dora sende gitçen mi aeben in yanına ?ohhh iyi vallahi...kıskanıyom ama belli etmiyom haaaa............
günaydınn canlarımm
hepinize mutlu hafta sonları.
evde börek var tatlı varr,sarma var mutfaga gitmiyorum resmen kaçmak için.... çok zor bi durum ama yemiycem.burda şakır şakır yagmur yagıyo dışarı da çıkamıyorum sıkıldım.sabah klasik bi kahvaltı ettim ama regl oldugum için spor filan yapasım yok
allahtan bir aksilik çıkmazsa gideceğim canım. kıskanma tatlım sende gel :1hug:zaten aeben bize bolca otu dikecek yiyin yiyebildiğiniz kadar diye.
nasıl yiyecez bide o var gözümüzün taa içine baka baka:roflol::roflol:
ceylinim spor yapasım yok deme,eğer canın çok çeki,iyorsa börek 1 dilimye sarmadanda 4-5 ye canım ,tatlının tadına bak,işte şimdi o spor gerekli,akşamüstüde bi spor patlat hepsi uçarrr gider canım işkenceye gerek yok..ozaman insanın gözü aç oluyor,ertesi gün ogün yemediğinin hıncını çıkarıyorsun..test edildi onaylandı...kaydirigubbakcemile5
Aaaa ayıp valla otları önünüze koyarsa...kız ogünde diette olacak haliniz yok ya...ogün bence relax takılın,ertesi gün sıkarsınız olur biter canlarım....kaydirigubbakcemile3
şişşttt aeben duymasın bu konuştuklarımızı kesinlikle haaakaydirigubbakcemile5
yoksa beni taşa boğar:tomato:
yok pınarım yyaa şaka şaka.
tatlı dil güler yüz yeter. oda aebende zaten fazlasınca mevcut:asigim:
ama kütomu bilmiyorum acap o nasılki:jeyyar::roflol::roflolbide kütoma sataşayım şurda diyorumdelikafadulden)
anam ben bunlara lafları sokuyorumda bunlar beini dövüyormuş sonra. ama bende korumayla gidiyorum yanımdakaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:allahtan bir aksilik çıkmazsa gideceğim canım. kıskanma tatlım sende gel :1hug:zaten aeben bize bolca otu dikecek yiyin yiyebildiğiniz kadar diye.
nasıl yiyecez bide o var gözümüzün taa içine baka baka:roflol::roflol:
:roflol::roflol: sıra gelmedi henüz bana cocuklardan yazamıyom . gelirim sonra .....Aaaa ayıp valla otları önünüze koyarsa...kız ogünde diette olacak haliniz yok ya...ogün bence relax takılın,ertesi gün sıkarsınız olur biter canlarım....kaydirigubbakcemile3
aytenim cnm kızımın doğum günü pc bana pek düşmüo kusura bakma. bn olmayınca annem yok yazıolar çünkü eşim evde oluo ve sizi çooooook kıskanıo..bn de pc basına geçmiom kaydirigubbakcemile3a.s.ay kimin doğum günü aeben sen akrep diilmiydin kuzum ... ve kızına yeni msn aç bu kuzum:) yazıyoz anam yok diyo cadıbende yazmıyom iste
taam canım:) kızının doğum günü kutlu ossun:) yeni yası yeni güzellikler getirsin ona ve sizlere:)aytenim cnm kızımın doğum günü pc bana pek düşmüo kusura bakma. bn olmayınca annem yok yazıolar çünkü eşim evde oluo ve sizi çooooook kıskanıo..bn de pc basına geçmiom kaydirigubbakcemile3a.s.
naber kızzz
delü pınar
dün akşam kociş aldı pc. yi elmden
ay kurstan daha gelmedi
belki gene ikna eder kayağa giderüüükkk
her hafta git o zaman şeker
yalnız boğazını da tutarsın u marım
akrepppp
çimdiklerim seni oraya gelirsem bak
deli bu hatun yaaa
kız sevion mu dövüon mu belli değil haaa
uyyyyhhhhhhh dıkhandım haaaaa
pınarım o yüzden dedimya pazar olmaz adamlar zaten kilo vermeyle sapıttınız diyo ....:1ninca: onlar görmeden yapalım bari ....Aaaa ben geldim yine millet kaybolmuş....fatu iyi be bi kayağa gidiyonuz özendirip durma bizi allah allah.....aebenim kızının doğum günü kutlu olsun canım,tabii çocuğa hediye almadınız,pc yi vermiyo size ceza olsun diye....Asi cim bende bu gün lapa yapacaktım(kütom yaptımı bilmem beraber yapacaktık)işte kocalar,izin alamadık çarşamba yapçaz,tek pazarı var adamın beraber kahvaltı yaptığımıuz....şimdi kapı çaldı,aeben kulakların çınlasın kız..ay geçti ama aşure geldi yine,napçam ben yaaa?akrepim sen nettin?dieti kaçırma fazla canım....