Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah nazlım inşallah,
refem yavrım tatlım gıymatlım araştırma yapınca uygulamak için çaba sarf edeyinmi:)...

vALLAHİİ hAYALİM EDİYİM EDİYİMDE BAZEN ELİM ayağım kitleniyor yani benim velet 1 gibi uyuyor gece gündüzde1 defa en fazla 1 saat o zamanda ders çalışmaya çalışıyom. Eeee bazı günlerde işyerindeyim yani sadece bebiş uyanıkken onunla dans ediyorum hadi spor yapalım flan diyip zorlaa yapıyorum biraz sanırım etkili olmuyor veya stresten kilo veremiyorum kriz flan o kadar çok sorun var ki kuzum ama buna da şükür Allah bugünleri aratmasın ve beterinden saklasın sağlık sorunu yaşatmasın... cümlemizeee birazdan sizin takıma gitcem okumaya kuzummm :1shok:

amin refem sağlık sorunu olmasın kimsede,
refem az daha gayret yaparız be bitanesi yaparız demi,
ben yapcam sende yapcanmı benle...

tabiki yaparsınız kızlar
isteyelim yeterki
öyle dimi

Kızlar bebeğimin ateşiçok çıkmış ben gidiyorum işten çıkıp.

aynen refem başladık,
bugün itibariyla hafta sonu kaçamağı falan yok olursada telefi etcez olarmı,
bende regl olcam akşam reçek kavanozu,çokokrem kutusu vs hepsiyle kavga ediyom yemeyecem nan sizi deyip ayrılıyom yanlarından :roflol:...

ref geçmiş olsun canım
zaten bu çocuklar hep hafta sonuna hasta oluyolar yaa

kızlar yaa sabah beri net kesik die dolanıyom süpürürken gördüm şimdi tel kopmuş :S

kızlar sonuncu olmuşuz . valla ..

hafta sonu kaçırmayın başta ben yolarım valla hepinizi ......delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
cidiyim ben acaip moda girdim ha .....:1ninca:kaçamak faalan yok az yiycez çözecez bu işi .. haftaya ilk 3 girecez başka yolu yok ...kötükedihüso toplayın kendinizi bakem ...delikafadulden

aebenım kusura bakma ya şimdi göz attım biraz sorunmu oldu bildirimlerde birde su yeni oılayı tam çözemedim okudum anlamadım bi kafa saglamken gece okurum ben onu olurmu off ya evin anası aglamış 1 haftada anca adan olur sabah beri bşi arpa boyu yol katedemedim daha

nazlı siz her geçen hafat toplamak yerine daha dağıtıyorsunuz,
aeben bi çare bulun siz bence sürekli geri gidiyosunuz,hade bi silkinin toplanın ya...
hayal cadısı 2 hafta önce 1 olmuştuk sende bizi iyce maskara ettin ha .....:nazar:
delikafadulden

kaydirigubbakcemile vallahi Nazlıcım bütün takımlarda katı katı kurallar var bencede öyle bir önlem alınabilir. Hayalde haklı yakında takım olaarak diskalifiye olcaz çünkü birbirimizle pek ilgilenemiyoruzzzz. Aaabennnnnnnnnn yardım etttttttttttttttttttt :1shok: Ne de olsa sen tecrübelisin kuzummm a.s.:1hug:
Pınarcım hadi bizi yola getir cezalandır dövvv biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
ah refim siz aebenın eli sopalı günlerine yetişemediniz ...:nazar: ben kaptanken elimden geldigi kadar hizaye çekiyodum fakat istemeden kalp kırmamak için bıraktım canım ........:1hug:ben çok kuralda koymuştum ama kimse pek tınmadı canım ..:a015: ve bu işi kimseyi incidmemek için bıraktım ...:nazar:
kütomda benden beter ...kaydirigubbakcemile3 kimsayi incidmamek içim kendi halinde kaptanlıgını yapıyo eger diger takımlara bakarsanız katı kurallar var başta paylaşım ....
ee benım gene çenem düştü kimseyi zorlamadan . kaçayım ......kafamçokkarıştı

aebenım kusura bakma ya şimdi göz attım biraz sorunmu oldu bildirimlerde birde su yeni oılayı tam çözemedim okudum anlamadım bi kafa saglamken gece okurum ben onu olurmu off ya evin anası aglamış 1 haftada anca adan olur sabah beri bşi arpa boyu yol katedemedim daha
yok halloldu canım ya . benımde acil çikmam kötü oldu anca okadar yapabildim canım .. aslında hepimiz alışıcaz ...kopyamaya falan .. tek kiş olmaz zaten ......

yeni uygulama daha yok canım o püsküütün analizi canım bizede sıra geleck ben haber veririm zatende .
kızlar bi kere daha söylüyorum .. paylaşım alanını sık sık okuyum lütfen hepimiz sadce kaptan yada yardımcısı degil ....

bide küto takıma bazı kurallar koymamız lazım canım . hem patlaşım hem bildirim ve daha bazı şeyler için.. bi düşün istersen başkan sen oldugun için pek burnumu sokmak istemiyorum ama .. biraz işi sıkmamız lazım ....:1hug:
ben kalkıyorum cocuklar aç .... onları doyurayım .....a.s

okudum gecmişi geldim bu hafta zaten parlak gecmedi ne zaMAN az cene yaptık tosluyoruz duvara olumsuzlardan yılmyalım hatta gaza gelelim aebenım haklısın ben sessiz sakin takılıyorumda benım genelim böle sinirlendigim bişiy istedigim pek görülmez iyimi deil tabi ama sorun cıkmıyop işte burası için konuşmuyorum bunu hep böleyim bi istedigim son mesajımızı yazarken gün içinde günün özeti işiydi bazen oldu bazen olmadı olsun biz bi takımız önemli olan huzur ben malum misafirlerle coştum biraz ama iyi yani almamışım bugün tereme başladım yeniden sporu bıraktım bu hafta onun etkisi buyuk ama bu hafta 79 u hedefliyorum mutlaka yuruyuse bile çıkacam kafaya koydum diyetle sorunum yok yapacam dedimdi yapıyorum spora egilecem ben sizede tavsiye ederim onsuz olmuyo boşa kürek cekiyoz ha birde su hesaplama olayı haftasonu koçişim eve gelirse ögrettirecem onuda artık olmuyo böle

oh kütom da gelmiş hoş gelmiş kütom bu akşam bak yalnız değilsin mecburi hizmetli olarak ben geç saatlere kadar buralardayım
bugün aştım kendimi yemek konusunda of of of offffffffff
refcim bebişine geçmişolsun canım güzelliğe nazar değmiştir yasıkk

bide küto takıma bazı kurallar koymamız lazım canım . hem patlaşım hem bildirim ve daha bazı şeyler için.. bi düşün istersen başkan sen oldugun için pek burnumu sokmak istemiyorum ama .. biraz işi sıkmamız lazım ....:1hug:
ben kalkıyorum cocuklar aç .... onları doyurayım .....a.s

benım aklıma gelen spor yapma ve yazma zorunlulugu geliyo çalışanlar çok yoruluyo zaten birde spora fırsatları olmuyo o var ama en azından bi 15 dakika tv keyfi yaparkene bacak cekip bıraksak kar die düşünüyorum uyumadan önce metebolizma hızlanmış olur

sonra herkez bi haftada dönüşümlü olmak üzere takviyelerden yararlanmalı sirke tere bitki çayı gibi bu olabilirr

ve bence en parlak fikir bu haftada 1 gün lapa günümüz olsun ve tum takım olarak yapalım mesala cumartesi yada pazar hem birlikte yapmak güzel hemde haftasonu kaçamagının önüne gecmiş oluruz haftaya gaza gelerek başlamış oluruz mutlaka kilo veerdiriyo hakkıyla yapınca tamam hafta sonu keyifi ailece güzel bi kahvaltı dışarı cıkma falan ama o 1 günlük keyif tum haftaya mal oluyo bence ee zorluk olmadan hiçbirsey elde edilmiyo :eek:

oh kütom da gelmiş hoş gelmiş kütom bu akşam bak yalnız değilsin mecburi hizmetli olarak ben geç saatlere kadar buralardayım
bugün aştım kendimi yemek konusunda of of of offffffffff
refcim bebişine geçmişolsun canım güzelliğe nazar değmiştir yasıkk

hoş buldum canım asimi kurtaracam şirketi alıp ama turceli nasıl alım ben seni kurtaramam umudunu kes inş dedigin gibi memurlukta sana kurtuluş yaneler yedin bakayım sen :mymeka:

X