hoş buldum canım asimi kurtaracam şirketi alıp ama turceli nasıl alım ben seni kurtaramam umudunu kes inş dedigin gibi memurlukta sana kurtuluş yaneler yedin bakayım sen :mymeka:
kızlar moralim çok bozuk ya
işyerinde para kaybettim hemde işyerinin parası . 450 ytl ne yapacam ben şimdi yaaaaa zaten maaş falan alamıyoruz. bide bu çıktı başıma ne oldu paraya anlamadım sanki buharlaşıp uçtuuu ne olur çok dua edin benim için bulayım şu parayı. olduda biri aldısa kimsenin günahınıda almak istemiyorum hayrını göremez inşallah.
sabah 1 simti
öğlen 1 simit
ara da bir paket bisküvi kremalı
sonra bir dürüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız offff takımın durumu hiçte iyi görünmüyor bende de durum pek iç açıcı deil kayınvalidemden baskülünü getirdim yenide almışlardı dijitaldi üzerine bi çıktım gariban baskül bi daha kendine gelemedi yine komşumdayım saolsun sizlerde ne var ne yok[
hoş geldin canım ya pc de tam bozulacak zamanı buldu yaa dijitaller pek hassas oluyo ben onlara pek güvenemiyorum yada işime gelmiyo onlar biraz fazla cıkarıyoda bizde durum biraz kötü ama düselecek merak etme yapılmıyomu daha senın arıza dön artık aramıza
kızlar moralim çok bozuk ya
işyerinde para kaybettim hemde işyerinin parası . 450 ytl ne yapacam ben şimdi yaaaaa zaten maaş falan alamıyoruz. bide bu çıktı başıma ne oldu paraya anlamadım sanki buharlaşıp uçtuuu ne olur çok dua edin benim için bulayım şu parayı. olduda biri aldısa kimsenin günahınıda almak istemiyorum hayrını göremez inşallah.
hiç sorma kütom düşün 6 katlı iş merkezinde bi ben varımdır herhalde şu anda tek başımayım kafamçokkarıştıiş yerinde olmaktan kaynaklanan bi sorun hem karnın doymadı hem onca kalori almış oldun
kayınvalidenin onu bozduğunu duyunca neyapacağın alacağı yüz ifadesini görmek isterdim :roflol:iyi akşamlar kızlar nasılsınız offff takımın durumu hiçte iyi görünmüyor bende de durum pek iç açıcı deil kayınvalidemden baskülünü getirdim yenide almışlardı dijitaldi üzerine bi çıktım gariban baskül bi daha kendine gelemedi yine komşumdayım saolsun sizlerde ne var ne yok
Iyi akşanlar kızlar göbek yarışına bi rapor vereyim benım ki gelmeden dönerim .......
.aeben devam etti o bildirğim kadarıya canımcım bu hafat uygulamış olması gerek,
kıs senidemi yeğenliğe kabul etmediydi amcan:roflol:...
ösgemi kim kısdırdı ne oldu,ona bişi diyen karşısında beni bulur he...
hayal cadısı 2 hafta önce 1 olmuştuk sende bizi iyce maskara ettin ha .....
ah refim siz aebenın eli sopalı günlerine yetişemediniz ...ben kaptanken elimden geldigi kadar hizaye çekiyodum fakat istemeden kalp kırmamak için bıraktım canım ........:1hug:ben çok kuralda koymuştum ama kimse pek tınmadı canım ..:a015: ve bu işi kimseyi incidmemek için bıraktım ...
kütomda benden beter ...kaydirigubbakcemile3 kimsayi incidmamek içim kendi halinde kaptanlıgını yapıyo eger diger takımlara bakarsanız katı kurallar var başta paylaşım ....
ee benım gene çenem düştü kimseyi zorlamadan . kaçayım ......kafamçokkarıştı
ah canımm benim ben neler yaptım ricayla lütfenle herkezden yarımşar kilo vermesini istediğim hafta bile kilo alıp gelen oldu...artık ne yapayım ki?
herkez kendine bunlardan uygun olan birtanesini secsin ve bu hafta bunu hakkıyla yapıcam desin
lahana suyu:ödemi olanlar regli yakın olanlar
tere tohumu:kabızlık sorunu olanlar
sirke :kilo vermesi duranlar içebilecekler
yesil çay:spora agırlık verebilecek olanlar
stresli ödemli olanlarapatya ıhlamur tarcından olan çay hem sinirlere iyi geliyo hem ödem atıcı halk arasında çiş cayı olarak tanınır kendisi
maydonoz sogan suyu:buda ödem için
daha ekleyecek olanlar varsa eklesin bu gibi şeylerden ben tere içicem bu hafta ve spora agırlık veriyorum
canım ben bi kalkınma planı hazırladım kendime..hatta indirme planı...spor yapıyorum zaten ,yeşil çay içicem sporun önünden,
greyfurt aldım,her yemekten önce yarım yiyecem
ve elma sirkeside alayım yarın onuda yapıcam
bakalım haftaya ne olacak?
tabi şu koca boğazdanda kısıcam...:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5:teytey::dance:a.s.