Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkez kendine bunlardan uygun olan birtanesini secsin ve bu hafta bunu hakkıyla yapıcam desin

lahana suyu:ödemi olanlar regli yakın olanlar

tere tohumu:kabızlık sorunu olanlar

sirke :kilo vermesi duranlar içebilecekler

yesil çay:spora agırlık verebilecek olanlar

stresli ödemli olanlarapatya ıhlamur tarcından olan çay hem sinirlere iyi geliyo hem ödem atıcı halk arasında çiş cayı olarak tanınır kendisi

maydonoz sogan suyu:buda ödem için

daha ekleyecek olanlar varsa eklesin bu gibi şeylerden ben tere içicem bu hafta ve spora agırlık veriyorum

hoş buldum canım asimi kurtaracam şirketi alıp ama turceli nasıl alım ben seni kurtaramam umudunu kes inş dedigin gibi memurlukta sana kurtuluş yaneler yedin bakayım sen :mymeka:

sabah 1 simti
öğlen 1 simit
ara da bir paket bisküvi kremalı
sonra bir dürüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar moralim çok bozuk ya
işyerinde para kaybettim hemde işyerinin parası . 450 ytl ne yapacam ben şimdi yaaaaa zaten maaş falan alamıyoruz. bide bu çıktı başıma ne oldu paraya anlamadım sanki buharlaşıp uçtuuu ne olur çok dua edin benim için bulayım şu parayı. olduda biri aldısa kimsenin günahınıda almak istemiyorum hayrını göremez inşallah.

nazlım bulursun inş. en kısa zamanda zor bir durum ama içini ferah tutmaya çalış

iyi akşamlar kızlar nasılsınız offff takımın durumu hiçte iyi görünmüyor bende de durum pek iç açıcı deil kayınvalidemden baskülünü getirdim yenide almışlardı dijitaldi üzerine bi çıktım gariban baskül bi daha kendine gelemedi yine komşumdayım saolsun sizlerde ne var ne yok

Iyi akşanlar kızlar göbek yarışına bi rapor vereyim benım ki gelmeden dönerim .......

canım benim ya Allah kimsenin başına vermesin şimdi maaşından keserlerse bide yazık inşallah bir an önce bulursun neler yaptın bugün onları hatırlamaya çalış nereye koymuş olabilirsin geriye sar ffilmi of üzüldüm valla insanın işi olunca bir dert olmayınca bir dert
iş yerinde olmaktan kaynaklanan bi sorun hem karnın doymadı hem onca kalori almış oldun
hiç sorma kütom düşün 6 katlı iş merkezinde bi ben varımdır herhalde şu anda tek başımayım kafamçokkarıştı
kayınvalidenin onu bozduğunu duyunca neyapacağın alacağı yüz ifadesini görmek isterdim :roflol:
Iyi akşanlar kızlar göbek yarışına bi rapor vereyim benım ki gelmeden dönerim .......

gel bakalım bende bi sigara molası verdim of gözlerimağrıdı daha çeyreğinde bile değilim düşünün artık bendeki sinir stresi kahretsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:a015::a015::1no2::1no2:

slm kızlar. nazlıcığım senin adına çok üzüldüm canım ya. az da değil. inşallah en ksa zamanda bulursun.
bulamazsanda çokta üzlme bebişim artık ccanın sağ olsun ne yapacaksın.
tabii umudumuz bulmandan yana:1hug:
evet kızlar ben bu gün kahvaltı yapmadım. dengem bozuldu. misafirlerim gelecekti hırsızlık olayından sonra biz onlara gittik. ne yaptıysam oraya götürdüm. kalabalıkta olunca ne yedim ne içtim inanın bilemiyorum-tatlicadiarzu-
eltim evde duramıyor. yanında akşama kadar bekledik. ama akşam üzeri olunca olayı yaşamadığımız halde her an evde biri varmış gibi korkuya kapıldık. allah kimseye yaşatmasın böyle durumu.:Saruboceq:
telofon dahi çalsa hepimiz bi çığlık koparttık.:1shok:

ösgeee ne durumdasın azalttınmı bari biraz neden tek sen yapıyosun birileri yardım edemiyomu ya

bugünkü yediklerim

sabah mısır gevregi

ögle elma havuç akşam bikaç kaşık pilav tursu yedim hepsi buydu

.
..................................

Son düzenleme:

ah canımm benim ben neler yaptım ricayla lütfenle herkezden yarımşar kilo vermesini istediğim hafta bile kilo alıp gelen oldu...artık ne yapayım ki?

ah canımm benim ben neler yaptım ricayla lütfenle herkezden yarımşar kilo vermesini istediğim hafta bile kilo alıp gelen oldu...artık ne yapayım ki?

bu hafta ben verecem sana yarım kişlo hec merak etme için rahat olsun kız

canım ben bi kalkınma planı hazırladım kendime..hatta indirme planı...spor yapıyorum zaten ,yeşil çay içicem sporun önünden,
greyfurt aldım,her yemekten önce yarım yiyecem,
ve elma sirkeside alayım yarın onuda yapıcam,
leblebi aldım acıkınca 1 avuç yiyecem,
bakalım haftaya ne olacak?
tabi şu koca boğazdanda kısıcam...:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5:teytey::dance:a.s.

Son düzenleme:

hadi bakalım hayırlı olsun pazar günü yada yarını lapa günü yapalımmı ne dersin

valla yaparız canım da yarın benim gezmeğim var,yemedin mi yüzüne bakıyolar,ısrar ısrar üstüne,pazar olabilir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…