Kızlar malesef dünden beri hastanedeyiz bir gece orada yattık Rüzgar cuma sabahı hafif ateşli idi sonra düzeldiği için bende evde değildim
işyerinde olduğum için ateşide düzelmişti hastaneye götürmedik . Annem 4 gibi çok ağlıyor yine ateşi çıktı gel dedi, gittim gittim de birde baktım tüm mahallenin kadınları dışarda bana tabi pek birşey belli etmemeye çalışıyorlar ama sağolsun annemin arkadaşı biraz rahatlattı bende soğukkanlı idim zaten tam olarak ne olduğunu anlamadan hastaneye kadar gittik. Ben işten annemlere 15 dk yol vardı gittim ki annem bekleyememiş çünkü Rüzgar aniden bayılmış yüzü mosmor olmuş annem balkondan çığlık atarak yardım istemiş feryat figan tüm apartman ve mahalle yığılmış sağolsunlar komşular arabaları ile hemen acile kaldırmışlar. Hastaneye bir gittim yavruma serum bağlı ağlıyor heryeri delik deşik olmuş tüm vücudu ıslak bezlerle kaplı 24 saat kaldık ve yapmadıkları işkence iğne serum test lavman bilmem ne kalmadı. Şimdilik tam olarak sebebeini bulamadılar her test olumlu çıktı ne yapacağımızı bilmiyorum tekrar etme riski beni çok korkutuyor, ama bakalım salı kendi doktoruna gideceğiz
işte böyle hayatımda yaşadığım en endişeli ve zor günlerdendi diyebilirim. İçim yandı Allah beterinden saklasın. Ateşi 39,5 olduğu halde havale geçirmesi enteresan ama ateşe bağlı havale olduğu için görüştüğüm 3 doktorda endişelenecek bir şe yok dediler ama anneyim ve korkuyorum