Kaç kiloydun arkadasim.Bugün bismillah de geri adım atmamak üzere başlaGünaydın kızlar kilo duruma bakmamak istiyorum toparlanacagim inşallah yeniden başlamak düzgünce istiyorum çokZipzip-
Tebrik ederim çok güzel vermişsin
Günaydın canım sen yaparsın asla.vazgecmeGünaydın kızlar kilo duruma bakmamak istiyorum toparlanacagim inşallah yeniden başlamak düzgünce istiyorum çokZipzip-
Günaydın canım amin inşallahGünaydın kizlar bol eksili bir tartı günü olsun inşallah
Cok gecmis olsun canim ya. Dra goturmedin mi, benimkiler dr gormeden iyileşmezGünaydınlar
Kac gündür bittik biz Zeynep çok hasta
Ateş kusma yerini nezleye bıraktı cocuk surekli öksürüyor gözü burnu akiyor çok kötü zaten zayıf ta çorba yapsam içmez yemek yemez dun limonata seviyor diye limon seker su karıştırdım onu icti aciyor anne diyor. Tavsiyeniz var mi bana acaba?
Tebrik ederim cnm güzel vermissinGünaydın
Geçen hafta kg: 77.5
Bu hafta 76
Fark 1.5
Seninkidemi ole ya bizde 2-3 haftadır aynıyla ateş öksürük burun akıntısı mahvolduk valla 2 kere doktora götürdüm ilaç üstüne ilaç çocuğun bobreklerine açıyorum 2 gündür ilaç kaşığına pekmez koyup veriyorum o biraz öksürüğünü hafifletti deneyebilirsin cnmGünaydınlar
Kac gündür bittik biz Zeynep çok hasta
Ateş kusma yerini nezleye bıraktı cocuk surekli öksürüyor gözü burnu akiyor çok kötü zaten zayıf ta çorba yapsam içmez yemek yemez dun limonata seviyor diye limon seker su karıştırdım onu icti aciyor anne diyor. Tavsiyeniz var mi bana acaba?
Geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin bütün hasta çoçukların Zamanında bende çok yaşadımSenin
Seninkidemi ole ya bizde 2-3 haftadır aynıyla ateş öksürük burun akıntısı mahvolduk valla 2 kere doktora götürdüm ilaç üstüne ilaç çocuğun bobreklerine açıyorum 2 gündür ilaç kaşığına pekmez koyup veriyorum o biraz öksürüğünü hafifletti deneyebilirsin cnm
Geçmiş olsun canim çocukların hasta olması kötü oluyo
Geçmiş olsun okul zamanı hastalık hiç bitmiyor iyi etmişsiniz çoçukta dinlenmiş olurOkullar açıldı besmele benim oğlan hasta oldu. Ağzı burnu akıyor başi ağrıyor. Ne olur ne olmaz diye birkaç gün okula göndermeyecegim. Başka cocuklarada bulasmasin diye.
Günaydın Hayırlı Cuma’larKızlar günaydın hayırlı cumalar
Bitmedi canm bu ayda böyle geçecek sanırım
Bende seni tebrik ederim 6lara gelmissinnnTeb
Tebrik ederim cnm güzel vermissin
Çok şükür 1 gr la 6 lara geldimBende seni tebrik ederim 6lara gelmissinnn