Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende yazayım Ceylincim sen yazdığına göre :))) Ceylincim sen ilk buraya kaç kilo ile başladın neden göremiyorumm ya :KK43:(( birde limon istiyorsan çorbana sık canım asla + bir etkisi olmaz limon bu tüm gün yiyebiliyorsan çıtır çatur yiyebilirsin bile.

Yediklerim
2 dilim kepek ekmeği arası peynir
şekersiz 2 bardak çay

72 kiloydum refcimmmm 160 boy ve 72 kiloo:mymeka:

Kızlarrrrrrrr çok heycanlıyım :) yarına tartıda bir oynama olacak mı acaba 3-4 gündür tartılmıyorum :)) Allahım inşallah 75 çıkarım en çok :)))))) pehhhhh boşuna dememişler balık burçları hayalperest diye demekki ya 76 çıkmayada razıyım yeterki 77 çıkmıyimmm nolllurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))

:roflol:,
he inş kilo almamış olarak çıkan refe kıs,
bende tartılmadım cumadan cumaya tartılıyorum ben bakalım nolcek :roflol:,
ösgenin 700 garanti ....:)

Hahaaa bir yandan yazarken bir yandan da aAllahım inşallah kilo almamaışımdır diyordum zati içimden ama kendimi incelmiş gibi hissediyorum kuzum :)
Evet yaa bir ara lahana dietini ve byu lapa dietini bende deniycem, tamam çok sağlıklı olmadıklarını düşünüyorum ama 3-4 kilo vermek için neler yapılmaz ki :) yanarım yanarım o kadar çok emek verip Eylül başında 72 kiloya düşmüştüm 8 kilo verip u kadar zamanda nasıl almışım hepsini geri yaaaaaaaaaaaa sengözlerimebaksanab

Öskeeeeeeeeeeeeee kuzum benim kociş sarışın esmer değülllll :) ayrıca dede amca hala babanene flan hepsi sarışın :) hehe bende zati herkes doğursun ve şişmanlasın diye sabah sabah yaptım bu cinliği peheheyyyyyyyyyyyyyy :) yaa özgeeeeeeee bişe sorcam ben aradım ama lapa dietiyle ilgili bir topik bulamadım bu lapa diyeti ne olaki neler yiyorsun nasıl oluyor bir anlatsana gııı nasıl oldu da 2 günde 1300 gram verdin ayrıca hemen geri alınan bir diet mi biraz bilgi guzummmmmmmmmmm :)))))))))))))

kıs refe pirinci haşlıyolar yeşillikle yiyolar yaptıkları sürece başka bişi yenmiyo,
en fazal 2 gün yapılıyo ama ölçüyü net hatırlamıyorum :d...

slm kızlar.
aebenciğim o kadarcıktan bişi olmaz canım. insanız sonuçta nefis çekiyor işte.cokacimcoook
kütom o listeyi görüyorum görmez olurmuyum canım. hatta kendimdende yeterince utanıyorumda:eek:
tabi bunun yanında grurda duyuyorum bu site olmasa ben halen 80 lerde olacaktımdelikafadulden
ben çocukları gezmeye çıkarıyorum. çok sıkıldılar. alel acele yazıyoırum öptüm hepinizi.Şeniz

hade iyisin ösgem açmı gesiyon kıs,
tabe facede burda bana laf yetiştircem diye çok koştun hareket işe yaradı zaar :KK70:...
hemen kendine pay çıkar hayal hanım:dilcikar::dilcikar:
Öskeeeeeeeeeeeeee kuzum benim kociş sarışın esmer değülllll :) ayrıca dede amca hala babanene flan hepsi sarışın :) hehe bende zati herkes doğursun ve şişmanlasın diye sabah sabah yaptım bu cinliği peheheyyyyyyyyyyyyyy :) yaa özgeeeeeeee bişe sorcam ben aradım ama lapa dietiyle ilgili bir topik bulamadım bu lapa diyeti ne olaki neler yiyorsun nasıl oluyor bir anlatsana gııı nasıl oldu da 2 günde 1300 gram verdin ayrıca hemen geri alınan bir diet mi biraz bilgi guzummmmmmmmmmm :)))))))))))))
canım benim de baba tarafı sarışın tipik laz tipi işte renkli göz herkes hele dedemin gözleri hayatımda o kadar güzel bir mavi görmedim sülalenin en esmeri benim :roflol::roflol:
kociş sarışın renkli gözlü onun anneannesi babaannesi de renkli benim veledin de renkli ve sarışın olma ihtimali yüksekmiş abime kromozom çizelgesi çıkarttırdım:roflol::roflol::roflol:

lapa diyeti gerçekten güzel bazıları bunu haftada 2 gün uyguluyor zaten 2 gün yapılıyor vucuttaki ödemi falan atıyorsun

1 su bardağı pirinci haşlıyorum önceden yoğurtla yiyordum şimdi pul biber ve nane ile yedim ve aralarda da meyva sadece bu başka birşey yenmiyor ortalama 2 kilo verenler var ben 1 gün yaptım benim hiç iştahım yok bu günlerde henüz birşey yemedim mesela

ben lapayı bir gün yaptım pazartesi 2 gün olarak yapacağım

bu arada dün yediklerimi yazayım

bir paket yani 10 tane bisküvi akşamda bugün için tavuklu arpa şehriye çorbası yaptım bunun belki başka bir adı vardır ama ben bilmiyorum:roflol::roflol:
dün akşamda bir kase ondan yedim o kadar
sonra akşam bizi dostlarımız çağırdı 9 u geçiyordu gittik pijamalarla :roflol:
sevil hanım irmik tatlısı yapmış bol cevizli ama ben yemedim:nazar:
eferimm banaöpeyim kendimi dur:asigim::1hug:

Özoo haha benim bebeğin halalar amca flan sarışın ya 5 tane çocukları var toplamda hepsi esmer ve kahverengi gözlü bizimki son torun eşim en küçükleri nasıl olduysa şansa işte canım, zaten önemli olan sağlıkları Allah sabır versinde ben hiç istememiştim renkli gözlü flan olsun kayınvalide hatta hep dua ediyordu bende gıcık oluyordum bizim tarafta ananem flan hamileyken kara kuru veya kara tombik bişe olur diyorlardı yine gıcık oluyordum Allah sağlıklı versin size ne yaaaaaaaa :KK43:( demi ama insan hamileyken daha bir alıngan oluyor sanırım :))))))

canım benim tabiki öyle
benim kuzerde hep sarışın bi bizde yok:roflol::roflol:ama abimler faln beyaz daha bana göre

aslında dediğin gibi Allah hayırlısını versin işin dalgasındayız biz gözleri sağlıklı olsunda gerisi boş ya hayırlı evlat olsun önemli olan o:1hug:

Kılzar ben öğle yemeği olarak 1,5 dilim kepek ekmeği ve 80 gramlık 1 ton balığı yedim :)
ya sizzzzzz

ben geldii, arkadasım geldi sabahın köründe şimdi gitti kahvaltı ettik gözleme yaptım ona ama ben yemedimm midem cok bulanıyodu geceden beri bi bardak nane cayı içtim iyi geldi 2 de haşlanmış patates yedim siz neler yaptınız bakalım

kızlar ben sabah arpa şehriyeli çorba içtim bir tabak kadar
biraz öncede tost yedim kaşarlı arkadaşlar yiyordu
canım çekti aslında aşırı doluyum şu anda çok mu yemişim ben ya
kestane kebap acele cevap

corba iyide o kaşarlı tost kepekli ekmekten ve yagsız olaydı daha iyi olurdu ama :1closedeyes:

Bişey olmaz tost birşey yapmaz dı ama kaşarlı ve yağlı o yüzden cezalısın akşama sadece yoğurt ve salata yenilecek ve 1 dilim kepek ekmeği :))))

nazlııı senin miden nasıl oldu ne zor bişiy bu yaa nane cayını dene mutlaka gecmediyse

Kızlar öğlen yemeğimide yidim.

2 adet köfte
1 kase çorba
2 yemek kaşığı makarna
salata ve 1 çay bardağı yoğurt yedim.

Bacılar Pınar Altuğda doğurmuş :) Allahım o bile benden zayıf olacak görcez üffffffffffffffffff ya şu benden zayıf ve benden sonra doğum yapmış olanlara Allahın gücüne gitmesin ama acayip uyuz oluyorum :KK43:((((

X