Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tatlım benim lafımı olur valla yollarım ne olcak ki kıs,
hepimizin amacı kilolardan kurtulup daha mutlu daha özgüvenli olmak değilmi,
sende mutlu ol değerlisin cadı canımsın...

evet aşağıya bir bakalım arkadaşlar...bu başka bir takım arkadaşımızın takımı için hazırladığı , bence motive edebilecek bir kaç basit soru,bizde takımımızı analiz edelim mi sizce?yorum bekliyorum sonra eğer tamam diyenler çoğunluktaysa herkezin takıma kaç kilo girdiğini , kaç kilo verip yada aldığını hesaplarız, sonrada zayıf olan arkadaşlara destek programı hazırlarız..püsküütün dediği gibi üzerimizden ölü toprağını atalım......Kilo veremeyen / alan / ayda 1 kilonun altında kilo veren arkadaşlarımızın listesi:
ADANALI EDA / Berith / jnaz / cubuk_karaker / sayemu / alleysen / fatmasel

Bu yedi arkadaşımızdan aşağıdaki soruları cevaplamalarını rica ediyorum.
1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmanaanasıl yardımcı olabiliriz?
4 - Kardeş takımınız olan 1. takımdan ya da kendi takımının en başarılısı kişisi olan esra_kar dan koçluk yapmalarını ister misin?

Merhaba kızlar :) nasılsınız umarım iyisinizdir yarın sabahtan burada olcam bu gün pek fazla giremeyebilirim. Öpüldünüzzzzzzzzzzz

En sonunda işim bitti götüm koltuk görebildi. Geberdim ya

öğlen yediklerimide yazayım

2 yemek kaşığı patlıcan musakka yedim
2 yemek kaşığı makarna yedim
1 su bardağı kadar da yoğurt yedim.

ülen pınar okumuşun ama son sayfayı :mymeka: bunu bi arkadaş takımı için hazırlamadı püskütüm . 2 takım için yapmış gerisi gelecek tabi bizede .. 2 sayfa arkayı okusaydın anlardın . -tatlicadiarzu- şimdilik 1. ve 9 kardeş takımlara uygulamiş sıra bizede geliyo tabi verimli olursa ....:1ninca:delikafadulden kızlar bidaha hatırlatayım paylaşım alanına sık sık bakın lütfen ......:1hug:

bu arada yediklerimi yazayım ....

sabah . yeşil çay ..
sonra portakal greyfurt suyu ..

öylen ton balıklı peynirli salata ....

az önce bi kaçtane karnı bahar haşlama .

dışarı çıkıyom 5 cocugu alıp ama korkmayın . sadece yürüyüşe ....

evet...sonradanda püsküüütümün yaptığını anladım emme o yazıyı yazmıştım ve misafirlerim geldi gelcek kalktım,şimdi seni okuyunca aklım başıma geldi...neyse işte arkadaşlar sıra bize geliyorrrr napçaksak yapalım artıkın.....kafamçokkarıştıdelikafadulden:1shok:

desene bu hafta kilo verme durumu rekor olacak sende
5 çocukla süper verirsin sen
acıyan bize acısın

bu arada hey 6. takım üyeleri nerdesiniz böyle olmuyo ama .... takım terk edilmiş gibi.....
paylaşım şart . olmassa olmaz kızlar .......
anlaşılan kütomum misafirleri geldi ....kaydirigubbakcemile5
pınarımın kiler gitti ......:1ninca:
doram geliyo kimse yok diye 2 yazıp geri gidiyo .....
özgem işi başından aşkın bide özel işleri var ....:jeyyar: bebek yapıcak ...:roflol::roflol:
asüm hasta işe gelmedi yatıyo evde galiba...:teselli:
refim bu gün giremem demişti ....fisfisfis
nazlım yorgunluktan baygın düştü ...:a015:
vivamda öyle .....
ceylinimin abisinin nışan hazırlıkları var .....:lepi:
annesinin annesi kayıplara karıştı ...delikafadulden
fatum gezmelerde ........sengözlerimebaksanab

iyide kıslar .. bi fırsat bulup yazın ya olmuyo böyle ......gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
desene bu hafta kilo verme durumu rekor olacak sende
5 çocukla süper verirsin sen
acıyan bize acısın
allah iyilini versin onlara yapacam çeşit çeşit diye bende tıkındım iyce daha akşam onlara ıspanaklı börek . milpöylü sepet yaptım . şükür 2 dilimle atlattım .... kızlar 1.2. kilo aldılar 4 günde .. bende 67 yim zaten ne vermesi....delikafadulden-tatlicadiarzu-

benim takımda da in cin top oynuyor hatta başka takımlar dada
bende bööle tozu dumana katıp geziniyorum işte

67 mi oldun
cumaya çok var verirsin be yaa merak yapma

hehehehe geriye sadece sen kaldın dimi
evet aynen öyle ......-tatlicadiarzu-delikafadulden şunu gösterecem yakında kıslaraklava: olmuyo böyle küton alamıyo sapayı eline .....kaydirigubbakcemile3 yakında juju getirip dikecem tepenıze . ha ....:roflol::roflol: gestapo jujum benım ......

hayal kıs pınar size bi habarım var . hannı gündüz konuştugumuz şu aktar vardıya delikafadulden bizim burdaymış:1shok: valla aldım bile o çiçekli şeyi :roflol::roflol: yanlız evde olun dedi adam . vc sorunu çıka bilir diye .....:roflol::roflol: tadı güzel yogurde kattım yedim bakalım kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…