekrar başladım. 100 dakika yürüdüm. geçen hafta hastalık ondan önceki haftada işyerinin taşınması derken baya boşlamıştım.

Nazlı da yeşil sahalara döndü artık kimse tutamaz bizisırnaşık şeysırnaşık şeyŞenizŞeniz

Diyetin nasıl şişmanlattığı konusunu biraz daha açalım mı?

Diyet yokluk bilinci demektir. Yani yiyecek sınırlıdır. Diyelim ki sizin bedeninizin ihtiyacı olan kalori günde 1200, siz kalkıp 800-900 kalori alırsanız beden “Eyvah, kıtlık var” diyor ve kalori harcamayı azaltıyor, dolayısıyla siz diyet sonrasında değil 1500-2800 kalori, 1200 kalori bile alsanız şişmanlamaya başlıyorsunuz. Sır şurada; üç gün az yiyip dördüncü gün normal yiyeceksiniz. Bir hafta bile düşük kaloriyle beslenirseniz, bedeniniz yokluk bilincine giriyor.

Yani üç gün daha az yiyip dördüncü gün normal yenecek… Bu herkes tarafından bilinen bir şey mi?

Egzersiz ve body building yapanların, atletlerin bildiği bir şey, bir de kendi deneyimim var. Normal bir kadının bazal metabolizması 1200 kalori gerektiriyorsa ve o kadın kilo almak istiyorsa 1200 kalorinin altında bir miktarla sınırlasın kendini. Bütün aptallar kilo verebilir, isterlerse. Önemli olan o kiloyu koruyabilmek. Diyet yapıp kendini 800-900 kaloriyle sınırladığında vücudun normal metabolizması da aşağı düşer. Bu nedenle diyet sonrası normal yenildiğinde bile kilo almaya başlanır, çünkü metabolizma bir kez düşmüştür ve artık 1200 kaloriye ihtiyaç yoktur. Bir diyetin bedeli bedene aşağı yukarı bir yıldır, bir yıl sonra metabolizma düzelir.
Kızlar dün kopyaladım ama belki gözünüzden kaçtı lütfen çok dikkayli bi okuyun .....

KENDİNE GÜVEN DİYE BEN BUNA DERİM İŞTE
30628176el2.jpg

öğlen yediklerim. 1 kase kadar pirinç lapası yedim salatayla karıştırdım.
daha sonrada 1 elma veya portakal yerim.

kızlar . şöyle bir derin nefes alın karnınızı da sıkıca içe çekin kaslarınızı hissedin ... arka arkaya . 10 kere ....

nabzınız hızlandımı ? zararlı toksinlerin % 70 bu yolla cucuttan atılırmış heberiniz ola . ve bu nefes işini alişkanlık haline getirin .... vucudun şifresindede bunu okumuştum kilo vermek için vede ebruyla pilates yapanlar bilir hergün bu nefes işine vurgu yapar ..

hadın masa başı tenbelleri bunu uygulayın hiç yoktan iyidir ....

kızlar . şöyle bir derin nefes alın karnınızı da sıkıca içe çekin kaslarınızı hissedin ... arka arkaya . 10 kere ....

nabzınız hızlandımı ? zararlı toksinlerin % 70 bu yolla cucuttan atılırmış heberiniz ola . ve bu nefes işini alişkanlık haline getirin .... vucudun şifresindede bunu okumuştum kilo vermek için vede ebruyla pilates yapanlar bilir hergün bu nefes işine vurgu yapar ..

evet ben bunu biliyorum. platese giderken bizim hocada çok dikkar ediyordu nefes alıp vermeye. hatta nefes alıp vermediğimiz zamanlarda ceza veriyodu bize. aynı hareketi 1 set daha tekrarlıyoduk.

evet ben bunu biliyorum. platese giderken bizim hocada çok dikkar ediyordu nefes alıp vermeye. hatta nefes alıp vermediğimiz zamanlarda ceza veriyodu bize. aynı hareketi 1 set daha tekrarlıyoduk.
demekki bukardar önemliymiş demi nazlım burundan al derince agızdan var . otururken arada bir ailışkanlık haline getirim fıstıklarım ...hihoyyyt

yaptım canım...hergün yapmaya gayret edicem....
kızlar bugün sabah 1 haşlama yumurta, 1 dilim peynir,yarım domates ,yarım salatalık yedim, melisalı yeşil çay içtim,2 saat sonra 1 elma yedim,az sonra ıspanak ve yoğurt yiyecem...arada yine meyva,akşam tavuklu,mantar... bu gün ekmek yok,2-3 gün tatlı,ekmek yemiyecem,3. veya 4. gün 1 er dilim yiyecem,tatlı 1 lokma yada 2 lokma olur...işte maraton başladı,750 adım stepper bindim,basen hareketleri yaptım,akşama tekrar yapıcam,1500 adım gibi....
kremi sürdüm ve canlı desteğe bağlandım,kütom 2. paketimle bana hediye paketimide yollayacaklarmış,çok sevindim,ne dediler biliyon mu?sizin gibi eski ve en iyi müşterimize kampanyamız her halükarda geçerlidir dediler...:dance:KK43:ben bu işe mi başlasam satışı ,pazarlaması beni işe alırlar mı ki)neyseeee......:roflol::roflol:

nazlıcım merhaba sana ve ben çıkıcam,kız hastalanmıştı ilaçları alınacak,çarşıda başka işlerimde var,hem yürüyüş olur,bizim çarşı bana uzak...neyse herkezi öptüüümmm...
haaa bakalım slim creamle ilgili link açtım ziyarete beklerim....

yaptım canım...hergün yapmaya gayret edicem....
kızlar bugün sabah 1 haşlama yumurta, 1 dilim peynir,yarım domates ,yarım salatalık yedim, melisalı yeşil çay içtim,2 saat sonra 1 elma yedim,az sonra ıspanak ve yoğurt yiyecem...arada yine meyva,akşam tavuklu,mantar... bu gün ekmek yok,2-3 gün tatlı,ekmek yemiyecem,3. veya 4. gün 1 er dilim yiyecem,tatlı 1 lokma yada 2 lokma olur...işte maraton başladı,750 adım stepper bindim,basen hareketleri yaptım,akşama tekrar yapıcam,1500 adım gibi....
kremi sürdüm ve canlı desteğe bağlandım,kütom 2. paketimle bana hediye paketimide yollayacaklarmış,çok sevindim,ne dediler biliyon mu?sizin gibi eski ve en iyi müşterimize kampanyamız her halükarda geçerlidir dediler...:dance:KK43:ben bu işe mi başlasam satışı ,pazarlaması beni işe alırlar mı ki)neyseeee......:roflol::roflol:
işte bu pınaRIM BU KENDİNE GÜVENLE BİLE VERİRSİN SEN ARKADAŞIM İNAN KENDİM BAŞLAMIŞ KADAR SEVİNDİM ...

artık gün güm dakika dk. yazılarını bekliyorum .....Şeniz
not ay sana vermeyeceklerde kime verecekler . geçen sene bende senin yorumlarınla başlamamış mıydım . delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

aeben ölçülerini alıp göbüş topiğine ne zaman yazcan tatlış...
pinar ...
fıstıgım aynyyım bide regl oldun daha 1 hafta var ama sıkıntıdan erken oldun galiba ... bide geçen ay reglli yaptım kötü oldun sıpral var bende bu :1no2:bu haftada izin alıp sadece pılatesimi yapacam şekerim . bende 4. takımdan geliyodum .....:1rolleyes:

ha unuttum bu hafta sen 1 . sindir canım . kesin ..Şeniz

Kızlar ben biraz 3. Işime bakakım. çizim yapayım biraz resim istiyolar benden. Bangdadeste arkadaşlarımız var teklif vereceklermiş. Kızlar dua edinde işlerimiz açılsın biraz böyle devam ederse hazirana kapatırız biz. Işsizler kervanına bende katılırım bu gidişle.

sanmam aebenim 1 er cm gitmiş kıs,
tatlım dediklerinde haklısın ama takıam yorum yaptım bi oku istersen...

X