Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Geçen hafta 73.8
Bu hafta 72.8
Fark - 1kg

Zipzip-
E Elif_Eylul
@MiraPham

Eki Görüntüle 2914022 gecen cuma 72 7
Bugün 71.6
Yüzde 1 .5

Eki Görüntüle 2914031
Cuma: 69.85
Guncel:69.65
200g

Kilo veren herkesi tebrik ederim

selam kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 66.6
Bugün 66.3
-300
Haftaya 65 i görürüm inşallah
Eki Görüntüle 2914094

Geçen cuma 72.9
Bugün. 72.1
Fark. -0.800 gram
% 1.097

Eki Görüntüle 2914188
Gecen hafta 65.15
Bu hafta 64.8
-350 gr
Izine cikmak mumkun degilse de kendi istegimle ayrilmak istiyorum.
Hakkinizi helal edin

Günaydın
Geçen hafta 52.7
Bugün 52.35
Fark-350Eki Görüntüle 2914196

Bildirimim
Gecen hafta 80.80
Bugün 79.75
Fark -1.05
%1.299
Eki Görüntüle 2914273
El_Em kaptanım bildirimlerimiz

Niye bu kadar azalttın canim?

1 kasik makarnayla iyi durmussun canm ben yerim diye hic baslamiyorum

asıl sen bir tanesin , sen sevilmeyecek özlenmeyecek insanın aklına kalbine düşmeyecek insan mısın ,senin gözünün yaşını verene kurban oluruuummmm
oovvv ameliyat bile olmuşsun ama hala aynı şişler ağrılar devam ediyorsa ne yapman gerekiyormuş , gulokozamin v.s. dışın da ne dedi doktor ,kesin koru kolla çok yorma dedi ama senin kendine dönüp bakacak zamanın olmaması kendini yine en son sıraya koymandan dolayı değil mi
hayırlı olsun ufak oğlanı da baş göz et huzurlu mutlu olsunlar inşallah ve hemen ilk sırada önceliğin kendin olacak şekilde her şeyi ayarla , ayarlanmıyorsa bırak ( takıma bu gün geldim kızlar beni tanımıyor ya, bana ıyyyy demesin diye s... tir et yazmıyorum ) benim oğlan memlekette 3 aydır ehliyet alacak diye kitlendi kaldı orda bu hafta sonu sınavı var sonraki hafta içi işlemleri bitirirse gelecek küçük kaynım da çocuklarını getirecek 1-2 günlüğüne burada beraber zaman geçirecekler onlar da gelip gittikten sonra, senin de 1 hafta sonran var, düğünü yaparsınız, ikimiz de tam tekmil burada olalım mefkuşum ben tam güç destekçinim kk de olmadığım dönem de boş durmadım yeni şeyler öğrendim, sürekli okudum hala da okuyorum, hepsini beraber uygularız kilo dediğin ne elimizin kiri gibi yıkamak kadar kolay atarız gider be bacım :)
hee senin memlekete geldim evi sevmedim başta tiksindim hatta alerji oldum boğazım kapardı kan kustum alerjiden ama banyosunu söktürdük yaptırdık mutfak levabosunu batarya v.s. kazıtıp attık yenilerini taktık da şimdi tiksinmiyorum şükür
şimdi bir de yağmur başladı mis gibii ,senin memleket sanki her şeyi temizleyin, an itibari ile yeni taptaze hayat sizi bekliyor der gibi mefkuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…