pinarım ben başka bişiy yemiyodum 3 cay bardagı pirinc haşlama tussuz baharatlı tum gun botunca sadece bunu yiyodum
kızlar
biri bana anlatsın
bu koçluk ve bi de kişisel inceleme raporu die bişeylaer yapmış püsküütüm
onlar nedr
ben kendi incelemem nirden bulucam????????
ben sabah klasik kahvaltı yaptım...önünden yarım greyfurt yedim,öğlen 1 avuç leblebi,gezmede 1 küçük dilim sütlü tatlı ve,1 dilim fırında pişmiş sigara böreği...ama akşamı sormayın..benim kız anneannesindeydi 1 haftadır,geldi bugün kardeşim cevizli un helvası yapmış göndermiş,babam şamişi tatlısı yapmış göndermiş,bide ilave olarak annen fazla yemesin diye not eklemişler..az yedim ama yedim,akşam yemeği niyetine.. 2 dilim un helvası,(harika yapar bizim kız)yarım dilim şamişi yedim..yarım da greyfurt... neyse şimdide gidip tepincez bakalım yarım saat..ama söz veremem helvadan 1 dilim daha yiyebilirim....
hiç oralra girme küto
bence sus vew bacunu diiyne oler miiiiii
oh siz sohbet edin ne güzel ben çalışayım ya ofbu arad 411 deyim kaldı geriye 140 tane
iyi akşamlar kızlar . dün akşamdan sonra giremedim hiç . akşam beyaz showa gittim. sabahta kalktım işe gittim. parayı bulamadım henüz. bakalım pazartesi günü muhasebecinin kasa hesabıyla karşılaştırcam. hesapları yanlış girmiş. benim ona verdiğim. 4180 ytl yi 4450 olarak girmiş kasasına kesin orda bir karışıklık var. dua edinde sorun onun hesabından kaynaklasın. yoksa yandim ben.
bende yarın lapa diyedine başlıycam 2 gün yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak.
püsküüt verecek canım yakında cezamızı merak etme..diyecek ki sen takıma şu tarihte girdin,,,kaç kilo verdin,yada yerinde saydın,yada aldın?veremem sebebin ne ?vs.vs. yüzkarası listesinde adın yazılacak kırmızı harflerle ve sen süklüm püklüm cevap verecen,şeyy kem küm diye..işin özü bu tatlım,kaçış yok liste :1no2:kafamçokkarıştılaelaelaelaelaebaşıda benim yandım.....
koç işide şöyle ...en çok kilo veren senin takımında veya başka takımdan sana yardımcı olmasını,yani koçluk yapmasını istersen onunla deneyimleriyle zayıflamaya çalışıcan....
sabır ösgem azcık kalmış bak ne yedin içtin sormuyom kafa atma bana gece gece dimi
bende lapa yapacam canım yarın inş. sorunuda halledersin kurtulursun sende canım sporu bıraktın dimi bu ara insan bikaçgün boşlayınca olmuyo ben yapamıyorum gecenki gibi