Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi olmana sevindim cnm.

Oglanin düğünü 2 hafta sonra. Yarin kınası var. Şu ara biraz yoğun ve stresliyim 😐
Kolay gelsin abla düğününüz hayırlı olsun 🥰 stres yapma oda gelir gecer yoluna girer Dizin için üüzüldüm amaliyat olmuştun sanırım tekrar mi olacan fizyo terapiye gitsen düzelmez mi 😕
Buralardan tamamen kaybolma arada uğra abla 💞
inşallah herşey isteğin gibi olur 💞

Günaydın ☺️ 8.30dan beri ayaktayim. Baya iş hallettim. Ama bitmiyor bitmiyor
Günaydın canım 💞
Bebe babaanne de bende işlerimi yapayım ev işleri beni bekliyor 😐😐😐😐
Kolay gelsin canım 💞
Günaydın kızlar 💛
Günaydın kelebek kozadan çıktım mi💞 🤭

Günaydın güzeller kızım 6 buçukta uyandı :kızgın:
Günaydın canım 💞
Hayırlı nurlu güzel sabahlarınız olsun canlarım 💕
Günaydın canım 💞
Gunaydin sabah kuslari uyanmis bile 🥰
Günaydın canım 💞
Günaydın tatlım 💞
Günaydın canım 💞

Kolay gelsin abla düğününüz hayırlı olsun 🥰 stres yapma oda gelir gecer yoluna girer Dizin için üüzüldüm amaliyat olmuştun sanırım tekrar mi olacan fizyo terapiye gitsen düzelmez mi 😕
Buralardan tamamen kaybolma arada uğra abla 💞
inşallah herşey isteğin gibi olur 💞
Canım sen yurt dışındamısın

İnşallah daha iyi olur
İnşallah canım 🌺
En azindan bulasigi camasiri evi topladım. Bir kap çorbam pişti bari 😬🤣
Maşallah bende ortalığı topladım mutfağı topladım bir makine çamaşır astım şimdi kuruyanlari katlicam
herkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnn:rolleyes:

Bir şunu diyen bir yazı 'İyiki var Dediklerimiz Yanımızda, keşke olsaydı dediklerimiz Kalbimizde, hep Olsa dediklerimiz Hayatımızda Olsun. GÜNAYDIN Hayırlı Sabahlar' görseli olabilir'İyiki var Dediklerimiz Yanımızda, keşke olsaydı dediklerimiz Kalbimizde, hep Olsa dediklerimiz Hayatımızda Olsun. GÜNAYDIN Hayırlı Sabahlar' görseli olabilir

Gunaydin kizlar
Dun menu paylasimi yapmadim, yapiyozmu
Günaydın 💞
cok gecmis olsun canim ben bunu kacirmisim arada ,cok dikkat edin enfeksiyon hemen azicik usutme ile tekrarliyor

bize heryer 6:)

gunaydin abla

Biz devam canim ha orda ha burda
Sağol canım benim 🥰
Günaydın arkadaşlar 💞

Günaydın kızlar 💋

Hatırladım canım Ben seni uzun süre takip ettim Eski ismi duyunca çok şaşırdım Eski üyelerin hepsinin tanıyorum İsimleri değişmiş ama tahmin ettim eski üye olduklarını
Sen hangi takımdaydın eski nickin ne canım hangi takımda takip ettin beni 🤭
Sende mi 9. Takımda yarıştın daha önce
7 senedir burdayım bir al bir ver bir türlü koruyamadım bu sefer koruyacak inşallah

Sen hangi takımdaydın eski nickin ne canım hangi takımda takip ettin beni 🤭
Sende mi 9. Takımda yarıştın daha önce
7 senedir burdayım bir al bir ver bir türlü koruyamadım bu sefer koruyacak inşallah
Ben ilk 10.cu takımla başladım ama ben takımları günlükleri vs çok takip ettim Uzuuun süre takipten sonra takıma girdim Takıma girmeden önceydi 9. Takımdaydın Kaptan çok iyi biriydi şimdi ismi değişmiş

X