Sıradaki şarkı sevip kavusamayanlara gelsinTamam da yeter
Iç filizim iç bugün icmeyecezde ne zaman icecezBanada bı küçük aç sek içelim hemde gecligimi verdim buraya ben yapılır mıydı bu bana
The end.Ee noldu yani simdi lock down mu olduk
Kapaniyogmu
Gidiyogmu
Neden ya neden
Tam hirslandim grup dagildi
Benide alin gittiginiz yere bacilar
Geç kaldın canım yarışsaydın şimdi 5 kilo vermiştinEe noldu yani simdi lock down mu olduk
Kapaniyogmu
Gidiyogmu
Neden ya neden
Tam hirslandim grup dagildi
Benide alin gittiginiz yere bacilar
Duygusallığa yer yok
Akşam gecelere akalım icip icip güzelleşek başka türlü unutulmaz bunca sene yaşadıklarımız
Tamam sanaAkşam gecelere akalım icip icip güzelleşek başka türlü unutulmaz bunca sene yaşadıklarımız
Ben portakal suyu içerim ama
Portakal suyu olmaz kaloriliAkşam gecelere akalım icip icip güzelleşek başka türlü unutulmaz bunca sene yaşadıklarımız
Ben portakal suyu içerim ama
Armutlarla basim dertte zaten gelemiyorumPeh espriye gel
Detoks suyu olur mu dükan birasıPortakal suyu olmaz kalorili
Takım kapanacak armutları at gel kaptanArmutlarla basim dertte zaten gelemiyorum
Bitmedi bir turlu
Az sonra geçmişe bakacağım
Yaa annemde beni atsın bugün surekli is bulup duruyor zatenTakım kapanacak armutları at gel kaptan
Bende yemek hazırlayacam hazırlayamadım
Canim benim helal olsun sende hakkini helal etKızlar herkes hakkını helal etsin cok guzel zaman gecirdik yeri geldi gülduk yeri geldi tartıştık belkide kırdık birbirimizi,hepinizi çok seviyorum ozellikleZipzip- hakkini helal et baska yerde devam ederiz ama 6.takim altinda degil,neyse ben uyuyabilirim gelince açık olmazsa ağlarım
Helal olsun canımCanim benim helal olsun sende hakkini helal et
Ne zaman mumbar şırdan ya da kebap yesem sana ayan oluyor herhalde beni etiketliyorsun