Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

noldu şeker:1shok:eşin nerdeydiki
hayırdır inşallah

kızlar akşam yemegimi yedim 2 elma 2 havuç şimdide arkadaslar almaya geliyo diger arkadasa oturmaya gidios gece görüşürük inş. byby

güle güle kütom ....
angaraya lapa lapa kar yagıyor kızlar karr...

güle güle kütom ....
angaraya lapa lapa kar yagıyor kızlar karr...

yaa bizde istiyoz istiyoz istiyozz:enbuyukkk:
gelmişkene bi menümü veriim sabah kahvaltı işte ekstradan 2 küçük sosis yedim bide hardal yedim eh bana eh bana:mymeka:
akşam 2 küçük çipura fırında pişirdim bol salata ve şehriye çorbası arada elma havuç muz falan yedim malum pazar olduğuından 2 ana öğün olduu

pnar geçmişemi gömüldün kıs.....................

a.s.he güzelim,gömülüyom ama bitürlü yazmak kısmet olmadıki...neyse...
aebenim sıkıntıların neydi bilmiyorum ama geçtiğine çok sevindim canım,
ceylincim cuma yazını okudum ama yazamadımdı,tüylerim diken diken oldu,eski günler geldi aklıma,çok hoş kaç saatlik yoldan senin için gelip geri dönmesi,,inşallah çok güzel geçirmişinizdir...
kütom allah kavuştursun canım,79 olmana çok sevindim,sevgililer gününü beraber kutladınız ha?
doracım benim adamcım da talaş yuttuğundan sevgililer günü felan anlamaz pek,ama seni,nkinde yine kıpraşmalar ,bir umutışığı var,tektaş felan hani sen istemediydin,neyse bizden sevgililer günügeçmiş ola...
asimi göremedim ortada,nazlı da yok, ama tarafımdan öpüldünüz...
özgecim siz nasıl kutladınız bakerm sevgililer gününü? malum yeni evlisiniz...
fatumu kocası kayağa götürmüştür,bi tarafını kırmış olmasa bari...
reff canım,hastalıklar bitmiştir umarım,sağlık dolu günler dilerim..
enesin annesi yine mi kayıp?
mmmf27 memetçik iyi mi canım?süt için ısırganotu demle ve iç canikom...
unuttuğum var mı ki?varsa sonra tekrar yazarım..
benim yarın kremle ilk günüm,menülerimide yazıcam,ilk 15 gün hamurişi,tatlı yok,bakalım ne kadar dayanabilicem?belki arada kaçamak yaparım ama ilk hafta yapmayı düşünmüyorum,2. 15 gün ise diet menüleri var, 1dilim kepek ekmeği ve her türlü yemek serbest yazarım artık
haaa ben kremi aldım 2 alana 1 bedava kampanyası başlamış ya ne şanssızım offff.....a.s.

Son düzenleme:
ben geldim ama kötü haberlerle gezmeye gidince böle oluyo yaa şimdi çayın yanında börek kek badem ceviz vardı
bikaç ceviz bademle kurtulurum dedim olmadı ısrarlar sonucu bi minik börek yedim buda affedilebilir ama yan komsu abla var bitane dogulu kendisi hep kunefe yapacam size derdi işte arabayı görünce hep bereber yenilsin die kapıp gelmiş hayatımda ilkkez yedim süpermiş bikaç çatalda onu yemiş oldum off böle oldu yani ama akşam 15 20 dakika spor yaptımdı birazda şimdi yapayımda genede oldu olan malesef

ceylinim napıyosun bakalım bu arada süpriz çok güselmiş kız bundan sonraki yıllarda hep beraber olun inş.

ben geldim kızlarrr:=))

gelinimizi aldık ve geldikkkk hayırlı ugurlu olsunn sözkesildi söz yüzükleri takıldı haftaya bu gün de nişan yapılacak hayırlısıyla gün belirlendi salon tutuldu:=))
eglenceli bir gündü aileler iyice kaynaştı artıkk birbimize ısındık. aynı günde hem abimin söz kesildi,hem erkek arkadaşımın kız kardeşinin sözü kesildi hemde teyzemi istemeye geldiler ne bereketli bir günmüş.=))
resimler yükleniyo canlarımm bir kaç tane koyup silicem sizin için...

3 tanre resim koydum kızlarr,aslında 50 tane filan var bizde ama digerlerinde çok kalabagız onların resimlerini koymak istemedim bunlara da bakın silicemm:=))

ceylinim o ne güsel bi gün olmuş hepsi ömürlerince mutlu mesut olsunlar inş. darısı başına

bende 2-3 börek,2-3 dilimde künefe götürdün sandım..kaçamak o kızım bişeycik olmaz,kendin demi,şin ya yedim 79 oldum diye,2-3 gün kısıvercen..:teytey:

ben yarından itibaren yazıcam neler yediğimi komutanım aebenim,bugünü
sormayın cozuttum,pişman mıyım? EVETTT ama bidaha yapmayacağım....

yaa nerdesiniz?biara ceylini gördüm gibi oldu,oda getti,kütom burda olur dedim oda yok,,çıkayım bari...70 li kilolara doğru yola çıkıcam yarın gazam mübarek ola inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…