Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin kaçak ne haber kaç kilo aldın ipade ver bakım bu hafta herkes verecek başka yoluyok .. ona göre .....delikafaduldenben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
otobüsten ineli 1 saat olmadı ama size bi selam çakmadan tumba yatak yapmak istemedm....
çok yorgunum yavruşlar
tamam pınarım siz yapın ben böyle iyiyim yeterki kaçırmayım . okey .....kız aeben lapa gününü pazar bende sevmem ama gün yok,biranönce de yapmamız şart oldu valla...pazartesi gün var,salı oturmaya gitçez,çarşamba olabilir tek ama bilmem...zaten hepimiz birbirimize zzor uyarız,eniyisi sen adamını kızdırma,biz yarın yapak,sen pazartesi....
ülem küto cuma bana gelmiyonmu ne kacası ..len .......................
asü pabucu yarım çık dışarıya konuşalımmm...
bende akşama kadar bendesin diyodum ce diyip kaçacanmı yaff .....geliyom kıs sabahın köründe binecem 11 12 gibi sana gelecem 5 te yenikentte olmam lasım 3 e kadar falan sendeyim yanii
herkesler nerede yaw kızlar gelsenize ben patates salatası yedim birde kola içim
patates yetmedi bide kolamı içtin kütooooooooooooooooooo:mymeka:klava:geliyom kıs sabahın köründe binecem 11 12 gibi sana gelecem 5 te yenikentte olmam lasım 3 e kadar falan sendeyim yanii
herkesler nerede yaw kızlar gelsenize ben patates salatası yedim birde kola içim
kızlar geldim
kayaktan yeni
ay pat küt düştüm valla
ağrımadık yerim kalmadı
ama çok eğlenceli
yarın gene ikna edip kocişi gene gidicem
iyice öğrenmem lazım
1 saat çn 100 tl ye patlayınca biraz vazgeçesigeldi de bizimkinin........
hakısz da değil ya
ama çok eğlenceli yawwwwww