Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
Gideyimde yardimcılığımı sileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gideyimde yardimcılığımı sileyim
sağ ol gülümmmmPozitif enerji veren herkesi severim iyiki geldin abla
hoş buldummekim2009 hoş geldiniz
@sena zeynep çokmgeçmiş olsun canım
Misafirlerim var hepsini sonra okuyacağım inşaallah .
CiddenmiBirazdan gelirim kızlar gidip biraz ağlayım
Yok kız şaka yaptımCiddenmi
Kesin birsey yok canim aciklama gelmediNoldu gidiyozmu ya
Kepenkleri indiriyokmu
Dukkani kapatiyokmu
Aa neler oluyor. Bugün is cok yogundu ugrayamadim. Neden herkes üzgün sen nereye gidiyorsunGideyimde yardimcılığımı sileyim
Yaaa evet devamKesin birsey yok canim aciklama gelmedi
Aynen devam ediyoruz herseye kilo alani sopayla kovalarim
Bakalim belli olucak canim bekliyoruzAa neler oluyor. Bugün is cok yogundu ugrayamadim. Neden herkes üzgün sen nereye gidiyorsun
1 kasik makarnayla iyi durmussun canm ben yerim diye hic baslamiyorum
Kesin birsey yok canim aciklama gelmedi
Aynen devam ediyoruz herseye kilo alani sopayla kovalarim
Grup kapanacak diye o aklima geldiSon akşam yemeğimii
Bidaha yemek yemicen herhal
Takimlarin durumu belli olsun canim duruma gore listeye alacağımBen listeye nezaman girebileceğim canım
Ay abla valla çok sevdim seni ben ilgi alanlarımız aynı ben de 2 üniversite olarak onlarla ilgili bir bölüm okumayı düşünüyorumsağ ol gülümmmm
övünmek gibi olacak ama (övünüyorum resmen daaaaa ) az buçuk motivasyon koçluğu yapmayı severim(tamamen amatörce) , kuantum düşünce tekniklerinin çoğuna ilgim var kendi çapım da araştırma okumalarım devam ediyorum az çok, çekim yasası , EFT(duygusal özgürleştirme tekniği), sedona yöntemi , çakralar , bilinç altı , olumlamalar , hooponopona yöntemi v.s. öğrendim hayatta ki amacımı sorgulayıp, önce başkalarını sonra kendimi affetmeyi öğrendim ve hala öğrenmeye devam ediyorum rabbimden kalpten istediğim şeylerin başın da önce kendime sonra herkese yardım edebileceğim bilgileri öğrenmemi nasip etmesi var , genel de pozitif olumluyum arada pis delleniyorum ama çabuk geçiyor şükür(nefesle sakinleşmeyi öğrendim)