Oooo hosgelmişen
Cok Hosbuldum canlarHosgeldin abla
Sen bitanesin yaaaaallahuuu ekbeerrrrrrrrrrrr
yemin ediyorum kalpten öyle çok istedim ki senin gelmeni seninle muhabbet edebilmeyi rabbim bu kadar mı hızlı nasip edermiş, çok özledim yaaaaa
nasılsınnn bacım , sağlığın nasıl en son ayağın bacağın dur dinlen az diye sana ağrıyarak sinyal veriyordu, moralin nasıl , tekrar kendimize odaklanıp zayıflayalım mı , gelirsin demi artık her gün
bundan sonra hayatında ki ilkler daha güzel ve keyif verici olur inşallah:)Cok gecmis olsun benim kizimda 2 kez idrar enfeksiyonu olmustu
Antibiyotik ates dusurucu vs atlattik cok sukur
Igne buralarda pek yaygin degil hatta hic duymadim gormedim
Bu yaz Turkiyede bi rahatsizlandim acile gittim, vizzt hemen igne ayyy nebicim bise o oyle butun siviyi hissettim
Hemsire "igne vurucam hazirlanin geliyorum" dedigindz ben kolumu aciyorum. Hayir hayir popodan dedi vurdu ayy hayatimda ilk kez popodan igne vuruldum
Sevineyimmi üzüleyimmi bilemedimKiz cikolata üzülme sen hep kahvemin yanindasin seni hic unutamam
HoşgeldinizZuhal ablan kendini bulabilirse gelecek güzelim
Çınladı çınladı
İçime doğdu heralde bi bakayim dedimki kimler gelmiş
Seni cok ozledimmmm canimin içiara ara poniye sordum haberi varmi diye....
Seni gördüğüme cok sevindimmmm
Pozitif enerji veren herkesi severimaminnnnnn
aslın da her şey o kadar kolay ki sadece bunu kalbe inandırmakta zorlanıyoruz , bak her şey çok güzel olacak , biz yeter ki gerçekten ama gerçekten kendimizi olduğumuz halimizle kabul edip sevelim
Hayirli olsun düğününuz ablaCok Hosbuldum canlar
Sen bitanesin yaaaayine gözlerimi sulandirdin :)))
Iyi diyelim iyi olalim diyecemde pek iyi degilim cnm. Bacagimda hiç düzelme yok, şişliği agrisi ayni. Geçen kasimda miniskus ameliyati olmuştum ama dr diz kapagi cok hasar görmüş demişti. Bide biraz dolaninca ayaklarim cok agriyor
Şu anda kosturmacadan kendime ayiracak vaktim yok.
Bu hafta sonu oglanin kinasi, 2 hafta sonrada düğün var insallah. Onlari hayirlisiyla atlatayim artik kendime odaklanacam. Çünkü kilo vermek benim icin estetikten öte, saglik için elzem oldu.
Senin mesajlarını okudum, maşallah geri almamişin
Hemde konyali olmuşun
Herseyi halledip tekrar gelmene cok sevindim
Hosbuldum tatlicimAblacım hoş geldin özledik seni ben sevilay
Teşekkür ederim cnmHoşgeldiniz
Sagolasin tatlimHayirli olsun düğününuz abla
Koşturmacan bitince bekliyoruz
kız ponimmm düşün sen zaten 70 kilosun ve liste yayınlanmış sen de kendine ahh haftaya 69 u görmeden direk 68 i görsem keşke diyorsun , az hayal et duygularını da kat , hatırlama sanatını yap yani
Amin cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin :)))bundan sonra hayatında ki ilkler daha güzel ve keyif verici olur inşallah:)
bu da deneyim olmuş işte gülüm inşallah bir daha da gerek olmaz
Ay ne kadar verimli topraklarıniz var bir bitmedi maşaallahAyy valla nasil yaptim neyse daha listeyi paylasmadim
Sabahtan beri fasulyelerle ugrasiyorum tabi baska islerde var
iyiyim çok şükür ablaHosbuldum tatlicimbiliyorum kim oldugunu nasilsin ne var ne yok
Olalim madem kapaniyor
temmuzun sonunda oluyor cogu sey sonra da bu aylarda bitiyorAy ne kadar verimli topraklarıniz var bir bitmedi maşaallah
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Kahvaltı
2 hş yumurta, domates, salatalık, 2 dilim peynir. 3 kuru kayısı
Ara 1 küçük şeftali
Su 2 litre
Spor yok.
Bugünkü menüm
Kahvatlı Sahanda 1yumurta , yarım salatalık, 1 dilim domates
Ara 1 avuç üzüm 1 incir
Akşam yoğurt çorbası 1 kase
Su 2.5 litre
Spor yok
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımIyi aksamlar güzeller hemen unutmadan menümü yazayim.
Sabah peynir 5 zeytin 1 dilim kepek ekmegi domates salatalik roka 1 cay kasigı erik marmelati
Ara 2 incir 1cay bardaği ayran
Ögle 1 tas tarhana çorbasi 1 dilim ekmek 1 minik tas yoğurt
Ara 3 ceviz 4 5 leblebi çay
Aksam 1 tas corba 1 tabak taze fasulye yemegi 1 yemek kasiğı makarna ayran
Saat 21.00 gibi sekersiz kahve içerim.
3 litre su
Zipzip-