inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah nazlım inşallah,
refem yavrım tatlım gıymatlım araştırma yapınca uygulamak için çaba sarf edeyinmi:)...
amin refem sağlık sorunu olmasın kimsede,
refem az daha gayret yaparız be bitanesi yaparız demi,
ben yapcam sende yapcanmı benle...
tabiki yaparsınız kızlar
isteyelim yeterki
öyle dimi
kıs refe eferim hade asıl benle haftaya bakalım ne olcek durum ...
hayal cadısı 2 hafta önce 1 olmuştuk sende bizi iyce maskara ettin ha .....nazlı siz her geçen hafat toplamak yerine daha dağıtıyorsunuz,
aeben bi çare bulun siz bence sürekli geri gidiyosunuz,hade bi silkinin toplanın ya...
ah refim siz aebenın eli sopalı günlerine yetişemediniz ...delikafadulden
kaydirigubbakcemile vallahi Nazlıcım bütün takımlarda katı katı kurallar var bencede öyle bir önlem alınabilir. Hayalde haklı yakında takım olaarak diskalifiye olcaz çünkü birbirimizle pek ilgilenemiyoruzzzz. Aaabennnnnnnnnn yardım etttttttttttttttttttt :1shok: Ne de olsa sen tecrübelisin kuzummm a.s.:1hug:
Pınarcım hadi bizi yola getir cezalandır dövvv biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
yok halloldu canım ya . benımde acil çikmam kötü oldu anca okadar yapabildim canım .. aslında hepimiz alışıcaz ...kopyamaya falan .. tek kiş olmaz zaten ......aebenım kusura bakma ya şimdi göz attım biraz sorunmu oldu bildirimlerde birde su yeni oılayı tam çözemedim okudum anlamadım bi kafa saglamken gece okurum ben onu olurmu off ya evin anası aglamış 1 haftada anca adan olur sabah beri bşi arpa boyu yol katedemedim daha
bide küto takıma bazı kurallar koymamız lazım canım . hem patlaşım hem bildirim ve daha bazı şeyler için.. bi düşün istersen başkan sen oldugun için pek burnumu sokmak istemiyorum ama .. biraz işi sıkmamız lazım ....:1hug:
ben kalkıyorum cocuklar aç .... onları doyurayım .....a.s
oh kütom da gelmiş hoş gelmiş kütom bu akşam bak yalnız değilsin mecburi hizmetli olarak ben geç saatlere kadar buralardayım
bugün aştım kendimi yemek konusunda of of of offffffffff
refcim bebişine geçmişolsun canım güzelliğe nazar değmiştir yasıkk