Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla yaparız canım da yarın benim gezmeğim var,yemedin mi yüzüne bakıyolar,ısrar ısrar üstüne,pazar olabilir bak
ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
otobüsten ineli 1 saat olmadı ama size bi selam çakmadan tumba yatak yapmak istemedm....
çok yorgunum yavruşlar
sen dellendin mi özge?yarım paket sigara ha?kendine hiç acımıyorsun...Eeeeee sen bebiş isteyen biri olarak bu sigara işini şimdiden kesmezsen,ne olacak?eltim,hamileliğinden önce içiyordu oda 3-5 tane,hamile kaldı,yine içti 3-5 tane 3 ay falan...sonra bıraktı,tiksindi heralde...doğumdan sonra bebek 3 ay falan sonra rahatsızlandı ve dr. a götürdüler,ateş, vs. akciğerleri nasılmış o yavrumun duman doluymuş,eltim sadece 3 ay ve 3-5 tane içti sözde, senin içmeyeceğini biliyorum canımda,hani şüphelendiğin bişeyler vardı ya ondan söylüyorum...öptüm canım...
slm
kızlar
midem ağrıyor...
galiba kayak iptal ........
canım 4 5 gündür ağzıma sürmedim hatta içerken arkadaşlar falan onların ortamında bile bulunmadım ama ne kadar stresliyim şu anda bir bilsen 15.5 saat çalıştım dün normalde 8 saattir bir insanın mesaisi 2 günlük işi bir günde yaptım yani ve bir o kadar daha çalışsam bitmez bu iş kesinlikle
bugün gece yarılarına kadar çalışıp aynı şekilde yarın da buralarda olabilirim
ve ne için milletin yayılmaktan yapamadığı işler için yumurta kapıya dayanınca mı söylenir bazı şeyler yaaaaaa kötükedihüso
varya kimse işini ciddiye almıyor kabak bana patlıyor ve düşün bir giriş için 4 ekranı bilgilerle doldurmam gerekli 150 deyim daha 400 tane var :çok üzgünüm: