Ya noluyor anlamadım niye gözlerin doldu kiGözlerim doldu
Ohaaaa be genemi yiyosun yuhhh oha ohaNe zaman mumbar şırdan ya da kebap yesem sana ayan oluyor herhalde beni etiketliyorsun
Ama niye ki kapanıyor takımKızlar herkes hakkını helal etsin cok guzel zaman gecirdik yeri geldi gülduk yeri geldi tartıştık belkide kırdık birbirimizi,hepinizi çok seviyorum ozellikleZipzip- hakkini helal et baska yerde devam ederiz ama 6.takim altinda degil,neyse ben uyuyabilirim gelince açık olmazsa ağlarım
Benimde cococuklar evde eşim erken geldi aksiliğe bakYaa annemde beni atsın bugün surekli is bulup duruyor zaten
Sen şırdan yemeye devam et kumsalAma niye ki kapanıyor takım
Kız ne oldu söylesene çok üzüldüm bakSen şırdan yemeye devam et kumsal
Gözlerim doldu
Sizin yaptığınız işler annemlerinde işi çok yaptım bende annemde hiç durdurmazdı bizleri şimdi özlemle anıyorum o günleri atmaazlarYaa annemde beni atsın bugün surekli is bulup duruyor zaten
Kiz takimlar kapaniyor hepsi son karneler hazırlanıyor bitti yaniKız ne oldu söylesene çok üzüldüm bak
Ama neden ki canım site mi kapatıyor yoksa olay filan mı olduKiz takimlar kapaniyor hepsi son karneler hazırlanıyor bitti yani
He valla nerden bildin perşembe akşamı kebap yedim dün akşam döner yedim gece de mumbar paça yedimSen mumbar,şırdan,döner,kebap yemeye devam edebilirsin üstünede şalgami iç
Üye azlıģından dolayı canim 2 takimda 3kisi kaldi biri mezun 2kisi eee,2kisiyle yarisma olmuyo en az 3 olmasi gerekiyor,üye yok listeye girsin bizle birlikte 3takim aktif ve bizim listedende 3kisi cikti buhaftaAma neden ki canım site mi kapatıyor yoksa olay filan mı oldu
Hehhbak nasil biliyorumHe valla nerden bildin perşembe akşamı kebap yedim dün akşam döner yedim gece de mumbar paça yedim
Helal olsun, herkese hakkım sizlerde helal edin arkadaşlar.Kızlar herkes hakkını helal etsin cok guzel zaman gecirdik yeri geldi gülduk yeri geldi tartıştık belkide kırdık birbirimizi,hepinizi çok seviyorum ozellikleZipzip- hakkini helal et baska yerde devam ederiz ama 6.takim altinda degil,neyse ben uyuyabilirim gelince açık olmazsa ağlarım
Anladım canım hiç motive değilim yoksa katılırdım takıma ama neyse ki kavga olmadan kapanıyormuşÜye azlıģından dolayı canim 2 takimda 3kisi kaldi biri mezun 2kisi eee,2kisiyle yarisma olmuyo en az 3 olmasi gerekiyor,üye yok listeye girsin bizle birlikte 3takim aktif ve bizim listedende 3kisi cikti buhafta
Dostum sabah uyanınca sayfana yaz ki güne başlayayım
Helal olsun canimHelal olsun, herkese hakkım sizlerde helal edin arkadaşlar.