Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
Son sayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son sayim
1958 den çıkamadı
Uzun zamandir burda oldugumuz icin üzdü açıkcası biz şakasina takilirken gercek olduZipzip- kilit vurulmadan yeni yeri ayarlayıp herkesi toplar dün öyle konuşulmuştu biraz , aynı hız hatta daha hızlı devam edilir bozmayın moralinizi sorun bir taneyse çözüm onlarca üretilebilir
Eski nickin neydi canim belki eski nickle yarıştın hatırlayamadım 9. Takımın eski kaptanı Mefkurem zuhal ablaydi o zaman mi yarıştın takımdaBen ilk 10.cu takımla başladım ama ben takımları günlükleri vs çok takip ettim Uzuuun süre takipten sonra takıma girdim Takıma girmeden önceydi 9. Takımdaydın Kaptan çok iyi biriydi şimdi ismi değişmiş
Bende sizden uzak kalmak istemiyorum çok alıştık birbirimize yaUzun zamandir burda oldugumuz icin üzdü açıkcası biz şakasina takilirken gercek oldu
Uzak kalmayacaklarimla yola devam:)Bende sizden uzak kalmak istemiyorum çok alıştık birbirimize ya
Canimmmmm
Hayır hayır ben üye olmadan takip ettim Daha hiç bir yere kayıtlı değildim Ziyaretçi olarak hoşuma gitti ve sürekli takip ediyordum Ben isim değişikliği yapmadım Yazılımı farklı idi ona değişiklik yapıldıEski nickin neydi canim belki eski nickle yarıştın hatırlayamadım 9. Takımın eski kaptanı Mefkurem zuhal ablaydi o zaman mi yarıştın takımda
Sensiz ben nefes alamam.. buralarda duramam.. götür beni gittiğin yere pampa:))Uzak kalmayacaklarimla yola devam:)
Anladım canımHayır hayır ben üye olmadan takip ettim Daha hiç bir yere kayıtlı değildim Ziyaretçi olarak hoşuma gitti ve sürekli takip ediyordum Ben isim değişikliği yapmadım Yazılımı farklı idi ona değişiklik yapıldı
Sensiz ben nefes alamam.. buralarda duramam.. götür beni gittiğin yere pampa:))
Anladım canım
Üye olup yarışsaydın burdaki ve 9. Takımdaki arkadaşlar çok iyi bende diğer takımlarda yarıştım ama eski 9. Takım ve şimdiki takimimi 6. Takımı mi daha çok sevdim ama ayrılıyoruz
Iç filizim iç bugün icmeyecezde ne zaman icecez Banada bı küçük aç sek içelim hemde gecligimi verdim buraya ben yapılır mıydı bu banaDamardan vurdu