Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ama yoğurtsuz mu yapıcaz lapayı?
ahhh çekilmez yoğurtsuz ama olsun 1 gün dayanırım....

valla yaparız canım da yarın benim gezmeğim var,yemedin mi yüzüne bakıyolar,ısrar ısrar üstüne,pazar olabilir bak

tmm pazar günü lapa günümüz olsun anlaştık o zaman kaydirigubbakcemile5

benımde misafir gelme ihtimali var yarın yapamam

evet yogurt yasakkk yogurtsuz yapacaz sen lahanayı içtin bee aslanım lapa neki

ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
otobüsten ineli 1 saat olmadı ama size bi selam çakmadan tumba yatak yapmak istemedm....
çok yorgunum yavruşlar

nese bende cıkayım bari azcık iş yapim sabah kız geliyorum derse tutusacam kaç saattir pc basında oturacagıma bviterdi işler tembel ben haa unutmadan göbüş hareketlerime dönüş yapıyorum yapıp uyuyacam sözüm söz sabah sorabilirsiniz öptüm hepinisi nazlım sanah güsel haberle günaydın dersin umarım

ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
otobüsten ineli 1 saat olmadı ama size bi selam çakmadan tumba yatak yapmak istemedm....
çok yorgunum yavruşlar

oyhhh fatum gelmişş hoş geldin yavrııı :sm_cool: hadi bugün dinlende yarın alırız ifadenidelikafaduldena.s.

fatum cee demiş kaçmışın merhaba diyor bende çıkıyom,bayy kütom...bay fatum....

yarın alırız uyudu garibim galiba kütom..iyigeceler kütom pazar yoğurtsuz lapa günümüz...oleyyyyy....

okiş kütom
özledim sizi kızzzzzz
yarın herüfüm benü kayak yapmaya göntürücek bi akslik olmazsa inşallahhhhhhhhhhhhh

hade uykucular
ben alıştım
dayımın tatlı cadı kızı saat 2-3 ten önce uyumadığından uykum gelmio
kitap okur film seyrederim artıkın.......

IYi geceler kizlar. Kusuruma bakmayin, dün aksam hastaydim biraz yatayim sonra kalkarim dedim 8 de yattim sabah esim uyandirdi ise gec kaliyorsun diye sabahin 6 siydi : ( Hemen ciktim, tüm günde calistim yeni geldim eve. Bu da tuz biber oldu, artik yeterince görevimi yerine getiremiyorum takimda, sinavlarim var, staj basliyacak okulda her gün sabahin köründe kalkacagim ve bliyorsunuz calisiyorum onun icin izninizle ben takimdan ayrilmak istiyorum. Son kilom: 57.8 kg. Zayiflamakdan hic vazgecmiyorum. Geri dönmek istiyorum, ama artik büyük ihtimal stajdan sonra olacak, bir hafta sonra basliyor ve 5 Hafta sürecek. Staj sorunlu gececege benziyor, tüm verdigimiz dersler videoyaya kayit edilecekmis, ilk üniverstililer olarak biz basliyacakmisiz sonra üniverstede egitimde göstereceklermis (bakin sunu yanlis yapiyor, bakin bunu dogru yapiyor gibi), moralim sifir simdiden verecegim derslerimi planlamaya calisiyorum. Benim icin dua edin ve vivanizi unutmayin kizlar, cok öptüm sizi, özleyecegim hepinizi. Herkese iyi zayiflamalar ve basarilar, küto seni ayrica cok öpüyorum canim

günaydın kızlar her ne kadar takımdan şu anda ayrılmış olsamda neti açınca günaydın demeden geçemiyorumdelikafadulden
bu gün yine dışarı çıkacağım.
bu hafta diyet stresini attım üzerimden.
yarın da geçsin yine diyete devammmkaydirigubbakcemile
vivacığım sanada kolay gelsin canım. başarılar diliyorum

Son düzenleme:
günaydın canlarım nasılsınız bakalım
dün akşam 11.30 a kadar çalıştım sabah 8.5 tan beri çalışıyorum kafayı yiyeceğim moralim bozuk beni görseniz hapisane kaçkını gibiyim geç kalıyorduk sabah o kadar yorulmuşum ki parmaklarım ağrıyor resmen güya bugün kuaföre gidip kaş saç bişeyler yaptıracaktım kursağımda kaldı bırak kuaförü yemek yemeye fırsat bulursam ne ala....
bir tane tost yedim yarım pakettte sigara düşünün durumumun vahimliğini

günaydın herkeze....ohhh doram izinli.kız 2-3 gün olmaz şu stresten 2 hafta falan uzaklaş iyi gelir demedi deme...vivacım sanada kolay gelsin,stajların bitince bekliyoruz...
kızlar sabahı yarım greyfurtla açtım..şimdi kahvaltı etçem,kızarmış 1 dilim ekmekle,peynir,ve çay..öğlen 1 avuç leblebi yemeyi düşünüyom ve gezmeğe gidicem,oradada kaçırmam,gitmeden yarım greyfurt daha.. akşamda meyva yerim büyük ihtimal,ve jimnastik tabiki...
yarın kütomla lapa yapıcaz...ama yoğurtsuz,,1 gün ya dayanırız artık,pazartesi bomba gibi,kilo vermeye başlarız heralde....

günaydın kıslar .....
okuyum sizi bi gelirim geri ....
bu arada lapa gününü pazar yapmayım canlar ...... herüfle kavga edemem . zaten sizi acaip kıskanıyo ........:jeyyar::roflol:lülülülülülü

sen dellendin mi özge?yarım paket sigara ha?kendine hiç acımıyorsun...Eeeeee sen bebiş isteyen biri olarak bu sigara işini şimdiden kesmezsen,ne olacak?eltim,hamileliğinden önce içiyordu oda 3-5 tane,hamile kaldı,yine içti 3-5 tane 3 ay falan...sonra bıraktı,tiksindi heralde...doğumdan sonra bebek 3 ay falan sonra rahatsızlandı ve dr. a götürdüler,ateş, vs. akciğerleri nasılmış o yavrumun duman doluymuş,eltim sadece 3 ay ve 3-5 tane içti sözde, senin içmeyeceğini biliyorum canımda,hani şüphelendiğin bişeyler vardı ya ondan söylüyorum...öptüm canım...

kız aeben lapa gününü pazar bende sevmem ama gün yok,biranönce de yapmamız şart oldu valla...pazartesi gün var,salı oturmaya gitçez,çarşamba olabilir tek ama bilmem...zaten hepimiz birbirimize zzor uyarız,eniyisi sen adamını kızdırma,biz yarın yapak,sen pazartesi....

canım 4 5 gündür ağzıma sürmedim hatta içerken arkadaşlar falan onların ortamında bile bulunmadım ama ne kadar stresliyim şu anda bir bilsen 15.5 saat çalıştım dün normalde 8 saattir bir insanın mesaisi 2 günlük işi bir günde yaptım yani ve bir o kadar daha çalışsam bitmez bu iş kesinlikle
bugün gece yarılarına kadar çalışıp aynı şekilde yarın da buralarda olabilirim
ve ne için milletin yayılmaktan yapamadığı işler için yumurta kapıya dayanınca mı söylenir bazı şeyler yaaaaaa kötükedihüso
varya kimse işini ciddiye almıyor kabak bana patlıyor ve düşün bir giriş için 4 ekranı bilgilerle doldurmam gerekli 150 deyim daha 400 tane var :çok üzgünüm:

doğru söylüyorsun canım..herkez işini düzgün düz3enli yapsa işler bir kişinin başına yıkılmaz..ama bunu üstlerin neden görmüyo anlamış değilim....klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…