- 7 Ağustos 2016
- 4.179
- 15.214
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin kizlar
mavitosbik07Günaydın Hayırlı Cumalar Bol Eksiler Kızlar
Günaydın canım.Gunaydin kizlar
Günaydın canım.Günaydın Hayırlı Cumalar Bol Eksiler Kızlar
@Ytmz canım saatin nasıl kırıldı. Geçmiş olsun.Ay yok adim tamamlamak aklima gelmedi Keske telefon ustumdz oynasaydim 10bin ederdi okadar zipladimki
A bak darbukaya gelmedik biz
Onuda bugun yapalim
Xiomi 5
Günaydın çiçeğim.Günaydın kızlar
Afiyet olsun.09 Eylül Perşembe menü
07.30
1 fincan sütlü kahve
2 kuru kayısı
6 badem
10.30
Yarım elme
12.30
3 kaşık çorba
4 kaşık tavuk sote
14.00
1 küçük salkım üzüm
15.00
Yarım elma
17.30
3 çatal kavun
7-8 leblebi
18.30
1 kase cacık
6 kaşık taze fasulye
2 litre su
7000 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Günaydın Hayırlı Cumalar.Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Ballı limon, bir kaşığa zeytinyağı ve bal. Soğuk ve sıcak yiyecek içecek verme. Tuzlu su ile gargara.Günaydınlar
Kac gündür bittik biz Zeynep çok hasta
Ateş kusma yerini nezleye bıraktı cocuk surekli öksürüyor gözü burnu akiyor çok kötü zaten zayıf ta çorba yapsam içmez yemek yemez dun limonata seviyor diye limon seker su karıştırdım onu icti aciyor anne diyor. Tavsiyeniz var mi bana acaba?
Çok güzel gitmiş kilolar. Tebriklerrrrr. Çok geçmiş olsun.27 ağustos 81.25
10 Eylül 79.80
Pazar günü 84.20 gelmiştim tatil dönüşü 1 haftadır açım kız hasta olunca yiyemedim de
Sen bunu kime yazdın canım?Kusura bakma canım ya unutmuşum.
Günaydın yanlış sayfaya yazmışsın .Günaydın
Geçmiş olsun canm ev yapımı puding vs yerse onlardan yap içerisinde şeker fazla oluyor ama yapacak bişey de yok yeter ki çocuk iyi olsunGünaydınlar
Ateş kusma yerini nezleye bıraktı cocuk surekli öksürüyor gözü burnu akiyor çok kötü zaten zayıf ta çorba yapsam içmez yemek yemez dun limonata seviyor diye limon seker su karıştırdım onu icti aciyor anne diyor. Tavsiyeniz var mi bana acaba?
Günaydın canim hayirli cumalarGünaydın Hayırlı Cumalar Bol Eksiler Kızlar
Günaydın canimGünaydın kaptan
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın 6. Takımmmmmmmmmm...
Hazır mıyızzzz Şampiyon olmayaaaaaa.
Günaydın canim hayirli cumalarGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Günaydın canim cok gecmis olsunGünaydınlar
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ama yinede yemek yemege calis enerjiye ihtiyacin var27 ağustos 81.25
10 Eylül 79.80
Pazar günü 84.20 gelmiştim tatil dönüşü 1 haftadır açım kız hasta olunca yiyemedim de
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Çiçek buketlerimizi artıracağız kaptanımGünaydın canim hayirli cumalar
Günaydın canim
Elbisemide aldim bu arada bir ara fotograf paylasirim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim hayirli cumalar
Günaydın canim cok gecmis olsun
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ama yinede yemek yemege calis enerjiye ihtiyacin var
Eksiye falan sevinemedimGünaydın canim hayirli cumalar
Günaydın canim
Elbisemide aldim bu arada bir ara fotograf paylasirim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim hayirli cumalar
Günaydın canim cok gecmis olsun
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ama yinede yemek yemege calis enerjiye ihtiyacin var
Dun muhallebi yaptım yemediGeçmiş olsun canm ev yapımı puding vs yerse onlardan yap içerisinde şeker fazla oluyor ama yapacak bişey de yok yeter ki çocuk iyi olsun
Gargara yapamaz 3 yasinda ama ballı limon vereyim onu yer canim cok sagolAfiyet olsun.
Günaydın Hayırlı Cumalar.
Ballı limon, bir kaşığa zeytinyağı ve bal. Soğuk ve sıcak yiyecek içecek verme. Tuzlu su ile gargara.
Çok geçmiş olsun.
Çok güzel gitmiş kilolar. Tebriklerrrrr. Çok geçmiş olsun.
Harika canm tebrik ederimGeçen Cuma : 104,2
Bugün : 101,9
Fark : 2,3
Hastalık dönemlerinde ben çok kasmıyorum ne isterlerse onu veriyorum biraz sağlıksız oluyor ama moralleri düzgün olursa daha hızlı iyileşiyorlrDun muhallebi yaptım yemedi
Bugun supangle yapayım olmazsa sagol canim