Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sırf elbiseyi göstermeyip heyecan yaratmak için köye kactin dimiii

Canim benim oglumunda gecen sene gecmeyen öksürüğü olmustu. Bir arkadasim karabiberli pekmez önermisti. Aci olur demistim ama pekmeze katinca farkedilmedi bile ve öksürüğünü ve balgamini bıçak gibi kesti. Ben normalde yemek konusunda eksra prensipli bir anneyim ama böyle hastalik durumlarında ne seviyorsa onu yediriyorum. bol bol ılık su içirmelisin. Taze meyve suyu olabilir. Ben ogluma her kış doping meyve suyu veriyorum haftada en az 3 kere( 1 portakal 1/2 havuc 1/2 nar 1/2 elma 1,2 damlada limonu meyve sıkacağından geçirip icine 1 çay kasigi bal koyup iciriyorum. Birde ayva yapragini kaynatip ilitip içirebilirsin öksürüğü kesiyor. Rabbim sifa versin

Okullar açıldı besmele benim oğlan hasta oldu. Ağzı burnu akıyor başi ağrıyor. Ne olur ne olmaz diye birkaç gün okula göndermeyecegim. Başka cocuklarada bulasmasin diye.
Geçmiş olsun canim çocukların hasta olması kötü oluyo

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Günaydın hayırlı cumalar
27 ağustos 81.25
10 Eylül 79.80

Pazar günü 84.20 gelmiştim tatil dönüşü 1 haftadır açım kız hasta olunca yiyemedim de
Harika eksi canım tebrik ederim
Geçen hafta 73.8
Bu hafta 72.8
Fark - 1kg

Zipzip-
E Elif_Eylul
@MiraPham
Oo harika bir eksi daha muhtesem
Afiyet olsun canim
Çok geçmiş olsun canim ya doktora goturdunuz mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…