Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- kilit vurulmadan yeni yeri ayarlayıp herkesi toplar dün öyle konuşulmuştu biraz , aynı hız hatta daha hızlı devam edilir bozmayın moralinizi sorun bir taneyse çözüm onlarca üretilebilir
Uzun zamandir burda oldugumuz icin üzdü açıkcası biz şakasina takilirken gercek oldu

Eski nickin neydi canim belki eski nickle yarıştın hatırlayamadım 9. Takımın eski kaptanı Mefkurem zuhal ablaydi o zaman mi yarıştın takımda

Eski nickin neydi canim belki eski nickle yarıştın hatırlayamadım 9. Takımın eski kaptanı Mefkurem zuhal ablaydi o zaman mi yarıştın takımda
Hayır hayır ben üye olmadan takip ettim Daha hiç bir yere kayıtlı değildim Ziyaretçi olarak hoşuma gitti ve sürekli takip ediyordum Ben isim değişikliği yapmadım Yazılımı farklı idi ona değişiklik yapıldı

Anladım canım
Üye olup yarışsaydın burdaki ve 9. Takımdaki arkadaşlar çok iyi bende diğer takımlarda yarıştım ama eski 9. Takım ve şimdiki takimimi 6. Takımı mi daha çok sevdim ama ayrılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…