Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar
Kac gündür bittik biz Zeynep çok hasta 😔
Ateş kusma yerini nezleye bıraktı cocuk surekli öksürüyor gözü burnu akiyor çok kötü zaten zayıf ta çorba yapsam içmez yemek yemez dun limonata seviyor diye limon seker su karıştırdım onu icti aciyor anne diyor. Tavsiyeniz var mi bana acaba?
Cok gecmis olsun canim ya. Dra goturmedin mi, benimkiler dr gormeden iyileşmez

Günaydın

Geçen hafta kg: 77.5
Bu hafta 76
Fark 1.5

Eklentiler

• IMG_20210910_085923_N.jpg
    IMG_20210910_085923_N.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 28
Senin
Günaydınlar
Kac gündür bittik biz Zeynep çok hasta 😔
Ateş kusma yerini nezleye bıraktı cocuk surekli öksürüyor gözü burnu akiyor çok kötü zaten zayıf ta çorba yapsam içmez yemek yemez dun limonata seviyor diye limon seker su karıştırdım onu icti aciyor anne diyor. Tavsiyeniz var mi bana acaba?
Seninkidemi ole ya bizde 2-3 haftadır aynıyla ateş öksürük burun akıntısı mahvolduk valla 2 kere doktora götürdüm ilaç üstüne ilaç çocuğun bobreklerine açıyorum 2 gündür ilaç kaşığına pekmez koyup veriyorum o biraz öksürüğünü hafifletti deneyebilirsin cnm

Senin
Seninkidemi ole ya bizde 2-3 haftadır aynıyla ateş öksürük burun akıntısı mahvolduk valla 2 kere doktora götürdüm ilaç üstüne ilaç çocuğun bobreklerine açıyorum 2 gündür ilaç kaşığına pekmez koyup veriyorum o biraz öksürüğünü hafifletti deneyebilirsin cnm
Geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin bütün hasta çoçukların Zamanında bende çok yaşadım

Okullar açıldı besmele benim oğlan hasta oldu. Ağzı burnu akıyor başi ağrıyor. Ne olur ne olmaz diye birkaç gün okula göndermeyecegim. Başka cocuklarada bulasmasin diye.
Geçmiş olsun okul zamanı hastalık hiç bitmiyor iyi etmişsiniz çoçukta dinlenmiş olur

X