Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

11.30
Kahvaltı

Sucuklu omlet
Domates,salatalık,biber,portakal ,muz azar azar
Bir dilim beyaz peynir
2 minik top peynir
1 yk kaymak
1 er çay kaşığı civarı tatlı çeşitlerinden (şekersiz fıstık ezmesi ,kuşburnu marmelati vs)
3 yeşil 1 siyah zeytin
Bir lokma ekmek

Elma sirkeli su 1 bardak henüz

✨️ Yarın tartı günümüz
✨️ Yarın gönderemeyecek olanlar bugünden gönderebilir

Tartıları öğleden sonraya bırakmayalım
3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir

Liste yıldızları delfinia delfinia ve @TheDandelion
Tartıyı özelden göndermeyi unutmayalım 🌟
Kaptan tartılar özel mesajla sana mı atılıyor ?
Doğru mu anladım ?
Kurallara henüz vakıf olamadim

Afiyet olsun. Bueno 3 boğum derken diyeti yemiş midir bugün
Bence yememiştir 😄 4 olsaydı yemişti 😝 ya toplam kalorimin dışında bişey olmadığı için masum görüyorum ama bugum zaten spor yapmayı planlıyorum belim iyiden iyiye düzelmeye basladı. Senin içinden ceza yazmak gelmiş. Yaz anasını satayım 😄 mecbur kalayım yapmaya. Zate yarın tartı günü 🤍

Tünaydın
İlk öğün yarım muzlu 2çilekli yulaf lapası
Ve filtre kahve

Eklentiler

• 1000155773.webp
    1000155773.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 10
@lila95 labellevie labellevie perşembe menüsü kızlar
Labelcim ayrıca diyet dışı egzersizi vardı
Evet canım yoldan geldik biraz işim vardı dün bugün yaparım.
Dünün menüsü
Kahvaltı; 1 kase yoğurt, yulaf ezmesi ve keten tohumu

Kahve

1 ayva

Akşam sebzeli bulgur pilavı, fırında köfte patates, yoğurt

2 litre su

Kaptan tartılar özel mesajla sana mı atılıyor ?
Doğru mu anladım ?
Kurallara henüz vakıf olamadim
Liste yıldızları özelden atar sudecim. Geçen hafta en çok kilo veren delfi ve TheDandelion bugün özelden atacaklar. Şampiyonun süpriz olması için bu şekilde. Diğer herkes topiğe atıyor

Bence yememiştir 😄 4 olsaydı yemişti 😝 ya toplam kalorimin dışında bişey olmadığı için masum görüyorum ama bugum zaten spor yapmayı planlıyorum belim iyiden iyiye düzelmeye basladı. ✨✨️Senin içinden ceza yazmak gelmiş. ✨✨️Yaz anasını satayım 😄 mecbur kalayım yapmaya. Zate yarın tartı günü 🤍
Aynen ahahaha 😂 ama bak spor ne güzel olur bende çıktım şimdi.
Sabah 1 kase süte yulaf yedim. Akşamda aynısını yapıcam inşallah. Bu arada evdekiler pizza istiyorr 💆‍♂️

Aynen ahahaha 😂 ama bak spor ne güzel olur bende çıktım şimdi.
Sabah 1 kase süte yulaf yedim. Akşamda aynısını yapıcam inşallah. Bu arada evdekiler pizza istiyorr 💆‍♂️
Bence aksama basmati pirincli kabak yemeği yap. Kabak cok guzel ödem attırıyo. Haftaya kabak detoxu da demeyebilirsin. Fırında az yağlı pişirince de yoğurtlu guzel gidiyo 🥦

Bence yememiştir 😄 4 olsaydı yemişti 😝 ya toplam kalorimin dışında bişey olmadığı için masum görüyorum ama bugum zaten spor yapmayı planlıyorum belim iyiden iyiye düzelmeye basladı. Senin içinden ceza yazmak gelmiş. Yaz anasını satayım 😄 mecbur kalayım yapmaya. Zate yarın tartı günü 🤍
Ay ben senin belini unuttum ya 🤦‍♀️ gözden kaçırmışım okurken. Yok canım beklemiyorum spor sakın zorlama kendini. Şöyle biraz daha geçsin

Ay ben senin belini unuttum ya 🤦‍♀️ gözden kaçırmışım okurken. Yok canım beklemiyorum spor sakın zorlama kendini. Şöyle biraz daha geçsin
Yok yok bugun yapıcam iyiyim bugun. Belki hareketleri cok hızlı yapmam sadece. İyi gelicek spor yapmak suan bana sanki belim açılıcakmış gibi hissediyorum

Kızlar bi uygulama buldum core diye. Ücretsiz.
Hedefine göre program seçiyorsun günlük spor videolarını yapıyorsun.
Karın için olanı seçtim
4 video verdi ısınma-full body cardio-abs(karın) egzersizi ve streching esneme egzersizi.
Full body olanı yapamadım valla cok zor geldi hareketler. Sporcu olsam yapardım da benim öyle bir kondisyonum yok zaten nabzım hizlı atar ilk 8dkda midem bulandı nabzım cok hızlıydı bıraktım.
Diğerlerini yaptım. Hepsini toplam 30-33 dk gibi yaptım.
Bidaha yapmam sanırım uygulama güzel direkt youtube videosuna atıyor seni bitirince de uygulamada tamamlanmıi sayıyor. Ama zor anam bu kdr zorlanırsam 2 gün yapar sporu bırakırım ben.
He ama karın için antrenmanı arada açar yaparım baya zorlayıcı kasların ağrıdığını hissediyor insan. Hoşuma gitti.

Grow with joedan devam edicem ben. Hafif eğlenceli ter attıran. Başka arayışa gerek yokmuş..

Grow with joe 25 dk full body de bitti. Total 55 dk spor yapmış oldum. Bu yaptığım video cok keyifli kızlar oneririm ilk kez yaptım ben de. Üst üste 2 kez yapılabilir

Eklentiler

• 1000155784.webp
    1000155784.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 6
İyi akşamlar
Sabah zeytin peynir
Öğlen kısır yedim bi kase bir dılım borek taze fasulye
Türk kahvesi
Akşam patates kızartacam kahvaltı tarzı yeriz
Suyumu içiyorum Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20250411-182342_Step Counter - Pedometer.webp