- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
afiyet olsun yaramasın yaglarıda alıp gitsin .....delikafadulden:1hug:ben geldimmmmmm kahvaltı ediyorum lapaylaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun yaramasın yaglarıda alıp gitsin .....delikafadulden:1hug:ben geldimmmmmm kahvaltı ediyorum lapaylaa
kütom kaybolmassın kıs kızılayı biliyon zaten demi gerisi kolay . benden tekrar dolmuşla kızılay canım.. tel ...linide alayım .... kayboldugun yerde imdatt de ...sırnaşık şeykızılaydan herüfüyün yanını bilmem ama . kızlayla benim ev arası sorun çıkmaz ..özgem sabahlamış yine pinarım yalnız kalmışş fatu fırcalanmış gözellll yaa
aebenım kızının dogum günü kutlu olsun saglıklı mutlu güsel bi ömrü olsun inş.
ya dün akşam konusurken benımkı korkuttu yok kaybolursun tek basına gidemessin alsınlar yada dışarda görüşürsünüz yok yetişemezsin 1,5 sürüyormuş yenikent bilmemne nasılda kendime güveniyodum tırstım gece gece neyse bakalım
bu arada 80 den azcık iniş var azcık ama bu hafta 79 olsun artık ama elimden geleni yapicim bunun için
Kızlar malesef dünden beri hastanedeyiz bir gece orada yattık Rüzgar cuma sabahı hafif ateşli idi sonra düzeldiği için bende evde değildim işyerinde olduğum için ateşide düzelmişti hastaneye götürmedik . Annem 4 gibi çok ağlıyor yine ateşi çıktı gel dedi, gittim gittim de birde baktım tüm mahallenin kadınları dışarda bana tabi pek birşey belli etmemeye çalışıyorlar ama sağolsun annemin arkadaşı biraz rahatlattı bende soğukkanlı idim zaten tam olarak ne olduğunu anlamadan hastaneye kadar gittik. Ben işten annemlere 15 dk yol vardı gittim ki annem bekleyememiş çünkü Rüzgar aniden bayılmış yüzü mosmor olmuş annem balkondan çığlık atarak yardım istemiş feryat figan tüm apartman ve mahalle yığılmış sağolsunlar komşular arabaları ile hemen acile kaldırmışlar. Hastaneye bir gittim yavruma serum bağlı ağlıyor heryeri delik deşik olmuş tüm vücudu ıslak bezlerle kaplı 24 saat kaldık ve yapmadıkları işkence iğne serum test lavman bilmem ne kalmadı. Şimdilik tam olarak sebebeini bulamadılar her test olumlu çıktı ne yapacağımızı bilmiyorum tekrar etme riski beni çok korkutuyor, ama bakalım salı kendi doktoruna gideceğiz işte böyle hayatımda yaşadığım en endişeli ve zor günlerdendi diyebilirim. İçim yandı Allah beterinden saklasın. Ateşi 39,5 olduğu halde havale geçirmesi enteresan ama ateşe bağlı havale olduğu için görüştüğüm 3 doktorda endişelenecek bir şe yok dediler ama anneyim ve korkuyorum
pazar günü kimsecikler yoh oyhh yuruyuse cıksammıki ama gec olmuş aman canım istemiyo zaten laf olsun benımkı tv ye geceyim ben bari
akrepppp
çimdiklerim seni oraya gelirsem bak
deli bu hatun yaaa
kız sevion mu dövüon mu belli değil haaa
uyyyyhhhhhhh dıkhandım haaaaa