Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

özgem sabahlamış yine pinarım yalnız kalmışş fatu fırcalanmış gözellll yaa

aebenım kızının dogum günü kutlu olsun saglıklı mutlu güsel bi ömrü olsun inş.

ya dün akşam konusurken benımkı korkuttu yok kaybolursun tek basına gidemessin alsınlar yada dışarda görüşürsünüz yok yetişemezsin 1,5 sürüyormuş yenikent bilmemne nasılda kendime güveniyodum tırstım gece gece neyse bakalım

bu arada 80 den azcık iniş var azcık ama bu hafta 79 olsun artık ama elimden geleni yapicim bunun için

kütom kaybolmassın kıs kızılayı biliyon zaten demi gerisi kolay . benden tekrar dolmuşla kızılay canım.. tel ...linide alayım .... kayboldugun yerde imdatt de ...sırnaşık şeykızılaydan herüfüyün yanını bilmem ama . kızlayla benim ev arası sorun çıkmaz ..
korkma be . akrepler cesaretli olur ......şutarafagitti

bu arada pYLAŞIM ALANINA BAKIYOMUSUN . KARAr DEFTERİNİ KIZLARA Bİ OKUT İSTERSEN .....

Son düzenleme:
Takım kaptanları ve yardımcılarına bir hatırlatma..

Lütfen yeni üyelerinizin, yarışmamız karar defterini okumasını sağlayın.. Bunu yapan kaptanlarımız olduğunu biliyorum.. ama yapmayanlar olduğunu da biliyorum..

O nedenle de hatırlatmak istedim:
http://www.kadinlarkulubu.com/3063166-mesaj4.html

kızlar püüskütün mesajı bu

pazar günü kimsecikler yoh oyhh yuruyuse cıksammıki ama gec olmuş aman canım istemiyo zaten laf olsun benımkı tv ye geceyim ben bari

Kızlar malesef dünden beri hastanedeyiz bir gece orada yattık Rüzgar cuma sabahı hafif ateşli idi sonra düzeldiği için bende evde değildim işyerinde olduğum için ateşide düzelmişti hastaneye götürmedik . Annem 4 gibi çok ağlıyor yine ateşi çıktı gel dedi, gittim gittim de birde baktım tüm mahallenin kadınları dışarda bana tabi pek birşey belli etmemeye çalışıyorlar ama sağolsun annemin arkadaşı biraz rahatlattı bende soğukkanlı idim zaten tam olarak ne olduğunu anlamadan hastaneye kadar gittik. Ben işten annemlere 15 dk yol vardı gittim ki annem bekleyememiş çünkü Rüzgar aniden bayılmış yüzü mosmor olmuş annem balkondan çığlık atarak yardım istemiş feryat figan tüm apartman ve mahalle yığılmış sağolsunlar komşular arabaları ile hemen acile kaldırmışlar. Hastaneye bir gittim yavruma serum bağlı ağlıyor heryeri delik deşik olmuş tüm vücudu ıslak bezlerle kaplı 24 saat kaldık ve yapmadıkları işkence iğne serum test lavman bilmem ne kalmadı. Şimdilik tam olarak sebebeini bulamadılar her test olumlu çıktı ne yapacağımızı bilmiyorum tekrar etme riski beni çok korkutuyor, ama bakalım salı kendi doktoruna gideceğiz işte böyle hayatımda yaşadığım en endişeli ve zor günlerdendi diyebilirim. İçim yandı Allah beterinden saklasın. Ateşi 39,5 olduğu halde havale geçirmesi enteresan ama ateşe bağlı havale olduğu için görüştüğüm 3 doktorda endişelenecek bir şe yok dediler ama anneyim ve korkuyorum

bu yazıyı dün yazmıştım bugün gönderebildim şimdi kurstan geldim teyzem ve ablam eşimde burada Rüzgar daha iyi çok şükür :) bakalım ama benim diet gümledi malesef böyle durumlar çok zor oluyormuş hep bisküvi ve simit flan yiince sanırım kilo aldım ama tartı annemde bilmiyorum o yüzden

canım benım çok geçmişler olsun Rabbim bidaha yaşatmasın sölemesi kolay ama içini refah tut sen herkesin evladını Allahım korusun gözetsin

aakşam lapamıda yedim kızlar aslında 1 ögünüm daha varda gec oldu yeter cok acıkırsam bi meyve yerim yarında yapıcam 1 gün kesmedi beni

ben geldimmm ama başka gelende oolmmamış tv bakıyorum sporumu yaptım çok üşenerek ama bugün yediklerim

sabah 1 kase sade lapa

akşam 1 kase lapaya maydonos domates sogan dogradım onu yedim 1 litre su içtim sporumu yaptım yarında lapaya devam arkadasa gidicem ama bu fikrim deişmez inş.

referanscım çok geçmiş olsun
Allah bi daha göstermesin yaşatmasın böyle anları sizi
diyeti boşver
evladın iyi ya
sen verirsin o kiloları

yine tek ben varım yaaa bitürlü yakalayamadım sizi...refff çok geçmiş olsun canım,korkma arada böyle şeyler geliyor başımıza..tabii korkma demek kolay karşıdan ama bu durumda güçlü olmak lazım,inşallah birdaha göstermesin rabbim.. öptüm seni...ve rüzğarımızı.....

aeben cim mgreyfurt benim midemi fena halde ekşitti yahu..yarında devam ederse,karbonat içicem ardından .....

ref çok geçmiş olsun canım
allahım acil şifalar versin

akrepppp
çimdiklerim seni oraya gelirsem bak
deli bu hatun yaaa
kız sevion mu dövüon mu belli değil haaa
uyyyyhhhhhhh dıkhandım haaaaa

kız biliyon suçunu dövüyonmu diyon:mymeka:
ben bilirim seni iştahlısındır
nasıl yedin annenin yemeklerini iştahla kimbilir
hiç düşünmedin nasıl zor verebildiğini:mymeka:

hadüüüü görcem yine o eski resimlerindeki gibi ona göre
görünce furuldum o resimlerine şeker hemşomdelikafadulden

kız akrep cadısın ama gönül yapmayı da eyi bilion haaa
öptüm çıtırım

özgem nasısın canım işlerden başın aralandı mı azıcık???

nazlıcım senden ne var ne yok bakalım???

günaydım güzeller ..

ref canım ogluşuna geçmiş olsun . tez zamanda saglıgına kavuşur inşallah ....

pınar bende greyfurt bişi yapmıyo canım . bazan yiyyorum bazanda suyunu içiyorum .. benim bunye çabuk alışır ....

dün biliyonuz kızın dogum günüydü pastasıda vardı tabi ... bide pazar günü biliyonuz eşler evde olunca bende döktürüyom ... bi adana yapmışım sormayım .. bide bizimki sıcak lavaş ekmagi getirmiş ..... gerisini hatırlamıyorum tabi ....:mymeka:
akrep birimci belli canım bu hafta tebrikler .....delikafadulden ginede ne verebilirsem devam ...tahriklere ....-tatlicadiarzu-naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…