Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben sabah klasik kahvaltı yaptım...önünden yarım greyfurt yedim,öğlen 1 avuç leblebi,gezmede 1 küçük dilim sütlü tatlı ve,1 dilim fırında pişmiş sigara böreği...ama akşamı sormayın..benim kız anneannesindeydi 1 haftadır,geldi bugün kardeşim cevizli un helvası yapmış göndermiş,babam şamişi tatlısı yapmış göndermiş,bide ilave olarak annen fazla yemesin diye not eklemişler..az yedim ama yedim,akşam yemeği niyetine.. 2 dilim un helvası,(harika yapar bizim kız)yarım dilim şamişi yedim..yarım da greyfurt... neyse şimdide gidip tepincez bakalım yarım saat..ama söz veremem helvadan 1 dilim daha yiyebilirim....

kızlar kaçmadım ama kociş geldi ve film izledi

manyak pınar neye küseyim kız ben senin gibi lahanada gümlemedim ki.

aldım evet
napim
annem dayadı çli köfte mantı ekşili köfteleri lahmacunları börekleri
dayım da çiğköfte mangal partilerini

sıkıysa sen alma yaawwwwww
ama 1 haftalık iş verrm korkmayın
...............................................

bu mesajın son 2 cümlesi pınar ve küto tarafından okunduktan sonra kendi kendini imha edicek.........delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
ben okudum yavrım kütom da okuduysa imha et...lahanada gümlememişte...hahaha 3. günde mıştın,allahtan metabolizman süperde kurtardın....
geçen sen kütoma küsmedin mi senle azcık uğraştı diye?onu dedim ben,üstüne gitmeyem küser gene diye...
sen haftaya gel takıma tamam?5 mi aldın 4 mü aldın ver öyle gel....yanlız benim son cümlem kendini imha etmeyecek....jeyar..

kızlar
biri bana anlatsın
bu koçluk ve bi de kişisel inceleme raporu die bişeylaer yapmış püsküütüm
onlar nedr
ben kendi incelemem nirden bulucam????????

kızlar
biri bana anlatsın
bu koçluk ve bi de kişisel inceleme raporu die bişeylaer yapmış püsküütüm
onlar nedr
ben kendi incelemem nirden bulucam????????

püsküüt verecek canım yakında cezamızı merak etme..diyecek ki sen takıma şu tarihte girdin,,,kaç kilo verdin,yada yerinde saydın,yada aldın?veremem sebebin ne ?vs.vs. yüzkarası listesinde adın yazılacak kırmızı harflerle ve sen süklüm püklüm cevap verecen,şeyy kem küm diye..işin özü bu tatlım,kaçış yok liste :1no2:kafamçokkarıştılaelaelaelaelaebaşıda benim yandım.....
koç işide şöyle ...en çok kilo veren senin takımında veya başka takımdan sana yardımcı olmasını,yani koçluk yapmasını istersen onunla deneyimleriyle zayıflamaya çalışıcan....

yok myok sen asla 7x olamassın bu kafayla bilmem kaç dilim helva cevizli birde üstüne bi tatlı daha öglende sütlü tatlı pehhh pinar yavrım yok sen hep şişko kalacan habarın olsun
kötükedihüsoklava:

fatuuu tahmin etmiştim rakamlarla belgelerle konusalım sen olurunu de bakalım bize izinli durduk yere yazılmazki kız hekes almasıyla vermesiyle kabulumuz biz bi takımız haftaya artık verirsin sende
izinli yazarsak nerde sorumluluk dimi haftaya süper vereceksin inanıyorum sana ben

Son düzenleme:
pinarı fatuyu kaçırttım ((

ben gittim artık spor edecem uyurum belki ben yarın görüşürükk y

oh siz sohbet edin ne güzel ben çalışayım ya of bu arad 411 deyim kaldı geriye 140 tane

iyi akşamlar kızlar . dün akşamdan sonra giremedim hiç . akşam beyaz showa gittim. sabahta kalktım işe gittim. parayı bulamadım henüz. bakalım pazartesi günü muhasebecinin kasa hesabıyla karşılaştırcam. hesapları yanlış girmiş. benim ona verdiğim. 4180 ytl yi 4450 olarak girmiş kasasına kesin orda bir karışıklık var. dua edinde sorun onun hesabından kaynaklasın. yoksa yandim ben.

bende yarın lapa diyedine başlıycam 2 gün yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak.

oh siz sohbet edin ne güzel ben çalışayım ya of bu arad 411 deyim kaldı geriye 140 tane

sabır ösgem azcık kalmış bak ne yedin içtin sormuyom kafa atma bana gece gece dimi

bende lapa yapacam canım yarın inş. sorunuda halledersin kurtulursun sende canım sporu bıraktın dimi bu ara insan bikaçgün boşlayınca olmuyo ben yapamıyorum gecenki gibi

iyi geceler kızlar
işim daha yeni bitti msjı yazdığım saate bakarsanız işimin ne kadar stresli olduğunu anlarsınız hepinizi öpüyorum pazartesi görüşmek üzere

:roflol:klava:
çok güzel açıklamışın pınar yaa

günaydın kızlar.
benim bu hafta çok yoğun bir haftam geçecek. cumaya işlerimin yetişmesi lazım ki rahat rahat hemşerime gideyim.delikafadulden
o yüzden çok fazla giremiyebilkirim ama olaylardanda fıransız kalmak istemiyorum. biri bana rapor versin bariikaydirigubbakcemile:roflol:
hepinizi öpüyorum.:1hug:Şeniz

Son düzenleme:

kütom benim lapa çarşambaya kaldı gülüm sen devam...Eeeee naparsın adamın bir pazar günü var bizimle kahvaltı ettiği,tabiii boynunu bükünce oturdum masaya..1 dilim kızarmış ekmek ve,peynir,3-4 zeytin yedim 3 tane çay içtim...arada meyve yerim,akşama yemek...çarşambada ben yaparım.pazartesi,salı doluyumda....:teytey:

merhaba doracım...bugün site boş olur kanımca...geçen pazar öyleydi de...biz bi durum olursa sana bildiririz,daha bize haftaya yada diğer haftaya sıra gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…