Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
otobüsten ineli 1 saat olmadı ama size bi selam çakmadan tumba yatak yapmak istemedm....
çok yorgunum yavruşlar
hoş geldin kaçak ne haber kaç kilo aldın ipade ver bakım bu hafta herkes verecek başka yoluyok .. ona göre .....delikafadulden

kız aeben lapa gününü pazar bende sevmem ama gün yok,biranönce de yapmamız şart oldu valla...pazartesi gün var,salı oturmaya gitçez,çarşamba olabilir tek ama bilmem...zaten hepimiz birbirimize zzor uyarız,eniyisi sen adamını kızdırma,biz yarın yapak,sen pazartesi....
tamam pınarım siz yapın ben böyle iyiyim yeterki kaçırmayım . okey .....:nazar:
özge kuşum kolay gele . biraz sakin ol bak sinirlendikçe iş agır gelir madem hepsi senın sırtına kalıyo . iyice kendini sitrese sokmadan yop bari . bebişim ....:nazar:

kıslar bu arda bu hafta akreple yarışa girdik hayırlı ola bakalım kim daha çok verecek birbirimizi yolarsaok bilinki bundan .....
ayrıca sizede tavsiyen kendinize kilonuza yakın biri bulup yarışın ....

kızlar paylaşım alanında 1. ve 9. takımın analizleri var sıra bizede gelecek haberiniz ola boş vaktınızde bı bakın lütfen her zaman uyarıyorum ama okuyun orayıda ....

günaydın kızlar herkeseee

geçmişi okudum da öyle geldimm

vivvam da çıkmş takımdan herkesi iş stresi sarmş Allah kolaylık versişn özgecim vivacıgım asicim...

ben regl oldum canlarım karnım balon gibi sanki:=)) sabah kahvaltıda 1 dilim ıspanaklı börek yedim. bugün başka birşey yemeyi düşünmüyorum sadece meyveyle geçiştirmeye çalışıcam yeniden zayıflamaya başlamışken bırakmak istemiyorum.

aebencim benm anlamadıgım bişy var yaa paylaşım alnı derken hangi topik?? ben de okyuorum ama bir sürü diyet başlııgı var zayıflamak isteyenlerin topigi mi?

ben kalkar kıslar malum cocuklar sırada arada bi bakarım size .. ... dünkü menümü yazmayı unuttum akşam bugünküyle yazarım .. aslında bunu hapımız yapalım kıslar . birbirimizi denetlemek adına ......

slm kızlar aranızda yeniyim.mümkünse biri bana şu lapa gününü anlatabilirmi.zira adı bile içimi ısıttı.lapa günü.bak ya tam ruhum gibi.idealim gibi :KK70:

günaydın fıstıklarım nasılsınız bakalım benım misafirim geliyo eski evimdeki yan komşu kız numarasını kaybetmiştim o aradı nasıl sevindim bayadır görüşmüyoduk mutfak savas alanıydı toparladım börek kek yaptım ben patetes salatasıyla takılırım artık en cok zayıflamışsın diyecek kesin ona seviniyorum manyak oldum bu herkesin gözüne bakıyorum bunu söylesinler die çok şükürde bol bol duyabildim bu ara

aebenım hala bakamadım ben ya bu gece söz bakıp anlıyacam şu olayı pazar abi kızmasaydı iyi olurdu haftasonu kaçamagımnın önüne gecilir die demiştim zaten ama olsun sende pazartesi pazarı telafi etmiş olursun artık

ösgem Allah sabırlar versin canım canım ya su iş arkadasın olacak tembellere yaptırsan birazını da çok adaletsiz bu durum sigarayada kızıyorum ama stresten ole oluyo ya

vivamm canım hayırlısıyla şu işlerini hafiflet herzaman yerin ayrı takımdada kalbimizdede inş. en kısa zamanda feraha cıkarsın canım benım

pinarım bu sefer lahana gibi gümlemicem lapada deneyimliyim mart sonu 78 diyoduk hadi bakalım ne kaldı surda bu cuma 79 tam olmak istiyorum benn

nazlı gelmemişsin canım meraktayım gelde iyi haber ver hadi bize

ceylinim gecmiş olsun canım bu sefer cok güsel gidiyosun maşallah sana

başkaa aklıma gelmiyo şimdilik akşama görüşürüz artık
misafir erken cıkarsa pazarada gitmem lazım evde bişiy kalmadı ee cumada kocacım gelirse dolap dolu olmalı başımın etini yer pinti die bilmiyoki yemiyorum bişi onu duysa daha beter bozusuruz neyse hadi bakalım kendinize iyi bakın öpüldünüz

ülem küto cuma bana gelmiyonmu ne kacası ..len .......................
asü pabucu yarım çık dışarıya konuşalımmm...

ülem küto cuma bana gelmiyonmu ne kacası ..len .......................
asü pabucu yarım çık dışarıya konuşalımmm...

geliyom kıs sabahın köründe binecem 11 12 gibi sana gelecem 5 te yenikentte olmam lasım 3 e kadar falan sendeyim yanii

herkesler nerede yaw kızlar gelsenize ben patates salatası yedim birde kola içim

geliyom kıs sabahın köründe binecem 11 12 gibi sana gelecem 5 te yenikentte olmam lasım 3 e kadar falan sendeyim yanii

herkesler nerede yaw kızlar gelsenize ben patates salatası yedim birde kola içim
bende akşama kadar bendesin diyodum :nazar: ce diyip kaçacanmı yaff .....
sabah erken gel bari ....

nazlı gelmedi merak ettim ne yaptıki buldumu parayı .......

patates yetmedi bide kolamı içtin kütooooooooooooooooooo:mymeka::eek:klava:

kola tamamda patatesin kalorisi düşük monti amca hortladı gene dimii aha şimdide kalanını yiyodum bogazıma çizdin haa

ben paylaşım alanına daldım çok heyecanlııı misafir derkene neler kacırmısım birasdan gelirim

okudum geldim kızlar paylaşım alanını ya biz çok boşladık takımımızı hadi toplanın silkelenin bişiler yapalım utandım halimizden ya sessiz sessiz oturuyoruz

günün özetini vereyim bariii kızlar sizdende istiyorummm

sabah tere tohumum 1 minik patetis

ögle patates salatası 1 bardak kola

akşam patates salatanın kalanı gecede 1 portakal yiyecem pazara gittim uzak baya yurudum dün harekelerime başladım bugünde yapıcam yarında lapa günü güsel gidiyo yani herşey

kızlar geldim
kayaktan yeni
ay pat küt düştüm valla
ağrımadık yerim kalmadı
ama çok eğlenceli
yarın gene ikna edip kocişi gene gidicem
iyice öğrenmem lazım

1 saat çn 100 tl ye patlayınca biraz vazgeçesigeldi de bizimkinin........

hakısz da değil ya
ama çok eğlenceli yawwwwww

kızlar geldim
kayaktan yeni
ay pat küt düştüm valla
ağrımadık yerim kalmadı
ama çok eğlenceli
yarın gene ikna edip kocişi gene gidicem
iyice öğrenmem lazım

1 saat çn 100 tl ye patlayınca biraz vazgeçesigeldi de bizimkinin........

hakısz da değil ya
ama çok eğlenceli yawwwwww

ohh negüsel eglenmişsinizde hakkat pahalıymış kız haftada 1 gün neyine yetmiyo müsrüflük etme kısdelikafadulden kızz kilolar diyet ne alemde sölesene bakayımmm kaçmakaydirigubbakcemile

X