Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fatunuz hemşom hoşgeldin kız
biyerlerini kırmada sonra
bir gün yeter bencede

iyi akşamlar .. kıslar ....
bende ifademi vereyim bari ..
sabah 2 dilim ekmek peynır çay .
öylen 1 tabak yogurt çorba .....
ara 1 elma ..
akşam ...1 tabak pırasa . salata ..

içtigim yeşil çayları ve gıreyfurdu saymadım ama ...

aeben yiyomusun kız yeye anacım
can boğazdan gelir
halsiz düşersin sonra
bak ben yiyorum bol bol

eminim sen şimdi tatlıları da saymamışsındır..
dimi şeker

eminim sen şimdi tatlıları da saymamışsındır..
dimi şeker
delikafadulden he aynen öyle bi tepsi baklava . 3 dilimde yaş pasta kıs nerden bildin ...:dilcikar: sen neyedin say bakıyım allah bilir aç geziyosun demi ....:mymeka:

kzılar ben de hemen günlük ifademi veriyorumm:

sabah kahvaltıyı yazmştım zaten 1 dilim börek yeşil çay domates

arada çeyrek elma

öğlen kabuska

ara yarım paket altınbaşak diyet bisküvi

akşam 2 çorba kaşıgı yogurt,1 porsiyon sebze yemegi.
birazdan da çay içicem,regl oldugum için canım çok tatlı istiyo ama yemiycem spor yapmaya çalışırım artık onun yerine.

ceylinim süper olmuş :lepi: bak canın cok tatlı istiyosa elma rendele tarcınla pişir azıcık çok iyi geliyo tatlı istegine tarcında süper zaten bu konuda dene istersen evet evett spor yapmaya calışalımm

he yemiştir diycem ama menüsünü yazmıyo :mymeka: aç gezer verir haftada 2 kilo sonra mazallah hastalanır . neme lazım ....delikafadulden:1shok:

akrep valla hasta olur mazallah yine,ama hakkını yiyemeyiz verir,ama bence akreple yarışmayacaktın aeben..kız hasta oluyo diet uğruna...hadi ben karışmıyayım yinede....:dilcikar:

kızlar selam ben geldim yine iş yerindeyim artık burada yaşamayı düşünüyorum
330 a geldim şimdi kaldı geriye 220 tane ha gayret inşallah biter bu gece ;(

sen en iyisi olcay abimi ara bi piknik tup yemeklik bişiler 37 ekran tv falan ayarlasın siz ufaktan takılın orda sen yemegi hazırla o bılaşık yıkarkene sen iş yaparsın sonra o tv seyretsin mis gibi iştee

delikafadulden he aynen öyle bi tepsi baklava . 3 dilimde yaş pasta kıs nerden bildin ...:dilcikar: sen neyedin say bakıyım allah bilir aç geziyosun demi ....:mymeka:
bak bilirim ben ye ye afiyet bal şeker olsun şekeeer
ben aç gezmem be canım
mutfağımı temizledim ve yatak odamı sonra
çamaşır attım makineye oooohh mis gibi
aç gezmek yerine ev temizliyorum nasıl terliyorum varya

yok yok o yememiştirr senmi yedin yoksaadelikafadulden:mymeka:
yemiş işte kız ne kayırıyon allah allah ben üvey evlatımmmı yoksa de bakiiim şeker
he yemiştir diycem ama menüsünü yazmıyo :mymeka: aç gezer verir haftada 2 kilo sonra mazallah hastalanır . neme lazım ....delikafadulden:1shok:
yedim yedim..aç gezdim fazlasıyla aldım..yaparmıyım bi daha
ama sen yinede korkabilirsin benden
dünya aleme duyurmuşun anacııım rezil olmak yok

akrep valla hasta olur mazallah yine,ama hakkını yiyemeyiz verir,ama bence akreple yarışmayacaktın aeben..kız hasta oluyo diet uğruna...hadi ben karışmıyayım yinede....:dilcikar:
yok kız hasta felan olmam merak etme sen....canlarım çok seviyorum sizi beee
sen en iyisi olcay abimi ara bi piknik tup yemeklik bişiler 37 ekran tv falan ayarlasın siz ufaktan takılın orda sen yemegi hazırla o bılaşık yıkarkene sen iş yaparsın sonra o tv seyretsin mis gibi iştee

he valla ne güzel fikir

pinarım hoş geldin

pirincleri hazırladınmı kızzz

pirinçler hazırda kütom şu lapanın özü neydi? meyva serbest miydi?gün boyu ne kadar pirinç ve başka neler tüketiliyordu unutmuşum,sende vardır bi faxslayıver buraya zahmetolmazsa....kaydirigubbakcemile3

kızım sen oraya kamp kur eniyisi...gerçektewn olcayıda çağır,oda mangalı kapsın gelsin...ohhh mis gibi akşamda orda konaklarsınız,sabaha iş biter zaten... ok??gamyoncuiremsu

pinarım ben başka bişiy yemiyodum 3 cay bardagı pirinc haşlama tussuz baharatlı tum gun botunca sadece bunu yiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…