pinarim tatlım bulursam o adama unutturma bana buldum dersem hatırlat yollarım sanada söz...
tatlım benim lafımı olur valla yollarım ne olcak ki kıs,
hepimizin amacı kilolardan kurtulup daha mutlu daha özgüvenli olmak değilmi,
sende mutlu ol değerlisin cadı canımsın...
ülen pınar okumuşun ama son sayfayı :mymeka: bunu bi arkadaş takımı için hazırlamadı püskütüm . 2 takım için yapmış gerisi gelecek tabi bizede .. 2 sayfa arkayı okusaydın anlardın . -tatlicadiarzu- şimdilik 1. ve 9 kardeş takımlara uygulamiş sıra bizede geliyo tabi verimli olursa ....:1ninca:delikafadulden kızlar bidaha hatırlatayım paylaşım alanına sık sık bakın lütfen ......:1hug:evet aşağıya bir bakalım arkadaşlar...bu başka bir takım arkadaşımızın takımı için hazırladığı , bence motive edebilecek bir kaç basit soru,bizde takımımızı analiz edelim mi sizce?yorum bekliyorum sonra eğer tamam diyenler çoğunluktaysa herkezin takıma kaç kilo girdiğini , kaç kilo verip yada aldığını hesaplarız, sonrada zayıf olan arkadaşlara destek programı hazırlarız..püsküütün dediği gibi üzerimizden ölü toprağını atalım......Kilo veremeyen / alan / ayda 1 kilonun altında kilo veren arkadaşlarımızın listesi:
ADANALI EDA / Berith / jnaz / cubuk_karaker / sayemu / alleysen / fatmasel
Bu yedi arkadaşımızdan aşağıdaki soruları cevaplamalarını rica ediyorum.
1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmanaanasıl yardımcı olabiliriz?
4 - Kardeş takımınız olan 1. takımdan ya da kendi takımının en başarılısı kişisi olan esra_kar dan koçluk yapmalarını ister misin?
ülen pınar okumuşun ama son sayfayı :mymeka: bunu bi arkadaş takımı için hazırlamadı püskütüm . 2 takım için yapmış gerisi gelecek tabi bizede .. 2 sayfa arkayı okusaydın anlardın . -tatlicadiarzu- şimdilik 1. ve 9 kardeş takımlara uygulamiş sıra bizede geliyo tabi verimli olursa ....:1ninca:delikafadulden kızlar bidaha hatırlatayım paylaşım alanına sık sık bakın lütfen ......:1hug:
bu arada yediklerimi yazayım .... dışarı çıkıyom 5 cocugu alıp ...
senin 5 çocuğunmu var:1shok:
senin 5 çocuğunmu var:1shok:
bende anlamadım kız komşununkileri felanda alıp gezdiriyor herhal....:roflol:
allah iyilini versin onlara yapacam çeşit çeşit diye bende tıkındım iyce daha akşam onlara ıspanaklı börek . milpöylü sepet yaptım . şükür 2 dilimle atlattım .... kızlar 1.2. kilo aldılar 4 günde .. bende 67 yim zaten ne vermesi....delikafadulden-tatlicadiarzu-desene bu hafta kilo verme durumu rekor olacak sende
5 çocukla süper verirsin sen
acıyan bize acısın
allah iyilini versin onlara yapacam çeşit çeşit diye bende tıkındım iyce daha akşam onlara ıspanaklı börek . milpöylü sepet yaptım . şükür 2 dilimle atlattım .... kızlar 1.2. kilo aldılar 4 günde .. bende 67 yim zaten ne vermesi....delikafadulden-tatlicadiarzu-
evet aynen öyle ......-tatlicadiarzu-delikafadulden şunu gösterecem yakında kıslarahehehehe geriye sadece sen kaldın dimi